Lediga jobb som Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis i Flen

Se lediga jobb som Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis i Flen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Flen som finns hos arbetsgivaren.

Produktionspersonal

Produktionspersonal till Flens Byggelement Till våran kund Flens Byggelement söker vi Snickare/Träindustriarbetare till deras verksamhet. Företaget tillverkar och levererar utfackningsväggar i trä och plåt till byggindustrin. Bolaget har en hög innovations- och servicegrad och strävar efter att sälja och leverera vägg- och taklösningar som ska minska kunders behov av transporter och effektivisera deras logistik. Många av bolagets produkter är idag ... Visa mer
Produktionspersonal till Flens Byggelement


Till våran kund Flens Byggelement söker vi Snickare/Träindustriarbetare till deras verksamhet.


Företaget tillverkar och levererar utfackningsväggar i trä och plåt till byggindustrin. Bolaget har en hög innovations- och servicegrad och strävar efter att sälja och leverera vägg- och taklösningar som ska minska kunders behov av transporter och effektivisera deras logistik.


Många av bolagets produkter är idag är P-märkta och standardiserad för att passa Flens Byggelement, deras produktion och effektivisera kundernas logistik.


Arbetsuppgifter
Att i arbetslag producera utfackningsväggar i trä och plåt till byggindustrin.


Utbildning/Erfarenhet
Är du utbildad snickare eller har gått byggprogrammet är det självklart ett +
Men är du händig, driven och kanske har produktionserfarenhet så är du även då aktuell!
B körkort är ett krav och hantverkserfarenhet samt truck/traverskort önskvärd.
Uppstart kommer att ske v.31-32 Visa mindre

Hantverkare

Vi växer och har nu tre positioner öppna för nya kollegor. Vi vill att du har arbetat som hantverkare ett par år och känner att du vill fortsätta utvecklas. Våra projekt är inom ny- och ombyggnation och arbetsmiljön kommer vara mycket varierande. Du kommer alltid utgå från flen till olika orter i hela Södermanland, men möjlighet finns även för Stockholm till hösten. Dina arbetsuppgifter kan komma att vara inom både servicearbeten och entreprenad. Vi som f... Visa mer
Vi växer och har nu tre positioner öppna för nya kollegor. Vi vill att du har arbetat som hantverkare ett par år och känner att du vill fortsätta utvecklas.
Våra projekt är inom ny- och ombyggnation och arbetsmiljön kommer vara mycket varierande. Du kommer alltid utgå från flen till olika orter i hela Södermanland, men möjlighet finns även för Stockholm till hösten.
Dina arbetsuppgifter kan komma att vara inom både servicearbeten och entreprenad. Vi som företag är väldigt flexibla och för dina önskemål att du som person kan utvecklas i rätt miljö. Visa mindre

Personal till tillverkande industri

Om tjänsten Nu söker vi dig som vill arbeta inom tillverkande industri. För att vara aktuell för tjänsten är det meriterande om du har en bakgrund inom bygg, antingen via gymnasium eller arbetslivserfarenhet. Även meriterande om du arbetat inom tillverkande industri tidigare, gärna med erfarenhet av ritningsläsning. Du trivs med att arbeta i team, med fysiskt arbete och drivs av att lämna ett noggrant jobb efter dig. Till din hjälp har du även truck/t... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill arbeta inom tillverkande industri. För att vara aktuell för tjänsten är det meriterande om du har en bakgrund inom bygg, antingen via gymnasium eller arbetslivserfarenhet. Även meriterande om du arbetat inom tillverkande industri tidigare, gärna med erfarenhet av ritningsläsning.Du trivs med att arbeta i team, med fysiskt arbete och drivs av att lämna ett noggrant jobb efter dig. Till din hjälp har du även truck/travers vilket är meriterande om du har gått utbildning i, det är dock inte ett krav då många av dina arbetskamrater kan dessa moment.Arbetet är förlagt till dagtid alt. 2-skift, vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta båda dessa tider. Uppstart kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Gårds Snickare Röhls Gård

Röhls Egendomsförvaltning söker GårdsSnickare. Vi söker en Gårdssnickare, som kan hjälpa oss med våra fastigheter. Du skall kunna renovera lägenheter såsom byte av kök, golv, takbyten samt övriga tillbyggnads och ombyggnadsprojekt mm. Du skall även leda renoveringsprocessen, genom att se till att tex, rörmokare och elektriker kommer när de skall för att arbetet skall flyta på. Vi ser gärna att formning och gjutning finns i erfarenhetsbanken. Vi har den u... Visa mer
Röhls Egendomsförvaltning söker GårdsSnickare.


Vi söker en Gårdssnickare, som kan hjälpa oss med våra fastigheter. Du skall kunna renovera lägenheter såsom byte av kök, golv, takbyten samt övriga tillbyggnads och ombyggnadsprojekt mm. Du skall även leda renoveringsprocessen, genom att se till att tex, rörmokare och elektriker kommer när de skall för att arbetet skall flyta på. Vi ser gärna att formning och gjutning finns i erfarenhetsbanken. Vi har den utrustning som krävs för att arbetet skall flyta på, om inte så införskaffar vi det som behövs. Vissa projekt kommer vi att hjälpa till i perioder om det behövs fler ”händer” men du skall leda och styra arbetet. Arbetet kan vara deltid efter överenskommelse. Vi ser gärna även ”äldre” med erfarenhet, men ändå tempot kvar i kroppen. Var man kommer ifrån i världen har ingen betydelse utan det är erfarenhet och kunskap vi är ute efter. Finns erfarenhet av lantbruk är det meriterande men inte avgörande. Ordning och reda är viktigt för oss så ordningssinnet måste vara på plats.


Lön enligt avtal/överenskommelse


Tillträde efter överenskommelse


Flera bostadsalternativ finns på Gården. Vi ser gärna att man vill bo på Gården.
Gården ligger naturskönt ca 3 km från Malmköping, skola med förskola finns i Dunker bara någon kilometer bort.
Jakt finns att tillgå på fritiden enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan till:
[email protected]
Frågor ang tjänsten till Ola på Tel nr: 070-5819069 Visa mindre

Ledigt jobb i Flen för dig som är händig och kan snickra!

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder inom byggbranschen. Är du händig och exempelvis har erfarenhet från något hantverksyrke såsom snickare eller liknande kan du den vi letar efter. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! För rät... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder inom byggbranschen. Är du händig och exempelvis har erfarenhet från något hantverksyrke såsom snickare eller liknande kan du den vi letar efter. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! För rätt person finns goda möjligheter till anställnings hos vår kund efter en tids inhyrning.Att arbeta som konsultI den här rollen kommer du att arbeta med tillverkning av husstommar, väggar etc.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att utföra lättare snickeriarbeten och bygga ihop väggar och bjälklag. Du kommer att arbeta på ett svenskt, expansivt och välrenommerat företag i Flen som är verksamt inom bygg- och anläggningsbranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.Är du rätt person för jobbet?Den här tjänsten passar dig som är händig, du behöver ej vara utbildad snickare, och tycker att det är spännande att arbeta med snickeri och tillverkning av stommar, väggar etc. Du har en fallenhet för praktiskt arbete, har lätt för att samarbeta och en genuin vilja att göra ett bra jobb och utvecklas. Kvalitét och säkerhet är ledord för dig och ditt arbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.Vi söker dig som* trivs med fysiskt arbete

* har erfarenhet från liknande arbete

* har B-körkort

* behärskar svenska väl i både tal och skrift

* kan uppvisa goda referenser från tidigare arbetsgivare

* kan hantera spikpistol, skruvdragare etc.

* kan arbeta skift, i nuläget bedrivs arbetet i 2-skiftStor vikt kommer läggas vid din person.Vi ser gärna att du har erfarenhet av och kan läsa, och bygga efter, byggnadsritningar. Har du dessutom truck- och traverskort är det ett stort plus.Säkerhet är vår prioritet och en drogfri arbetsplats en självklarhet. Drogtester kommer utföras innan ev. start av uppdrag.ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Hur söker du?Du söker med registrerat CV via vår hemsida, www.manpower.se
Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt än via vår hemsida.

Urval sker löpande så tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.KontaktpersonVid eventuella frågor är du välkommen kontakta ansvarig Konsultchef, Pär Lyckbring, via e-post. [email protected]Tveka inte utan snickra ihop en ansökan redan idag! Visa mindre

Produktionspersonal

Om tjänsten Nu söker vi för kunds räkning produktionspersonal inom träindustrin. Företaget tillverkar och levererar utfackningsväggar i trä och plåt till byggindustrin. Bolaget har en hög innovations- och servicegrad och strävar efter att sälja och leverera vägg- och taklösningar som ska minska kunders behov av transporter och effektivisera deras logistik. Vi söker dig som vill jobba fysiskt och har en hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta i team ... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi för kunds räkning produktionspersonal inom träindustrin.

Företaget tillverkar och levererar utfackningsväggar i trä och plåt till byggindustrin. Bolaget har en hög innovations- och servicegrad och strävar efter att sälja och leverera vägg- och taklösningar som ska minska kunders behov av transporter och effektivisera deras logistik.


Vi söker dig som vill jobba fysiskt och har en hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta i team och vill jobba med händerna. Det är ett plus om du har en bakgrund inom bygg alternativt industri/produktion, men inte ett krav. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av ritningsläsning samt traverskort och truckkort.

Kvalifikationer

För att passa in på arbetsplatsen är du en positiv och ansvarstagande person. Du vill lämna ett gott arbete efter dig när arbetsdagen är slut. Du trivs att arbeta i grupp och har ett högt grundtempo i kroppen.Arbetet är förlagt till dagtid eller skift. Uppstart kommer att ske under augusti månad men intervjuer kommer att ske löpande.Kontakt: Malin von Zweigbergk 016-400 99 10

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Hantverkare

Vi växer och har nu tre positioner öppna för nya kollegor. Vi vill att du har arbetat som hantverkare ett par år och känner att du vill fortsätta utvecklas.Våra projekt är inom ny- och ombyggnation och arbetsmiljön kommer vara mycket varierande. Du kommer alltid utgå från flen till olika orter i hela Södermanland, men möjlighet finns även för Stockholm till hösten. Dina arbetsuppgifter kan komma att vara inom både servicearbeten och entreprenad. Vi som för... Visa mer
Vi växer och har nu tre positioner öppna för nya kollegor. Vi vill att du har arbetat som hantverkare ett par år och känner att du vill fortsätta utvecklas.Våra projekt är inom ny- och ombyggnation och arbetsmiljön kommer vara mycket varierande. Du kommer alltid utgå från flen till olika orter i hela Södermanland, men möjlighet finns även för Stockholm till hösten. Dina arbetsuppgifter kan komma att vara inom både servicearbeten och entreprenad. Vi som företag är väldigt flexibla och för dina önskemål att du som person kan utvecklas i rätt miljö. Visa mindre

Hantverkare

Vi växer och har nu tre positioner öppna för nya kollegor. Vi vill att du har arbetat som hantverkare ett par år och känner att du vill fortsätta utvecklas.Våra projekt är inom ny- och ombyggnation och arbetsmiljön kommer vara mycket varierande. Du kommer alltid utgå från flen till olika orter i hela Södermanland, men möjlighet finns även för Stockholm till hösten. Dina arbetsuppgifter kan komma att vara inom både servicearbeten och entreprenad. Vi so... Visa mer
Vi växer och har nu tre positioner öppna för nya kollegor. Vi vill att du har arbetat som hantverkare ett par år och känner att du vill fortsätta utvecklas.Våra projekt är inom ny- och ombyggnation och arbetsmiljön kommer vara mycket varierande. Du kommer alltid utgå från flen till olika orter i hela Södermanland, men möjlighet finns även för Stockholm till hösten. Dina arbetsuppgifter kan komma att vara inom både servicearbeten och entreprenad. Vi som företag är väldigt flexibla och för dina önskemål att du som person kan utvecklas i rätt miljö.  Visa mindre