Lediga jobb som Naturbruk i Flen

Se lediga jobb som Naturbruk i Flen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Flen som finns hos arbetsgivaren.

Skogsarbetare

Då vi forsätter att växa söker vi nu personal till vår grupp i skogen. Arbetsuppgifter: Skogsröjning Motormanuell avverkning Vi arbetar i hela Södermanland så arbete sker i regel på annan ort. Tompas Skog & Trädgård AB är verksamma inom Skog och Trädgårds underhåll i Södermanland Företaget har 4 medarbetare. Visa mer
Då vi forsätter att växa söker vi nu personal till vår grupp i skogen.
Arbetsuppgifter:
Skogsröjning
Motormanuell avverkning


Vi arbetar i hela Södermanland så arbete sker i regel på annan ort.
Tompas Skog & Trädgård AB är verksamma inom Skog och Trädgårds underhåll i Södermanland
Företaget har 4 medarbetare. Visa mindre

Yrkesutbildning till Husdjurstekniker med garanterad anställning!

Vill du arbeta med Sveriges mjölk- och köttproducenter, utveckla service och rådgivning kring nötkreaturens fruktsamhet och vara en del i Växa Sveriges team? Ansök då till Växas yrkesutbildning till Husdjurstekniker hösten 2024med start 16 september 2024. Utbildningen avslutas den 6 december2024. Du får en yrkesutbildning med formell kompetens att arbeta som Husdjurstekniker. Om du antas till utbildningen och blir godkänd i slutprov så har du en garanterad... Visa mer
Vill du arbeta med Sveriges mjölk- och köttproducenter, utveckla service och rådgivning kring nötkreaturens fruktsamhet och vara en del i Växa Sveriges team?
Ansök då till Växas yrkesutbildning till Husdjurstekniker hösten 2024med start 16 september 2024. Utbildningen avslutas den 6 december2024. Du får en yrkesutbildning med formell kompetens att arbeta som Husdjurstekniker. Om du antas till utbildningen och blir godkänd i slutprov så har du en garanterad anställningi Växa.
Som husdjurstekniker arbetar du främst med fruktsamhetsarbete och service till våra kunder. Hos Växa finns det goda möjligheter för dig att utvecklas och specialisera dig till exempel inom embryotransfer, robotprovmjölkning och ultraljudsundersökningar. Tjänsten kan även innebära avbytartjänster såsom djurskötsel.
Vi arbetar i team kring våra kunder där vi kompletterar och stöttar varandra. Du får kollegor som har kompetens inom avbyteri, avel, djurhälsa, produktionsrådgivning, bygg och växtodling med mera.
Utbildningen sker delvis digitalt, delvis på fysiska träffar. Du kommer att få all information vid eventuell intervju.Praktik ingår i kursen och ordnas lokalt av Växa.
Utbildningen genomförs av specialister inom bl.a. fruktsamhet, djurhälsa, avel och håller hög kvalitet.
Vi har lediga tjänster på ett flertal platser i Sverige: Gotland, Falkenberg, Laholm, Eksjö, Vimmerby, Flen, Uppsala, Röbäcksdalen (Umeå) och Söderköping. Är du flyttbar är det ett plus.
För att klara arbetet som Husdjurstekniker är följande personliga egenskaper viktiga:
Initiativrik
Lyhörd
God samarbetsförmåga
God säljförmåga
Målinriktad
Ansvarstagande
Intresse för människor och kor
Serviceinriktad

Du måste ha goda kunskaper i svenska språket både muntligen och skriftligen.
Vi tar emot ansökningar fram till den 21 April 2024. Intervjuer görs löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Kontaktperson för mer information är Renate Martín OlofssonVid frågor kontakta:[email protected]
Krav
Lantbruksutbildning
Erfarenhet från arbete i mjölk- och/eller köttproduktion
Godkänt B-körkort
Normalt färgseende
Goda kunskaper i svenska språket både muntligen och skriftligen

Meriterande
Djurägarseminutbildning
Rådgivningserfarenhet
Säljerfarenhet Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare - säsong

Kyrkogårdsförvaltningen i Flen, Helgesta-Hyltinge församling söker kyrkogårdsarbetare för säsongen 2024. Du ska ha B-körkort, erfarenhet av grönyteskötsel, gilla maskiner och vilja jobba i en kulturmiljö. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av grönyteskötsel såsom gräsklippning, ogräsbekämpning, bevattning, plantering, klippning av häckar m.m. I jobbet ingår att kunna möta människor med respekt, något som är vikt... Visa mer
Kyrkogårdsförvaltningen i Flen, Helgesta-Hyltinge församling söker kyrkogårdsarbetare för säsongen 2024. Du ska ha B-körkort, erfarenhet av grönyteskötsel, gilla maskiner och vilja jobba i en kulturmiljö.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av grönyteskötsel såsom gräsklippning, ogräsbekämpning, bevattning, plantering, klippning av häckar m.m.
I jobbet ingår att kunna möta människor med respekt, något som är viktigt i arbetet på en kyrkogård, där man möter människor som ofta befinner sig i en utsatt situation.
Om arbetsplatsen
Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar bland annat för skötsel och underhåll av församlingens alla kyrkogårdar vid kyrkorna i Flen, Helgesta och Hyltinge. Vi lägger mycket fokus på vi-känsla och samarbete, och löser alla förekommande arbetsuppgifter tillsammans. Allt arbete utgår från kyrkogårdsförvaltningens lokaler i Flens prästgård.
Vi erbjuder:
en kyrkogårdsförvaltning som aktivt arbetar med utveckling och gillar nytänkande
ett varierande arbete i en spännande miljöOm dig
Dina erfarenheter och kompetenser:
B- körkort- manuell växellåda – gärna erfarenhet av att köra med släpvagn
Du gillar maskiner och har erfarenhet av arbete med trädgårdsmaskiner
Erfarenhet av grönyteskötsel och gärna en grönyteutbildning
Du talar och skriver svenska flytande
Vill jobba i en spännande kulturmiljöDet är viktigt att du …
är kommunikativ
har en positiv inställning och mycket engagemang
har stor samarbetsförmåga och ansvarskänsla
är i god fysisk kondition
ser återkoppling till din närmaste arbetsledare som något naturligt och självklartAnsökan
Arbetsperiod: mitten av maj-mitten av november med möjlighet till förlängning.
Lön: Avtalsenlig och efter överenskommelse.
Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig! Sista ansökningsdag är 31 mars 2024. Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Maila din ansökan med personligt brev, cv samt dina erfarenheter till: [email protected] Visa mindre

Säsongsanställning Teknik & utemiljö

Till avelningen för Teknik och utemiljö inom Kommunledningsförvaltningen i Flens kommun söker vi nu säsongsmedarbetare. Du kommer att bli en del av ett sammansvetsat gäng som sköter kommunens skog och allmänna platser inklusive badplatser i kommunens samtliga orter.   ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att delta i grönyteskötseln och gatuskötseln samt övriga arbeten som förekommer inom avdelningen. Grunden i allt vi gör är att skapa trevliga och vackra mil... Visa mer
Till avelningen för Teknik och utemiljö inom Kommunledningsförvaltningen i Flens kommun söker vi nu säsongsmedarbetare. Du kommer att bli en del av ett sammansvetsat gäng som sköter kommunens skog och allmänna platser inklusive badplatser i kommunens samtliga orter.

 

ARBETSUPPGIFTER

I arbetet ingår att delta i grönyteskötseln och gatuskötseln samt övriga arbeten som förekommer inom avdelningen. Grunden i allt vi gör är att skapa trevliga och vackra miljöer för alla kommuninnevånare. 

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har fyllt 18 år och är beredd på att jobba med utemiljö i alla väder. Vi förväntar oss att du har driv, att du kan ta tag i uppgifter och lösa dem på egen hand. Du är positiv, initiativrik, ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Viktigt i arbetet är att du får saker gjorda, är strukturerad och trivs med att ha många järn i elden. 

Erfarenhet av ovanstående arbete eller erfarenhet från arbeten som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga är ett krav.


• B-körkort manuellt är ett krav.
• Svenska obehindrat i tal och skrift

 

MERITERANDE

Trädgårdsutbildning eller erfarenhet av trädgårdsskötsel, körning med mindre maskiner, utbildning för arbete från lift- och arbetsplattform  är meriterande.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

För att passa in i rollen söker vi dig som är intresserad av att medverka till att utveckla och underhålla Flens kommuns utemiljöer. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta med omväxlande uppgifter. Du fungerar lika bra i ett arbetslag som i ensamarbete och har förståelse för hur viktigt det är att möta våra medborgare på ett positivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

 

ÖVRIGT
Intervjuer och tillsättande av tjänst kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

OMFATTNING/VARAKTIGHET

Heltid. Säsongsanställning. 20240401-20240831

Tillträde: 2024-04-01 eller enligt överenskommelse.

 

OM ARBETSPLATSEN

Flens kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med lika möjligheter för alla. Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder våra anställda semesterväxling samt subventionerad friskvård och ersättning för patientvårdsavgift upp till högkostnadsskydd. 

 

FLENS KOMMUN

I Flens kommun är det enkelt att bo, verka och leva. Här finns det bästa av det mesta med ett rikt fritids- och kulturliv och framgångsrika företag vars tjänster och produkter är unika. Vi som bor i hjärtat av Sörmland är stolta över vår fantastiska natur och våra olika orters särprägel. Vår kommun är det självklara alternativet för dem som söker det goda livet med bra boende, goda kommunikationer och ett bra näringslivsklimat. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.flen.se eller i vår digitala broschyr här är det enkelt att bo, verka och leva!


Flens kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lantarbetare

AB Sofielunds Gård äger och driver jordbruksfastigheten Sofielund. Gården är belägen ca 15 km söder om Flen. Driften på Sofielund är helt ekologisk och omfattar 185 ha åker, 42 ha bete och 360 ha skog samt en köttdjursbesättning bestående av ca 90 Charolais-kor. Jordbruket sysselsätter för närvarande två personer. Nu söker vi en lantarbetare. Du som söker tjänsten bör vara utbildad på gymnasienivå inom jord- eller skogsbruk, samt ha några års erfarenhet då... Visa mer
AB Sofielunds Gård äger och driver jordbruksfastigheten Sofielund. Gården är belägen ca 15 km söder om Flen. Driften på Sofielund är helt ekologisk och omfattar 185 ha åker, 42 ha bete och 360 ha skog samt en köttdjursbesättning bestående av ca 90 Charolais-kor. Jordbruket sysselsätter för närvarande två personer.
Nu söker vi en lantarbetare.
Du som söker tjänsten bör vara utbildad på gymnasienivå inom jord- eller skogsbruk, samt ha några års erfarenhet då ditt arbete kommer att innefatta alla i ett jordbruk förekommande sysslor. God vana och intresse för nötkreatur är en förutsättning då djurskötsel är en viktig del av arbetet. Du bör också kunna hantera större maskiner.
Körkortskrav: B - Personbil.
Tjänsten tillträds snarast.
Tjänstebostad.
Kollektivavtal finns. Lön enligt avtal.
Frågor besvaras av Arne Ahlström på tfn 0730-53 40 01 eller 0157-720 06
Välkommen med din ansökan senast den 8/3
[email protected]
www.sofielund.se
Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Vi söker Skogsarbetare

Tompas Skog & Trädgård AB är ett skogsföretag som söker en till medarbetare till företaget inom Skogsskötsel. Arbetet kommer bestå av skogsarbete med bl.a Trädfällning och Skogsröjning runt om i Södermanland. Du som söker ska ha: Motorsågskörkort AB Motorsågskörkort CD är meriterande. B-körkort är krav Du ska ha erfarenhet av skogsarbete Visa mer
Tompas Skog & Trädgård AB är ett skogsföretag som söker en till medarbetare till företaget inom Skogsskötsel.
Arbetet kommer bestå av skogsarbete med bl.a Trädfällning och Skogsröjning runt om i Södermanland.
Du som söker ska ha:
Motorsågskörkort AB
Motorsågskörkort CD är meriterande.
B-körkort är krav
Du ska ha erfarenhet av skogsarbete Visa mindre

Hundskötare till omplaceringshem för hundar

Arbetsplats Vi har öppnat ett hundstall för omplaceringshundar och söker en kollega till våra duktiga hundtränare. Vi kommer att ta emot hundar med olika personlighet och olika bakgrund. Därför är det viktigt att du har stor hunderfarenhet och erfarenhet av arbete på hunddagis, hundpensionat eller liknande. Hos oss får du stor möjlighet att utvecklas då vi har många hundar som behöver tränas i allt från koppelträning till hantering och socialisering och ut... Visa mer
Arbetsplats
Vi har öppnat ett hundstall för omplaceringshundar och söker en kollega till våra duktiga hundtränare. Vi kommer att ta emot hundar med olika personlighet och olika bakgrund. Därför är det viktigt att du har stor hunderfarenhet och erfarenhet av arbete på hunddagis, hundpensionat eller liknande.
Hos oss får du stor möjlighet att utvecklas då vi har många hundar som behöver tränas i allt från koppelträning till hantering och socialisering och utbyta erfarenheter och kunskaper med dina kunniga kollegor.
Arbetsuppgifter
Du kommer att få tillbringa dagarna med fantastiska hundar och promenader och träning i en härlig miljö intill sörmlandsleden. Hundskötseln varvas med städning av hundutrymmen och annat tex administrativt arbete, fotografering av hundar och annat som kan behövas.
För våra hundar kommer Du att vara en del av deras resa till välmående och ett nytt hem därför söker vi dig som har tidigare erfarenhet av arbete på hunddagis eller hundpensionat.
Vi vill också att du har mycket vana av att läsa hund och träna hund.
Du bör ha utbildning motsvarande minst hundinstruktör.
Har du dessutom vana av omplaceringshundar och rädda hundar är det mycket meriterande.
En stor del av dagen kommer att läggas på promenader med olika former av aktivering och träning.


Arbetstiderna varierar mellan 7-22 eftersom hundstallet är bemannat dygnet runt. Eventuellt finns möjlighet att sova över.
Kvalifikationer


Du har ett genuint intresse för hundar och omplaceringsverksamhet.
Stor erfarenhet av olika hundraser. Inte bara familjens hundar.
Hundinstruktör/hundpsykolog eller motsvarande kunskaper
Svenska flytande i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska i tal och skriftDet är meriterande om du har


B-körkort
Erfarenhet av omplaceringshundar
Erfarenhet av hundtrimning, rehab eller liknande.
Kunskaper i fotografering och/eller bildredigering.
Kunskaper i filmredigering
Goda kunskaper i arbete med sociala medier
Erfarenhet av Fortnox eller annat bokföringssystem.
Kunskaper i bokföring.Personprofil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att hjälpa hundar och som trivs med att tillbringa tid med hundar ute i ur och skur. Att ta hand om hundar som kan vara stressade av omställningen kan vara påfrestande och det är viktigt att du har en hög stresströskel och kan behålla lugnet även i stressade stunder. Våra hundar behöver att våra anställda är lugn och trygga i alla situationer.
Som person är du social och har en glad personlighet. Du är engagerad och en problemlösare som har lätt att samarbeta. Du har hög servicegrad och tycker det är viktigt att ge våra kunder ett trevligt bemötande och har ett stort engagemang i målet att hundarna ska älska att vara hos oss.
Stor del av din arbetstid kommer du att arbeta självständigt vilket kräver att du har eget driv och stor ansvarskänsla. Du har ett starkt sinne för ordning och reda, följer våra rutiner och tar hjälp när du behöver och är bekväm med att fatta egna beslut.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet, tidigare erfarenheter och högt ansvarstagande.


Vi har tyvärr inte resurser att besvara de ansökningar som inte uppfyller de krav vi har.
Det kan finnas utrymme för både heltidssökande och/eller deltidssökande samt timanställning.
Avtalsenlig lön.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare för yttre miljö

Flens Bostads AB är ett allmännyttigt bostadsbolag grundat 1941 och som ägs till 100 % av Flens kommun och har funnits i 82 år i år. Redan från start lades en av deras grundprinciper fast att erbjuda ett prisvärt och tryggt boende som motsvarar deras hyresgästers förväntningar. Idag har de ca 1 760 lägenheter i olika storlekar, standard och prisnivåer. I bolagets skötsel av fastigheterna ingår att sköta utemiljön för våra hyresgäster. Detta har länge hante... Visa mer
Flens Bostads AB är ett allmännyttigt bostadsbolag grundat 1941 och som ägs till 100 % av Flens kommun och har funnits i 82 år i år. Redan från start lades en av deras grundprinciper fast att erbjuda ett prisvärt och tryggt boende som motsvarar deras hyresgästers förväntningar. Idag har de ca 1 760 lägenheter i olika storlekar, standard och prisnivåer. I bolagets skötsel av fastigheterna ingår att sköta utemiljön för våra hyresgäster. Detta har länge hanterats av upphandlade entreprenörer men nu har bolaget för avsikt att återta verksamheten i egen regi. Till att börja med avser återtagandet enbart områden belägna utanför Flens tätort. Skötselansvaret kommer då också att omfatta systerbolaget Flens Kommun Fastigheter AB:s utemiljö utanför tätorten (skolor, förskolor m m)


Arbetsuppgifter
Som arbetande arbetsledare för yttre miljö kommer du att tillsammans med bolagsledningen vara med och bygga upp en mindre organisation för att hantera skötseln i egen regi. Utöver att vara arbetande arbetsledare förväntas Du upprätthålla statusbesiktningar, driftmöten med kvarvarande entreprenörer, fatta beslut om investeringar i utrustning och växtmaterial, göra uppföljningar av avtal etc...
Du kommer att arbeta i en bred roll där den ena dagen inte är den andra lik. Det som är centralt och som du alltid behöver ha med dig är att uppskatta kontakten med människor.


Kravprofil
Dokumenterad eller mångårig erfarenhet inom park- och trädgårdsskötsel
Erfarenhet av maskinpark för grönytearbete
Praktiskt skicklig för enklare service och underhåll av maskiner
Meriterande med certifiering för röjsåg, motorsåg och skylift


Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Lägst gymnasiekompetens alternativt trädgårdsutbildning
Några års arbetslivserfarenhet av en kundorienterad roll alternativt relevant hantverksyrke
God datorvana
B körkort
Svenska (Engelska och övriga språk är meriterande)

Vi är övertygade om att det är dina personliga egenskaper som kommer vara avgörande för att lyckas i rollen. Har du rätt inställning och vilja så lär Flens Bostads AB dig gärna resterande. Vi ser att du har en stor social kompetens och ett medmänskligt engagemang. Du tycker att det är trevligt att hjälpa till och trivs med att vara del av ett team. Därtill tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är inte rädd att hugga tag där det behövs. Slutligen har du lätt för att fatta beslut, även under svåra omständigheter.
Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Flen
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

Trädgårdshjälp

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Göra iordning landet innan vinter. Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Hundskötare/hundrastare med verksamhetsansvar

Arbetsplats Vi kommer inom kort att öppna ett hundpensionat med en avdelning för omplaceringshundar. Vi kommer att ta emot hundar med olika personlighet och olika bakgrund. Därför är det viktigt att du har stor hunderfarenhet och erfarenhet av att leda personal som kommer att vara på arbetsplatsen även när du inte själv är på plats. Hos oss får du frihet under ansvar och stor möjlighet att utvecklas och tillbringa dagarna med fantastiska hundar. För våra o... Visa mer
Arbetsplats
Vi kommer inom kort att öppna ett hundpensionat med en avdelning för omplaceringshundar. Vi kommer att ta emot hundar med olika personlighet och olika bakgrund. Därför är det viktigt att du har stor hunderfarenhet och erfarenhet av att leda personal som kommer att vara på arbetsplatsen även när du inte själv är på plats. Hos oss får du frihet under ansvar och stor möjlighet att utvecklas och tillbringa dagarna med fantastiska hundar. För våra omplaceringshundar kommer Du att vara en del av deras resa till välmående och ett nytt hem.


Arbetsuppgifter
Vi söker efter en trygg ledare som gärna får ha tidigare erfarenhet av arbete på hunddagis eller hundpensionat. Har du dessutom vana av omplaceringshundar och rädda hundar är det mycket meriterande.
Rollen innebär utveckling av hela verksamheten, där huvudfokuset kommer att ligga på hundarnas välmående.
Du kommer att ha verksamhetsansvar och personalansvar och leda dina kollegor med målet att vi ska bedriva ett pensionat med inställningen att varje dag ska vara den bästa i hundarnas liv.
I rollen kommer du exempelvis att:
Driva verksamheten och i samråd med delägarna och även personalen, vidareutveckla den.
Ansvara för personal, bemanning och schemaläggning
Coacha befintlig personal och inskola ny personal
Ansvara för effektiv administration
Vara stöd till personalgruppen
Kontinuerlig kontakt med delägare, personal och kunder
Övrig hundverksamhet: ta hand om hundar, rasta, städa
Arbetstiderna varierar eftersom pensionatet är bemannat dygnet runt

Kvalifikationer
Du har ett genuint intresse för hundar och omplaceringsverksamhet.
Stor erfarenhet av olika hundraser. Inte bara familjens hundar.
Hundinstruktör/hundpsykolog eller motsvarande kunskaper
Erfarenhet av verksamhetsledning
God struktur och organisationsvana
Svenska flytande i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
B-körkortDet är meriterande om du har
Erfarenhet av omplaceringshundar, hunddagis, hundpensionat, hundstall eller liknande.
Erfarenhet av Fortnox
Erfarenhet av ekonomiskt effektiv schemaläggningPersonprofil
Vi söker dig som har några år i ryggen med övergripande verksamhetsansvar, och är bekväm i att leda, lyssna och organisera. Du är ordningsam och har en naturlig fallenhet för att på ett pedagogiskt sätt leda din personal och coacha dem att uppnå de krav som verksamheten ställer på de anställda.
Att ta hand om hundar som kan vara stressade av omställningen kan vara påfrestande och det är viktigt att du har en hög stresströskel och kan behålla lugnet även i stressade stunder. Våra hundar behöver att våra anställda är lugn och trygga i alla situationer.
Som person är du social och har en glad men lugn personlighet. Du är engagerad och en problemlösare som har lätt att samarbeta. Du har hög servicegrad och tycker det är viktigt att ge våra kunder ett trevligt bemötande och har ett stort engagemang i målet att hundarna ska älska att vara hos oss.
Stor del av din arbetstid kommer du att arbeta självständigt vilket kräver att du har eget driv och stor ansvarskänsla. Du har ett starkt sinne för ordning och reda, tar hjälp när du behöver och är bekväm med att fatta egna beslut.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet, tidigare erfarenheter och högt ansvarstagande.


Vi har tyvärr inte resurser att besvara de ansökningar som inte uppfyller de krav vi har.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Maskinförare Växtodling/reparatör

Röhls Egendomsförvaltning ägs & drivs av familjen Göransson som aktivt arbetar i driften. Verksamheten omfattar total ca 1 380 ha ägd mark samt 150 ha sidoarrenden, totalt brukas ca 600 ha åker. Egen skog på 680 ha sköts av entreprenörer enligt uppdrag. Fastighetsförvaltning på 22 lägenheter/hus finns också i verksamheten. På gården finns också en kycklingproduktion om 14 000 kvadratmeter där vi söker tillstånd för att ytterligare utöka verksamheten. Det ... Visa mer
Röhls Egendomsförvaltning ägs & drivs av familjen Göransson som aktivt arbetar i driften. Verksamheten omfattar total ca 1 380 ha ägd mark samt 150 ha sidoarrenden, totalt brukas ca 600 ha åker. Egen skog på 680 ha sköts av entreprenörer enligt uppdrag. Fastighetsförvaltning på 22 lägenheter/hus finns också i verksamheten. På gården finns också en kycklingproduktion om 14 000 kvadratmeter där vi söker tillstånd för att ytterligare utöka verksamheten. Det finns också en mindre köttdjursbesättning på Gården.


Vi söker en medarbetare med inriktning på växtodling och maskiner.
Du får gärna ha några års erfarenhet gått ordningssinne och vara noggrann, men samtidigt kunna leverera under stressiga situationer (skörd). Du skall vara aktiv i den långsiktiga arbetsplaneringen som berör underhåll, växtodling. Vi vill att du skall kunna ta ansvar för Maskiner och dess underhåll och göra den eventuella planering som behövs i samband med detta. Du har sprutcertifikat och gärna en ambition om att vilja utbilda dig till Lantmästare/Gårdsmästare eller att du redan är det. Du kommer att vara med i stallarna vid insättning och utlastning/rengöring. Att se till att vår biobränsleanläggning sköts kommer också ingå i dina arbetsuppgifter. Du är gärna intresserad av att byggprojekt, Vi har modern och rationell maskinpark i gott skick, där vi använder styrfiler till alla appliceringar via Soyl. Vi har ett ambitiöst mål vad gäller skördeökningar de närmaste åren, där du kommer vara en viktig spelare. Vi är ca 7-8 personer engagerade i driften på ett eller annat sätt. Vi ser gärna att den sökande vill växa in i mer ansvar för den dagliga driften.


Bostad och möjlighet till jakt finns på Gården.


Har du frågor ang tjänsten så ring eller skicka e-post.
Senaste ansöknings dag 25/3-2021.
Tillträde efter överenskommelse.
Lantmästare
Ola Göransson
Röhls Gård
640 32 Malmköping
070-5819069
Röhls Gård
Till E-post, märk ansökan. Medarbetare växtodling.
[email protected] Visa mindre

Trädgårdsarbetare / Parkarbetare

Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare trädgårdsarbetare. Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor. Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö. Dina arbetsuppgifter består... Visa mer
Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare trädgårdsarbetare.
Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor.
Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, skräpplockning, nyplanteringar, föryngringsbeskärningar etc.
Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning inom gröna yrken såsom trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare eller liknade. Du innehar kunskaper inom praktisk trädgård och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommun eller myndighet och dokumenterad erfarenhet av trädgårdsarbete. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat.
Intervjuer kommer att ske löpande
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Marknadsansvarig Sverige - fröer för biologisk mångfald

Min kund Malmgård Viltfrö/Riistasiemen Oy, söker en lantmästare eller dig med motsvarande kunskap och erfarenhet. Omfattning: deltid eller heltid, med tillsvidareanställning eller som konsultuppdrag B-körkort är ett krav. Vana traktor och övriga lantbruksmaskiner är meriterande Arbetsuppgifter: Du får ansvar för svenska marknaden, med kundrådgivning, försäljning och marknadsföring. Arbetsuppgifterna kommer att specificeras mer detaljerat tillsammans med d... Visa mer
Min kund Malmgård Viltfrö/Riistasiemen Oy, söker en lantmästare eller dig med motsvarande kunskap och erfarenhet.
Omfattning: deltid eller heltid, med tillsvidareanställning eller som konsultuppdrag
B-körkort är ett krav. Vana traktor och övriga lantbruksmaskiner är meriterande
Arbetsuppgifter: Du får ansvar för svenska marknaden, med kundrådgivning, försäljning och marknadsföring. Arbetsuppgifterna kommer att specificeras mer detaljerat tillsammans med dig. Arbetet innebär resor både inrikes och utrikes. En stor del av arbetet kan skötas på distans, men du behöver B-körkort och egen bil.
Du får delta i vårt arbete på huvudgården i Sjundeå, Finland. Där utvecklar vi fröblandningar och metoder i våra egna provodlingar.
Kvalifikationer: Lantmästare eller flerårig lantbrukserfarenhet. Intresse för växtbiologi och marklära samt av att utveckla metoder.
Är du jägare med kunskap om klöv- och fältvilt är det ett plus.
Vi ser gärna att du har bra språkkunskaper och är duktig på att skriva, hålla föredrag och skapa goda relationer. Har du därtill intresse och nyfikenhet för ny kunskap är du den vi söker!
Om Malmgård Viltfrö Vi utvecklar fröblandningar med fokus på biologisk mångfald i jordbrukslandskapet, såväl över som under jordytan.
Vårt fokus är biotoper för fältvilt och viltåkrar för olika arter av klövvilt, blommande kantzoner och ängar för pollinerare, övriga insekter och småfåglar.
Skicka en fritt formulerad ansökan med CV till [email protected] - Platsen tillsätts när vi hittar rätt person, så sök nu. Visa mindre

Kyrkogårdsansvarig

Vi letar efter dig som har gröna fingrar och vill skapa fantastiska miljöer på våra kyrkogårdar och vill utveckla vår kyrkogårdsverksamhet. Som kyrkogårdsansvarig leder och fördelar du arbetet inom ditt lag samtidigt som du själv deltar i det dagliga arbetet med att sköta om och underhålla kyrkogårdarna. Då du får ansvar över kyrkogårdsverksamheten och stödverksamhet och det är viktigt att du har erfarenhet av personalansvar och systematiskt arbetsmiljöarb... Visa mer
Vi letar efter dig som har gröna fingrar och vill skapa fantastiska miljöer på våra kyrkogårdar och vill utveckla vår kyrkogårdsverksamhet. Som kyrkogårdsansvarig leder och fördelar du arbetet inom ditt lag samtidigt som du själv deltar i det dagliga arbetet med att sköta om och underhålla kyrkogårdarna.
Då du får ansvar över kyrkogårdsverksamheten och stödverksamhet och det är viktigt att du har erfarenhet av personalansvar och systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi ser att du jobbar med “laget före jaget” och understödjer dina kollegor att stadigt växa och våga vidare som människor och medarbetare.
Att jobba i församling innebär att du i relation till dina kollegor och församlingsbor - i ord och i handling - är ambassadör för den värdegrund som kyrkan är byggd på. Vi är skyldiga våra medlemmar ATT förvalta mark, fastigheter, ekonomi, tid och miljö på ett ansvarsfullt sätt. HUR vi väljer att göra det kommunicerar kraftfullt.

Dina personliga kvalifikationer:
- Utvecklingsbenägen, ansvarsfull, ordningsam och engagerad
- God administratör
- Öppen och positiv person
- Har dokumenterad erfarenhet av såväl arbetsledning som projektledning
- Delar Svenska kyrkans värderingar, tro och liv
- Vid behov – dock ytterst sällan - är beredd att arbeta kväll och helg
- Hjälpa till vid kyrkliga, samt borgerliga begravningar
Du måste kunna arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Arbetet som kyrkogårdsarbetare ställer krav på att du är serviceinriktad, flexibel och initiativtagande samt att du förstår betydelsen av ett gott bemötande.

Du har:
- Trädgårdsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig
- Erfarenhet av kyrkogårdsarbete och kunskap om begravningsverksamhet är meriterande
- Körkort B är ett krav
- Datavana
- Dokumenterad arbetsledarerfarenhet
- Erfarenhet av maskinunderhåll/-reparationer är meriterande
- Motorsågskörkort och/eller röjsågs-körkort är meriterande

Arbetsuppgifter:
- Att leda och fördela arbete i samråd med kyrkoherden
- Tillse att gällande lagar och förordningar efterföljs
- Vara beredd att arbeta fysiskt och praktiskt, som med skötsel och anläggning av grönytor, snöröjning samt sandning, beskärning av träd, trädfällning och röjning av sly
- Förberedelse för gravsättning såsom gravgrävning
- Hjälpa till vid gravsättningar (urnor/kistor)
- Daglig tillsyn och städning
- Beredskapstjänstgöring med viss helgtjänst förekommer
- Arbeta med systematiskt arbetsmiljöarbete och skyddsronder
- Initiera, dokumentera och följa upp fastighetssyner
Flen, Helgesta-Hyltinge församling vill vara en hållbar arbetsplats såväl ekonomiskt, personellt och miljömässigt. Av dig förväntar vi att du är lojal med din arbetsgivare, är villig att bidra till helheten och utvecklas med övriga anställda och församlingen. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och tillämpar fri prövningsrätt.
För tjänsten gäller löne- och anställningsvillkor i enlighet med Svenska kyrkans kollektivavtal. Provanställning kan komma att tillämpas.
Anställningen avser 100 % från 1/3 2023 eller enligt överenskommelse. Ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Skicka in din ansökan med följande bilagor CV, personligt brev och intyg på utbildningar/ kurser/ kompetens senast 13 november via mejl till [email protected]
Ofullständig ansökan beaktas ej.
Urval sker löpande och du kan komma att kallas till intervju innan ansökningstidens utgång. Två referenspersoner kräver vi av dig som kallas till intervju. Så är du intresserad - vänta inte!
Vill du veta mer?
Kontakta:
Kommunal, ombudet i Flen 010-4428730, [email protected]
Kyrkoherde Jael Ahlin, 0157-157 31, [email protected]
Kyrkorådets ordförande Magnus Henriksson, 0157-157 49, [email protected]
Vision, Lena Kratz, 016-403 36 64, [email protected] Visa mindre

Säsongsanställd Trädgårdsmästare

Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark.?De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.  Vi behöver nu förstärka vår drifto... Visa mer
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark.?De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt. 

Vi behöver nu förstärka vår driftorganisation inom fastighetsområde Regeringsbyggnader och söker därför en till två trädgårdsmästare. Tjänsten är en säsongsanställning på heltid och du kommer att vara stationerad i Harpsund.

Din roll 
Som trädgårdsmästare kommer du att arbeta tillsammans med en parktekniker och rapportera till driftchefen. I rollen ingår drift- och skötselansvar för mark och park i Harpsund. Din uppgift är att självständigt sköta park, enligt skötselplanen. Tunga lyft kan förekomma i tjänsten.

Din profil 
Vi söker dig som har utbildning som trädgårdsmästare inom park- och trädgårdsskötsel eller motsvarande erfarenhet som gett dig bred kunskap inom parkskötsel . Du får gärna ha erfarenhet och kunskap i giftfri odling, eftersom vi i förvaltningen och skötseln av våra parker undviker kemikalier. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av skyddsbeskärning av parkträd, formbeskärning av buskar och beskärning av fruktträd.

Som person har du förmåga att prioritera och överblicka helheten. Du gillar att ge service och har dagligen kontakt med våra hyresgäster. Du har även god samarbetsförmåga samt vilja och förmåga att vara SFV:s kontakt med allmänheten. Tjänsten kräver viss datavana då all rapportering sker via vårt datasystem. Du har B-körkort.

Mer information 
Tjänsten är en säsongsanställning mellan april och september och vi ser gärna att du jobbar under hela perioden.

Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. För denna säkerhetsklassificering krävs ett svensk medborgarskap.

Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på?www.sfv.se.? 

Statens fastighetsverk?erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling. 

Sista ansökningsdag är 2023-02-19 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss! Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region öst - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region öst vilket inkluderar Södermanlands län, Kronobergs län och Kalmar län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agne Johansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Öst/Norr på 0720-50 99 69.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgrupp

Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Vill du hjälpa oss ?

Hej. Vi har en valp som behöver tränas och lekas med meningen är att hon ska utbildas till servicehund på sikt. Förutsatt att hon klarar grunderna inför testen till uttagningen. Jag sköter mitt jobb hemifrån och ibland behöver vi åka iväg över dagen på olika saker. Så jag/vi söker en person som kan jobba någon timme per dag med henne samt ibland kunna ha henne över dagen. Vi är lite osäkra på tidsåtgången men 25-50% räknar vi med. Hon ska vara på hemmaplan... Visa mer
Hej.
Vi har en valp som behöver tränas och lekas med meningen är att hon ska utbildas till servicehund på sikt. Förutsatt att hon klarar grunderna inför testen till uttagningen.
Jag sköter mitt jobb hemifrån och ibland behöver vi åka iväg över dagen på olika saker.
Så jag/vi söker en person som kan jobba någon timme per dag med henne samt ibland kunna ha henne över dagen.
Vi är lite osäkra på tidsåtgången men 25-50% räknar vi med.
Hon ska vara på hemmaplan så du behöver komma hem till oss och utgå därifrån.
Vi kräver att du har nån form av erfarenhet och är fri att åta dig att träna henne ihop med oss
Svenska språket är ett grundkrav och varm hand samt stor kärlek till hundar
Detta kommer bli en stor hund.
Är du intresserad och vill veta mer ?
Hör av dig till oss.
[email protected] Visa mindre

Lantarbetare

Verksamhetsbeskrivning AB Sofielunds Gård äger och driver jordbruksfastigheten Sofielund. Gården är belägen ca 15 km söder om Flen. Driften på Sofielund är helt ekologisk och omfattar 185 ha åker, 42 ha bete och 360 ha skog samt en köttdjursbesättning bestående av ca 90 Charolais-kor. Jordbruket sysselsätter f n två personer. Nu söker vi en lantarbetare. Du som söker tjänsten bör vara utbildad på gymnasienivå inom jord- eller skogsbruk, samt ha några års... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning


AB Sofielunds Gård äger och driver jordbruksfastigheten Sofielund. Gården är belägen ca 15 km söder om Flen. Driften på Sofielund är helt ekologisk och omfattar 185 ha åker, 42 ha bete och 360 ha skog samt en köttdjursbesättning bestående av ca 90 Charolais-kor. Jordbruket sysselsätter f n två personer.
Nu söker vi en lantarbetare.
Du som söker tjänsten bör vara utbildad på gymnasienivå inom jord- eller skogsbruk, samt ha några års erfarenhet då ditt arbete kommer att innefatta alla i ett jordbruk förekommande sysslor. God vana och intresse för nötkreatur är en förutsättning då djurskötsel är en viktig del av arbetet. Du bör också kunna hantera större maskiner.
Körkortskrav: B - Personbil.
Tjänsten tillträds snarast.
Tjänstebostad.
Kollektivavtal finns. Lön enligt avtal.
Frågor besvaras av Arne Ahlström på tfn 0730-53 40 01 eller 0157-720 06
Välkommen med din ansökan senast den 5/9
[email protected]
www.sofielund.se
Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region öst - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region öst vilket inkluderar Södermanlands län, Kronobergs län och Kalmar län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agne Johansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Öst/Norr på 0720-50 99 69.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgrupp

Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region öst - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region öst vilket inkluderar Södermanlands län, Kronobergs län och Kalmar län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agne Johansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Öst/Norr på 0720-50 99 69.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgrupp

Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Skogsarbetare

Om Företaget: Vi startade i slutet av 2021 och där säkerhet och gott resultat är högsta prioritet för oss. Vi har i över 15 år arbetat inom det skogliga och vi har riktat in oss till både företag och privatpersoner. De utbildningar och kompetenser som vi har i företaget är bland annat röjsågskort, motorsågskort ABCE, första hjälpen, ADR, skylift, arbete på väg samt natur- och kulturhänsyn utb. Vi är även PEFC-certifierat. Arbetsuppgifter: Vi på Tompas Skog... Visa mer
Om Företaget:
Vi startade i slutet av 2021 och där säkerhet och gott resultat är högsta prioritet för oss. Vi har i över 15 år arbetat inom det skogliga och vi har riktat in oss till både företag och privatpersoner.
De utbildningar och kompetenser som vi har i företaget är bland annat röjsågskort, motorsågskort ABCE, första hjälpen, ADR, skylift, arbete på väg samt natur- och kulturhänsyn utb. Vi är även PEFC-certifierat.
Arbetsuppgifter:
Vi på Tompas Skogsvård söker personal för arbete i skogen. Vi letar efter ett par starka personer som klarar tuffa arbetsdagar.
Stort ansvar i kombination med stor frihet.
Arbetet innebär skogsarbete med motormanuell röjning och motormanuell fällning kan förekomma.


Jobbet innebär en del resor då vi har jobb i hela Södermanland.
Motorsågs körkort och grönt kort är meriterande.
Välkommen in med din ansökan
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lantarbetare

Verksamhetsbeskrivning AB Sofielunds Gård äger och driver jordbruksfastigheten Sofielund. Gården är belägen ca 15 km söder om Flen. Driften på Sofielund är helt ekologisk och omfattar 185 ha åker, 42 ha bete och 360 ha skog samt en köttdjursbesättning bestående av ca 90 Charolais-kor. Gården bedriver maskinsamverkan och legokörning tillsammans med ett annat jordbruksföretag. Jordbruket sysselsätter f n två personer samt en helgavbytare. Vi söker nu en Me... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning


AB Sofielunds Gård äger och driver jordbruksfastigheten Sofielund. Gården är belägen ca 15 km söder om Flen. Driften på Sofielund är helt ekologisk och omfattar 185 ha åker, 42 ha bete och 360 ha skog samt en köttdjursbesättning bestående av ca 90 Charolais-kor. Gården bedriver maskinsamverkan och legokörning tillsammans med ett annat jordbruksföretag. Jordbruket sysselsätter f n två personer samt en helgavbytare.
Vi söker nu en
Medarbetare/Lantarbetare
Du som söker tjänsten bör vara utbildad på gymnasienivå inom jord- eller skogsbruk, samt ha några års erfarenhet då ditt arbete kommer att innefatta alla i ett jordbruk förekommande sysslor. God vana och intresse för nötkreatur är en förutsättning då djurskötsel är en viktig del av arbetet. Du bör också kunna hantera större maskiner. Arbete ca var tredje helg ingår i tjänsten.
Körkortskrav: B - Personbil.
Tjänstebostad finns.
Välkommen med din ansökan tillsammans med CV. Vi går igenom ansökningshandlingarna löpande och tillsättning kan därför ske innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Säsongsanställda trädgårdsmästare till SFV Regeringsbyggnader

Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark.?De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.  Vi behöver nu förstärka vår drifto... Visa mer
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark.?De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt. 

Vi behöver nu förstärka vår driftorganisation inom fastighetsområde Regeringsbyggnader och söker därför en till två trädgårdsmästare. Tjänsterna är säsongsanställningar på hel-alternativt deltid och du kommer att vara stationerad i Harpsund.

Din roll
Som trädgårdsmästare kommer du att arbeta tillsammans med en parktekniker och rapportera till driftchefen. I rollen ingår drift- och skötselansvar för mark och park i Harpsund. Din uppgift är att självständigt sköta park, enligt skötselplanen. Du kommer att arbeta under växtsäsongen maj – september. Tunga lyft kan förekomma i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig med utbildning som trädgårdsmästare inom park- och trädgårdsskötsel eller med utbildning som landskapsarkitekt eller liknande. Du kan också ha fått motsvarande kompetens genom tidigare erfarenheter. Du har bred erfarenhet inom parkskötsel och giftfri odling, då vi i förvaltningen och skötseln av våra parker undviker kemikalier. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av skyddsbeskärning av parkträd, formbeskärning av buskar och beskärning av fruktträd. Eftersom det här är en säsongsanställning ser vi gärna att du har för avsikt att arbeta under hela perioden.

Som person har du förmåga att prioritera och överblicka helheten. Du gillar att ge service och har dagligen har kontakt med våra hyresgäster. Du har även god samarbetsförmåga samt vilja och förmåga att vara SFV:s kontakt med allmänheten. Tjänsten kräver viss datavana då all rapportering sker via it-system. Du har B-körkort.

Mer information
Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. För denna säkerhetsklassificering krävs ett svensk medborgarskap.

Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på?www.sfv.se.? 

Statens fastighetsverk?erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling. 

Sista ansökningsdag är 2022-03-27 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss! Visa mindre

Gårdsarbetare / Avbytare

Är du en person som gillar att arbeta fysiskt? Söker du efter ett flexibelt arbete med frihet under ansvar? Gillar du djur? Då är det dig vi söker! Att jobba som Avbytare innebär att man avlastar lantbrukaren i arbetet på gården. I denna tjänst kommer du att planera ditt schema tillsammans med lantbrukaren och avlasta vid sjukdom eller ledighet. Du utgår hemifrån. I ditt dagliga arbete som Avbytare har du alltid en samordnare i ditt närområde, för att st... Visa mer
Är du en person som gillar att arbeta fysiskt? Söker du efter ett flexibelt arbete med frihet under ansvar? Gillar du djur? Då är det dig vi söker!


Att jobba som Avbytare innebär att man avlastar lantbrukaren i arbetet på gården. I denna tjänst kommer du att planera ditt schema tillsammans med lantbrukaren och avlasta vid sjukdom eller ledighet. Du utgår hemifrån.
I ditt dagliga arbete som Avbytare har du alltid en samordnare i ditt närområde, för att stötta och hjälpa till om du behöver stöd och hjälp. Givetvis får du alltid en introduktionsutbildning före start.
Meriterande är om du har någon form av bakgrund från djur eller naturbruk men vi välkomnar även andra sökande. Det viktigaste är att du har en hög arbetsmoral, är lojal och har rätt inställning till att arbeta!
Denna tjänst är på deltid men kan komma att bli heltid. B-körkort och bil är ett krav.
Vi har bra förmåner! Vi har både sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Du styr dina arbetstider och lägger upp schemat så det fungerar för både dig och lantbrukaren.
Du blir anställd hos oss på Växa - men jobbar ute hos våra kunder.
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Regionchef Mitt/Nord till avdelning Fält

Ansök    Feb 14    Ls Jobbet AB    Agronom
Vi söker en driven, lösningsorienterad och engagerad chef som vill vara med och påverka och utveckla service och tjänster till Växa Sveriges kunder i mitten och i norra Sverige. Du får en spännande roll där du kommer att leda ett lag av duktiga och engagerade medarbetare som arbetar med olika typer av service, semineringar och fruktsamhetsrådgivning, till främst nöt- och mjölkföretagare. Växa Sveriges primära uppdrag är att höja företagens konkurrenskraft ... Visa mer
Vi söker en driven, lösningsorienterad och engagerad chef som vill vara med och påverka och utveckla service och tjänster till Växa Sveriges kunder i mitten och i norra Sverige. Du får en spännande roll där du kommer att leda ett lag av duktiga och engagerade medarbetare som arbetar med olika typer av service, semineringar och fruktsamhetsrådgivning, till främst nöt- och mjölkföretagare.
Växa Sveriges primära uppdrag är att höja företagens konkurrenskraft genom att bidra till goda förutsättningar för ökad lönsamhet i produktionen, så att långsiktigt hållbara lantbruksföretag skapas. Vi gör det genom att erbjuda tjänster och service som spar tid och pengar till våra kunder.
Vår goda kompetens och förmåga att analysera företagens direkta behov bidrar till utveckling i kundernas företag.
Uppgifter och ansvar
Arbetet är självständigt och du ingår i ett team av chefer från Fält men också i ett regionalt chefsteam som samverkar inom alla Växa Sveriges kompetenser. I chefsteamet driver ni frågor tillsammans och stöttar varandra.
Du har verksamhets- och budgetansvar och ska tillse att vi når uppsatta mål i affärsplanen. Du har direkt personalansvar för medarbetarna inom Avdelning Fält i region Mitt/Nord som innebär att Du kommer leda våra husdjurstekniker och fruktsamhetsrådgivare samt ansvara för deras utveckling och kompetensförsörjning. Du rapporterar direkt till avdelningschef och ingår i avdelningens chefsgrupp och i regionens chefsteam.
Du utvecklar och säkerställer goda samarbeten i våra kundkontakter i Mitt/Nord och arbetar för en positiv affärsutveckling i hela Växa Sverige.
Du driver, samordnar och arbetar proaktivt i linje med vår vision, värdegrund och strategi.
Vi jobbar till stor del på distans, vilket medför utnyttjande av tillgänglig teknik men det innebär också att du behöver vara tillgänglig på fysiska möten på olika platser i landet. Det betyder att du får ett antal resdagar som en del i tjänsten. Till vår hjälp finns väl inarbetade verktyg och vi har ett stort basutbud av tjänster till våra kunder på gård och även på distans.
Lämplig utbildning och erfarenhet
Dokumenterad ledarerfarenhet, branschkunskap är meriterande. Gärna Agronom, Lantmästare eller annan relevant akademisk utbildning. B- körkort fordras. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska både i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom egen drivkraft, engagemang och förmåga att möta och motivera andra människor samt vilja att bidra till lösningar och en positiv utveckling. Du har en god kommunikationsförmåga, är utåtriktad och flexibel.
Omfattning och placeringsort
Tjänsten omfattar heltid. Din chefstjänst kan komma att kombineras med andra uppdrag beroende av din bakgrund, intresse och din placering. Det kan vara ämnesansvar, alternativ produktansvar för någon eller några av våra produkter. Ledarskapet kommer dock vara det centrala.
Det geografiska området är mellersta Sverige från Sörmland-Närke och norrut. Vi har idag har kontor på flertalet platser i området men är öppna för att diskutera placeringsort men det är en fördel om du kan vara placerad i den nordliga delen, till exempel Umeå eller Östersund.
Vad får du?
Vi satsar aktivt på chefsutveckling och din individuella utvecklingsplan utformar vi tillsammans. Vi är öppna för att diskutera placeringsort och vi erbjuder bl a förmånsbil och inte minst engagerade kollegor.
Självklart har vi kollektivavtal som innebär att du får avtalade försäkringar och tjänstepension. Utöver det har vi förmåner som sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Avdelningschef Kenth Mohlin, 010-471 01 17.
Facklig kontakter:
Akademikerna, Jessica Stenvall 010-471 08 12 Unionen, Patrik Davidsson 010- 471 01 75
Sista ansökningsdag: 2022-03-13
Välkommen med din ansökan! Observera att urval kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan önskar vi på svenska.
Krav
Dokumenterad ledarerfarenhet och branschkunskap
B- körkort

Meriterande
Branschkunskap Gröna Näringarna
Gärna Agronom, Lantmästare eller annan relevant akademisk utbildningOm arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Djurskötare

Smågrisskötare till Blackstaby Gris/Fors Säteri i Sörmland Är du den vi söker? Fors Säteri behöver förstärka gänget på sina gårdar då en anställd har gått vidare till annat arbete. Fors Säteri består av fem gårdar, Fors Säteri, Wegersbergs Gård, Blackstaby Gris, Bergs Gård och Fimta. Vi bedriver integrerad grisproduktion, men nyttjar flera gårdar i flödet. Företagen sysslar även med lufttorkad skinka, spannmålsodling samt hyresfastigheter. Vi söker nu en... Visa mer
Smågrisskötare till Blackstaby Gris/Fors Säteri i Sörmland
Är du den vi söker? Fors Säteri behöver förstärka gänget på sina gårdar då en anställd har gått vidare till annat arbete.
Fors Säteri består av fem gårdar, Fors Säteri, Wegersbergs Gård, Blackstaby Gris, Bergs Gård och Fimta. Vi bedriver integrerad grisproduktion, men nyttjar flera gårdar i flödet. Företagen sysslar även med lufttorkad skinka, spannmålsodling samt hyresfastigheter.
Vi söker nu en person som vill arbeta med suggor och smågrisar, i BB-stallet, i första hand. Du kommer ansvara för grisningen på Blackstaby Gris, med stöd av den person som ansvarar för grisningen på Bergs Gård, övrig personal och platschef på Blackstaby. Vår tanke är att genom detta utöka kunskapsutbytet och samarbetet mellan de som arbetar med suggor och smågrisar på våra gårdar. Den person som ansvarar för grisningen på Bergs Gård kommer att fungera som mentor även efter avslutad upplärning.
Det är bra om du har erfarenhet från grisproduktion, med utbildning D9 och seminering, men om du saknar det värderar vi stort djurintresse, ”djuröga", flexibilitet och en vilja att lära dig allt om arbetet.
Då gårdarna är belägna med visst avstånd krävs körkort. Önskvärt är goda kunskaper i svenska språket alternativt goda kunskaper i engelska. Du kommer arbeta i en personalgrupp bestående av ca 10 personer så vi lägger stor vikt på en positiv attityd och förmåga att jobba såväl i grupp som enskilt.
Det finns även möjlighet till boende i närheten.
Kontakt:
Lars Hultström Ingela Andersson
0708 702551 0708 588888 Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul! Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region öst vilket inkluderar Södermanlands län, Kronobergs län och Kalmar län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen Visa mindre

Växa söker Projekt- och affärsorganisatör

Ansök    Jul 7    Ls Jobbet AB    Agronom
Är du strukturerad, driven och gillar jobba med många projekt? Gillar du dessutom kor då är jobbet som projekt- och affärsorganisatör något för dig! Växa söker en Projekt och affärsorganisatör till avdelningen Rådgivning & Företagande. Rollen som projekt- och affärsorganisatör innebär att du blir den sammanhållande länken i projekt som drivs inom avdelningen och även administrativt stöd till avdelningens chefer. Arbetsuppgifterna kan vara allt från att an... Visa mer
Är du strukturerad, driven och gillar jobba med många projekt? Gillar du dessutom kor då är jobbet som projekt- och affärsorganisatör något för dig!
Växa söker en Projekt och affärsorganisatör till avdelningen Rådgivning & Företagande. Rollen som projekt- och affärsorganisatör innebär att du blir den sammanhållande länken i projekt som drivs inom avdelningen och även administrativt stöd till avdelningens chefer.
Arbetsuppgifterna kan vara allt från att ansvara för upphandling och utlysningar av projektmedel till att projektleda och coacha andra i pågående projekt och team. Men kan också innehålla produkt- och kundansvar samt att leda våra specialistteam. I rollen ingår en viss verksamhetsstyrning och att arrangera utbildning.
I tjänsten ingår även att samarbeta med alla avdelningar inom Växa.
Utbildning och erfarenhet Vi ser gärna att du är Agronom eller motsvarande akademisk utbildning.
Utbildning och erfarenheter kring projektledning, projektekonomi och affärsutveckling och försäljning är ett plus. Har du dessutom arbetat med offentliga upphandlingar är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga drivkraft och sociala kompetens. Arbetet är självständigt och kräver förmåga att strukturera och få saker och ting gjorda.
Som person är du öppen och lyhörd med tydligt affärs– och kundfokus. Du har lätt för att skapa goda relationer och tycker om att samarbeta i team.
Vi erbjuder dig Ett arbete som är rörligt och fritt med stort eget ansvar och du kommer att ingå i ett engagerat och affärsdrivet team med stort hjärta. Och inte minst, du kommer göra skillnad och arbeta tillsammans med hela Växa för ett hållbart lantbruk. Låter det roligt? Då kan detta vara jobbet för dig!
Omfattning och placeringsort Tjänsten är en heltidstjänst och placeringsort är av underordnad betydelse. Vi har 29 kontor från Kristianstad till Ånäset och har stor vana vid digitala möten.
Lön enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Olof Persson, avdchef Rådgivning & Företagande, 010-471 07 05 el [email protected]
Jannica Krafft, Akademikerna, 010-471 03 08
Ansökan senast 9 augusti Processen kommer påbörjas efter sista ansökningsdag. Tillträde efter överenskommelse.


Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Nu söker Flen, Helgesta-Hyltinge församling sommarjobbare till kyrkogårdsenheten. Perioden snarast, till – 1/11 2021 Församlingens kyrkogårdsenhet ansvarar för drift och underhåll av församlingens fem kyrkogårdar samt grönområden runt kyrkor och församlingshem. DU. • Är pigg och glad. • Gillar att arbeta fysiskt utomhus i alla väder. • Tycker om att ”hugga i”. • Är serviceinriktad. Arbetsuppgifterna består i allmän skötsel av grönytor på kyrkogårdar, ru... Visa mer
Nu söker Flen, Helgesta-Hyltinge församling sommarjobbare till kyrkogårdsenheten. Perioden snarast, till – 1/11 2021
Församlingens kyrkogårdsenhet ansvarar för drift och underhåll av församlingens fem kyrkogårdar samt grönområden runt kyrkor och församlingshem.
DU.
• Är pigg och glad.
• Gillar att arbeta fysiskt utomhus i alla väder.
• Tycker om att ”hugga i”.
• Är serviceinriktad.Arbetsuppgifterna består i allmän skötsel av grönytor på kyrkogårdar, runt kyrkor och församlingshem samt gravskötsel. Det innebär att du kommer att få rensa en hel del ogräs - både i buskage, häckar, gravrabatter och grusgångar, klippa gräs med motordriven handgräsklippare, åkbar gräsklippare (krävs minst AM-kort) samt grästrimmer och hålla fint på våra skötselgravar.
Vid anställningstillfället måste du ha fyllt 18 år. Du får - innan du börjar ditt sommarjobb - en introduktion om arbetet, där vi går igenom arbetsuppgifterna mer konkret samt de säkerhetsföreskrifter som du måste följa. I det dagliga arbetet får du sedan instruktioner av vår ordinarie personal.
Antal tjänster: 1
Arbetstider Måndag-fredag klockan 07:00-16:00
Ansök senast den 1 juli Flen, Helgesta-Hyltinge församling förvaltar fem kyrkogårdar Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag, region öst

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din ans... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i augusti 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region öst vilket inkluderar Södermanlands län, Kronobergs län och Kalmar län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semesterperioder men vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare arbetat med försäljning inom denna branschOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Lantbrukare

Företaget har lite olika verksamheter; lantbruk- & skogsbruk, köttdjur, produktion furugolv, jaktarrangemang samt byggnadsvård. De söker nu en person som under två - tre månader kommer att hjälpa till med lite tyngre sysslor, flytta större saker etc. på gården. Du kommer framför allt att arbeta inom vår anduppfödning. Körkort är ett krav och helst bil då det behövs för att ta sig dit. Eventuellt kan arbetsgivaren tänka sig att hämta upp kaniddaten i F... Visa mer
Företaget har lite olika verksamheter; lantbruk- & skogsbruk, köttdjur, produktion furugolv, jaktarrangemang samt byggnadsvård.

De söker nu en person som under två - tre månader kommer att hjälpa till med lite tyngre sysslor, flytta större saker etc. på gården. Du kommer framför allt att arbeta inom vår anduppfödning.

Körkort är ett krav och helst bil då det behövs för att ta sig dit.
Eventuellt kan arbetsgivaren tänka sig att hämta upp kaniddaten i Flen.

Arbetet i sig är enkelt och kräver ingen utbildning eller erfarenhet men man måste vara stark och beredd att hugga i.

Det räcker med lite kunskaper i svenska och / eller engelska. Visa mindre

Växtodlingsrådgivare

Vill du arbeta med att planera och utveckla växtodlingen på lantbruksföretag och vill ha ett jobb där du kan utvecklas och trivas? Då är det dig vi söker! Vi erbjuder dig Ett omväxlande arbete med rådgivning ute i fält, växtodlingsplanering och att skriva rådgivande växtodlingsbrev till lantbrukare. Du kommer initialt även jobba med rådgivning inom Greppa Näringen och Landsbygdsprogrammet. Att göra styrfiler, SAM-ansökningar och anordna kurser/fältvandring... Visa mer
Vill du arbeta med att planera och utveckla växtodlingen på lantbruksföretag och vill ha ett jobb där du kan utvecklas och trivas? Då är det dig vi söker!
Vi erbjuder dig
Ett omväxlande arbete med rådgivning ute i fält, växtodlingsplanering och att skriva rådgivande växtodlingsbrev till lantbrukare. Du kommer initialt även jobba med rådgivning inom Greppa Näringen och Landsbygdsprogrammet. Att göra styrfiler, SAM-ansökningar och anordna kurser/fältvandringar samt jobba med projektledning är andra arbetsuppgifter du kan komma att möta. Inriktning på just din tjänst utformar vi efter kundernas behov och dina specialkompetenser.
På Växa erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter och anställningsvillkor samt personalförmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring.
Välkommen i teamet
På Växa Sverige fokuserar vi på kundens behov och arbetar i team runt våra kunder. Tillsammans med våra produktionsrådgivare, företagsrådgivare, byggrådgivare och andra kompetenser kommer du att arbeta för att utveckla de svenska lantbruks- och landsbygdsföretagen med fokus på konkurrenskraft och hållbarhet.
Vem är du?
Agronom, hortonom, lantmästare eller motsvarande akademisk utbildning. Vi söker en person med stort engagemang och förmåga att möta människor. Arbetet är mycket självständigt och det finns stora möjligheter att utforma tjänsten efter eget intresse.
Meriterande
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från lantbruk och har arbetat som rådgivare och/eller säljare i branschen. Har du även kunskap inom något av områdena grovfoderodling, precisionsodling, maskinteknik, vattenhushållning eller ekonomi är det meriterande.
Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare med placering i Falkenberg, Laholm eller något av Växas övriga kontor i Sverige. Lön enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Bygg & Växtodlingsrådgivning: Sara Lundberg 010-4710336, 070-8177591
Facklig kontaktperson: Helena Lans Strömblad 010-471 03 19
Ansök senast 2021-06-07
Skicka in din ansökan omgående, urval kommer ske löpande med tillträde enligt överenskommelse.
Krav
Agronom, lantmästare, hortonom eller motsvarande akademisk utbildning
God datorvana
B-körkort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande
Praktisk erfarenhet av växtodling
Arbetat som rådgivare eller säljare i lantbruksbranschen
Kunskap i grovfoderodlingOm arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Kyrkogårdsvaktmästare till Flen

Arbetsbeskrivning Vi söker nu dig som vill arbeta som kyrkogårdsvaktmästare med gräsklippning, trädgårdsarbete och bevattning. Är du initiativtagande, aktiv och tycker om att göra fint ute? Då kan denna tjänst vara något för dig, sök redan idag! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företag... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill arbeta som kyrkogårdsvaktmästare med gräsklippning, trädgårdsarbete och bevattning. Är du initiativtagande, aktiv och tycker om att göra fint ute? Då kan denna tjänst vara något för dig, sök redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Församlingens kyrkogårdsenhet ansvarar för drift och underhåll av församlingens fem kyrkogårdar samt grönområden runt kyrkor och församlingshem. Arbetsuppgifterna består i allmän skötsel av grönytor på kyrkogårdar, runt kyrkor och församlingshem samt gravskötsel. Det innebär att du kommer att få rensa en hel del ogräs - både i buskage, häckar, gravrabatter och grusgångar, klippa gräs med motordriven handgräsklippare, åkbar gräsklippare samt grästrimmer och hålla fint på våra skötselgravar. Arbetstider
Säsongsarbete på heltid med start omgående fram till 4:e november 2021. Arbetstid: Mån-fre 07.00-16.00.Kvalifikationer
Vi söker dig som har, 


- AM-körkort
-Tidigare arbetslivserfarenhet 


Meriterande 
 - Erfarenhet att köra gräsklippare 


Vi söker dig som tycker om att arbeta fysiskt utomhus i alla väder samt tycker om att ta tag i saker där det behövs. Du är serviceinriktad, glad, noggrann och initiativtagande som person. 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
2021-06-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Emma Bergvall, Konsultchef, [email protected] 

Om företaget
 Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka. Det innebär att du som medlem kan vara med och demokratiskt påverka beslut i kyrkan, både på lokal och nationell nivå. Antingen genom att engagera dig eller genom att rösta i kyrkovalet. Eller båda! Visa mindre

Växa Sverige söker Produktionsrådgivare och hållbarhetsrådgivare

En unik möjlighet att få jobba i ett av Sveriges mest spännande företag då vi söker rådgivare i första hand med placering i Växjö och Kalmar (även annan driftsplats kan bli aktuell). Som produktionsrådgivare arbetar du aktivt med utveckling av lantbruksföretag med mjölk- och köttproduktion. Vårt uppdrag är att tillhandahålla rådgivningstjänster inom foder, produktionsekonomi, djurvälfärd och management. Du kommer också att vara en del av vårt team inom Hål... Visa mer
En unik möjlighet att få jobba i ett av Sveriges mest spännande företag då vi söker rådgivare i första hand med placering i Växjö och Kalmar (även annan driftsplats kan bli aktuell).
Som produktionsrådgivare arbetar du aktivt med utveckling av lantbruksföretag med mjölk- och köttproduktion. Vårt uppdrag är att tillhandahålla rådgivningstjänster inom foder, produktionsekonomi, djurvälfärd och management. Du kommer också att vara en del av vårt team inom Hållbarhet.
I arbetsuppgifterna ingår
Främst rådgivning ute hos våra kunder, framförallt på mjölkföretag. Du är aktiv inom utveckling och stöd ute hos kund med utfodring, foderplanering, produktionsekonomi, logistik, vall, mjölkkvalitet, teknik och djurvälfärd. Du kommer också som en del av vårt hållbarhetsteam jobba med och forma framtidens hållbara lantbruk. Denna rådgivning kommer till största delen att ske genom det avtal vi har med Arla där vi har ett uppdrag att föreslå åtgärder för att minska gårdens klimatavtryck.
Övriga arbetsuppgifter kan vara att hålla kurser för lantbrukare, ansvara och delta i olika utvecklingsprojekt samt arbeta inom Greppa Näringen och andra upphandlade uppdrag från exempelvis Länsstyrelsen.
Tillsammans med Växa Sveriges övriga personal såsom husdjurstekniker, avelsrådgivare, djurhälsoveterinärer, företagsrådgivare, bygg- och växtodlingsrådgivare bildar vi team runt våra kunder för att utveckla deras företag.
Lämplig grundutbildning och erfarenhet
Lantmästare, Agronom eller motsvarande akademisk utbildning.
Vi lägger stor vikt vid din personliga drivkraft och söker personer med stort engagemang och förmåga att möta människor. Arbetet är mycket självständig där du aktivt planerar dina kundbesök. B-körkort och goda kunskaper i svenska fordras.
Som person är du öppen och lyhörd med tydligt affärs– och kundfokus. Du har lätt för att skapa goda relationer och tycker om att samarbeta i team.
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till den här tjänsten.
Meriterande
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från lantbruk och har arbetat som rådgivare och/eller säljare i branschen. Det är även bra om du har kunskap inom företagsekonomi och eller grovfoderproduktion.
Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare.
Placeringsort i första hand i Kalmar och Ingelstad (Utanför Växjö) men vi är öppna för att diskutera annan placering.
Lön enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta
Regionchef Rådgivning & Företagande: Benny Karlsson 010-471 07 33, 072-704 13 94. Facklig kontaktperson: Jannica Krafft, Akademikerna, 010-471 03 08
Ansökan senast 2021-04-16
Skicka in din ansökan omgående då urval kommer ske löpande. Tillträde efter överenskommelse.
Krav
Lantmästare, Agronom eller motsvarande akademisk utbildning.
Goda svenskakunskaper i tal och skrift
B-körkortOm arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Växa Sverige söker Kokontrollexpert

All data om nötkreatur tillsammans med rådgivningstjänster och digitala verktyg är en kraftfull enhet som vi kallar Kokontrollen. Kokontrollen hjälper våra kunder att se helheten i sin produktion och ger tillgång till träffsäkra rapporter, standardiserad provmjölkning, analyser och branschjämförelser. På avdelningen Kokontroll & KAP arbetar vi även med härstamningskontroll, vars data underlättar kundernas avelsplanering och ger officiell härstamning för re... Visa mer
All data om nötkreatur tillsammans med rådgivningstjänster och digitala verktyg är en kraftfull enhet som vi kallar Kokontrollen. Kokontrollen hjälper våra kunder att se helheten i sin produktion och ger tillgång till träffsäkra rapporter, standardiserad provmjölkning, analyser och branschjämförelser. På avdelningen Kokontroll & KAP arbetar vi även med härstamningskontroll, vars data underlättar kundernas avelsplanering och ger officiell härstamning för renrasiga djur. Vill du också vara med och utveckla Sveriges mjölk- och nötköttsproduktion?
I tjänsten hos oss kommer du att:
Ingå i vår Kokontrollexpertgrupp och arbeta med frågor kring Kokontroll och KAP
Vara vår sakkunnige i härstamningskontroll och verifieringar i SNP-databasen, härstamningsbevis och certifikat
Bistå våra befintliga och nya kunder i frågor kring Kokontroll, KAP och Härstamningskontroll
Ha goda möjligheter till att bidra till avdelningens och Växas framtida utveckling utifrån dina egna intressen och kompetenser

Dina ansvarsområden:
Vara en av våra representanter till ICAR (kvalitetssäkring av vår Kokontroll) och bidra till att upprätthålla vår ICAR-certifiering
Bidra till utvecklingen av avdelningens olika verktyg och Växas digitala tjänster, t.ex. managementprogrammet MinGård, och utveckla nya användningsområden för den omfattande data som finns i kodatabasen och andra datakällor
Bistå i frågor kring datautlämning till t.ex. forskningsorganisationer eller andra anställda inom Växa

Lämplig utbildning och erfarenhet
Akademisk examen inom relevant område; agronom/husdjursvetenskap, IT, bioinformatik eller liknande. Vi tror att du har ett stort intresse för biologi och databashantering/programmering och gärna arbetslivserfarenhet från något av dessa områden. Kunskaper och erfarenhet från lantbrukssektorn är meriterande.
Som person är du noggrann och initiativrik. Du trivs med ett jobb som innehåller en blandning av kreativt nytänkande och en del arbetsuppgifter av mer rutinartad karaktär. Du har lätt för att skapa goda relationer och att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom egen drivkraft, stort engagemang och förmåga att möta människor. Arbetet är självständigt där du aktivt planerar och genomför dina arbetsuppgifter i samråd med chef och kollegor.
Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare med placering på någon av våra driftsplatser runt om i landet. Driftsplatser: https://www.vxa.se/om-oss/driftsplatser/
Lön enligt överenskommelse.
För mer information är du välkommen att kontakta Avdelningschef: Jessica Kinnander, [email protected] 073-066 45 67 Facklig kontaktperson: Ann Christin Olsson, [email protected] 010-471 06 54
Ansökan senast 2021-05-31
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Akademisk examen inom relevant område
Goda kunskaper i svenska språket

Meriterande
Arbetslivserfarenhet databashantering/programmering
Kunskaper och erfarenhet från lantbrukssektornOm arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Maskinförare

Hedenlunda Jordbruk AB ligger 8 km söder om Flen mitt i Södermanland. Mjölkproduktionen utgörs av 350 mjölkkor. Vi söker ni en maskinförare för heltidsanställning. Du skall ha erfarenhet av djurskötsel och arbete på gård samt körning av traktor. Du skall kunna arbeta självständigt, ta ansvar och samarbeta med omgivningen. Provanställning 6 månader. Visa mer
Hedenlunda Jordbruk AB ligger 8 km söder om Flen mitt i Södermanland. Mjölkproduktionen utgörs av 350 mjölkkor.
Vi söker ni en maskinförare för heltidsanställning. Du skall ha erfarenhet av djurskötsel och arbete på gård samt körning av traktor.
Du skall kunna arbeta självständigt, ta ansvar och samarbeta med omgivningen.
Provanställning 6 månader. Visa mindre

Golfbanearbetare

Ansök    Feb 24    Flens Gk Drift AB    Golfbanearbetare
Vill du vara med och göra vår golfbana ännu finare? Vi söker nu en duktig medarbetare till vår fina Golfklubb! Anställningen innefattar bl.a: Säsonganställning på max 6 månader Gräsklippning med större maskiner Gräsröjning med trimmer (även slyröjning om röjsågskort innehas) Enklare maskinvård Diverse fysiska arbetsuppgifter Schemalagt helgarbete Välkommen med just din ansökan! Visa mer
Vill du vara med och göra vår golfbana ännu finare?
Vi söker nu en duktig medarbetare till vår fina Golfklubb!


Anställningen innefattar bl.a:
Säsonganställning på max 6 månader
Gräsklippning med större maskiner
Gräsröjning med trimmer (även slyröjning om röjsågskort innehas)
Enklare maskinvård
Diverse fysiska arbetsuppgifter
Schemalagt helgarbete


Välkommen med just din ansökan! Visa mindre

Maskinförare

Röhls Egendomsförvaltningägs & drivs av familjen Göransson som aktivt arbetar i driften. Verksamheten omfattar total ca 1 300 ha ägd mark samt 250 ha sidoarrenden, totalt brukas ca 700 ha åker. Egen skog på ca 700 ha sköts av entreprenörer enligt uppdrag. Fastighetsförvaltning på 22 lägenheter/hus finns också i verksamheten. På gården finns också en kycklingproduktion om 14 000 kvadratmeter där vi söker tillstånd för att ytterligare utöka verksamheten. De... Visa mer
Röhls Egendomsförvaltningägs & drivs av familjen Göransson som aktivt arbetar i driften. Verksamheten omfattar total ca 1 300 ha ägd mark samt 250 ha sidoarrenden, totalt brukas ca 700 ha åker. Egen skog på ca 700 ha sköts av entreprenörer enligt uppdrag. Fastighetsförvaltning på 22 lägenheter/hus finns också i verksamheten. På gården finns också en kycklingproduktion om 14 000 kvadratmeter där vi söker tillstånd för att ytterligare utöka verksamheten. Det finns också en mindre köttdjursbesättning på Gården.


Vi söker en medarbetare med inriktning på växtodling och maskiner.
Du får gärna ha några års erfarenhet gott ordningssinne och vara noggrann, men samtidigt kunna leverera under stressiga situationer (skörd). Du skall vara aktiv i den långsiktiga arbetsplaneringen som berör underhåll, växtodling. Vi vill att du skall kunna ta ansvar för Maskiner och dess underhåll och göra den eventuella planering som behövs i samband med detta. Du har sprutcertifikat och gärna en ambition om att vilja utbilda dig till Lantmästare/Gårdsmästare eller att du redan är det. Du kommer att vara med i stallarna vid insättning och utlastning/rengöring. Att se till att vår biobränsleanläggning sköts kommer också ingå i dina arbetsuppgifter. Du är gärna intresserad av att byggprojekt, Vi har modern och rationell maskinpark i gott skick, där vi använder styrfiler till alla appliceringar via Soyl och även My John Deere för dokumentation och hantering av styrfiler.. Vi har ett ambitiöst mål vad gäller skördeökningar de närmaste åren, där du kommer vara en viktig spelare. Vi är ca 7-8 personer engagerade i driften på ett eller annat sätt. Vi ser gärna att den sökande vill växa in i mer ansvar för den dagliga driften.
Har du frågor ang tjänsten så ring eller skicka e-post.
Senaste ansöknings dag 15/3-2021.
Tillträde efter överenskommelse.


Lantmästare
Ola Göransson
Röhls Gård
640 32 Malmköping
070-5819069
Röhls Gård
Till E-post, märk ansökan. Medarbetare växtodling.
[email protected] Visa mindre

Yrkesutbildning till Husdjurstekniker med garanterad anställning!

Ansök    Mar 11    Ls Jobbet AB    Husdjurstekniker
Växa Sverige anordnar en yrkesutbildning till Husdjurstekniker vintern 2021/2022. De deltagare som antas till utbildningen kommer vara garanterade anställning efter godkänd utbildning. Vill du arbeta med Sveriges mjölk- och köttproducenter, utveckla service och rådgivning kring nötkreaturens fruktsamhet och vara en del i Växa Sveriges team? Ansök då till Växa Sveriges yrkesutbildning till Husdjurstekniker vintern 2021/2022 med start 18 oktober 2021. Utbild... Visa mer
Växa Sverige anordnar en yrkesutbildning till Husdjurstekniker vintern 2021/2022. De deltagare som antas till utbildningen kommer vara garanterade anställning efter godkänd utbildning.
Vill du arbeta med Sveriges mjölk- och köttproducenter, utveckla service och rådgivning kring nötkreaturens fruktsamhet och vara en del i Växa Sveriges team?
Ansök då till Växa Sveriges yrkesutbildning till Husdjurstekniker vintern 2021/2022 med start 18 oktober 2021. Utbildningen avslutas 7 januari 2022. Du får en yrkesutbildning med formell kompetens att arbeta som Husdjurstekniker. Om du antas till utbildningen och blir godkänd i slutprov så har du en garanterad provanställning i Växa Sverige.
Som husdjurstekniker arbetar du främst med fruktsamhetsarbete och service till våra kunder. Hos Växa Sverige finns det goda möjligheter för dig att utvecklas och specialisera dig till exempel inom embryotransfer, robotprovmjölkning och ultraljudsundersökningar.
Vi arbetar i team kring våra kunder där vi kompletterar och stöttar varandra. Du får kollegor som har kompetens inom avel, djurhälsa, produktionsrådgivning, bygg och växtodling med mera.
Utbildningen sker delvis digitalt, delvis på fysiska träffar, kursort bestäms senare. Kursstart den 18 oktober 2021 och slutar den 7 januari 2022. Praktik ingår i kursen och ordnas lokalt av Växa Sverige.
Utbildningen genomförs av specialister inom bl.a. fruktsamhet, djurhälsa, avel och håller hög kvalitet.
Vi har lediga tjänster på ett flertal platser i Sverige, är du flyttbar är det ett plus.
För att klara arbetet som Husdjurstekniker är följande personliga egenskaper viktiga:
Initiativrik
Lyhörd
God samarbetsförmåga
God säljförmåga
Målinriktad
Ansvarstagande
Intresse för människor
Serviceinriktad

Du måste ha goda kunskaper i svenska språket både muntligen och skriftligen.
Vi tar emot ansökningar fram till den 12 April. Intervjuer görs löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Kontaktperson för mer information är Renate Martín Olofsson skicka mail till [email protected]
Krav
Lantbruksutbildning
Erfarenhet från arbete i mjölk- och/eller köttproduktion
Godkänt B-körkort
Normalt färgseende
Goda kunskaper i svenska språket både muntligen och skriftligen

Meriterande
Djurägarseminutbildning
Rådgivningserfarenhet
SäljerfarenhetOm arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Djurskötare till kycklingproduktion Röhlsgård

På Röhls Gård bedriver vi lantbruk med inriktning på kyckling produktion och växtodling. Vi söker dig som har erfarenhet av djurskötsel inom fjäderfä/slaktkyckling. Du tycker om att arbeta med djur, är noggrann och intresserad av att ta ansvar för och övervaka stallmiljön med utrustning, datorer mm. Ditt arbete kommer att bestå av daglig skötsel av gårdens kycklingar. Körkort är önskvärt eftersom man arbetar i skift och har larm jour. Visa mer
På Röhls Gård bedriver vi lantbruk med inriktning på kyckling produktion och växtodling.
Vi söker dig som har erfarenhet av djurskötsel inom fjäderfä/slaktkyckling. Du tycker om att arbeta med djur, är noggrann och intresserad av att ta ansvar för och övervaka stallmiljön med utrustning, datorer mm. Ditt arbete kommer att bestå av daglig skötsel av gårdens kycklingar.
Körkort är önskvärt eftersom man arbetar i skift och har larm jour. Visa mindre

Säljsamordnare som vill utveckla svenskt lantbruk!

Du som vill utveckla svenskt lantbruk, har erfarenhet från försäljning i konsultföretag i de gröna näringarna, är både analytisk, drivande och har kundfokus: du behövs hos oss! Vi är kunskapsföretaget som sätter kundernas behov främst, vi tror på kraften i starka teams och glädje är första ordet i vår värdegrund. Vi söker en engagerad säljsamordnare som bidrar till att vi får fler och mer nöjda kunder. Du arbetar med analys, samordning och uppföljning för ... Visa mer
Du som vill utveckla svenskt lantbruk, har erfarenhet från försäljning i konsultföretag i de gröna näringarna, är både analytisk, drivande och har kundfokus: du behövs hos oss! Vi är kunskapsföretaget som sätter kundernas behov främst, vi tror på kraften i starka teams och glädje är första ordet i vår värdegrund. Vi söker en engagerad säljsamordnare som bidrar till att vi får fler och mer nöjda kunder. Du arbetar med analys, samordning och uppföljning för ett mer inspirerande säljarbete för våra medarbetare och engagerande erbjudanden för kund. Vi erbjuder dig en utvecklande och utmanade roll där du får möjlighet att arbeta med kollegor från hela företaget.
Detta får du arbeta med:
Du driver säljstrategier för nya kundkategorier och -segment.
Du effektiviserar säljprocessen genom tydliga rutiner.
Du bidrar till att vi ökar aktivitetsnivån i kundkontakterna.
Du arbetar med utbildningar i Växas affärsmannaskap, säljverktyg och CRM.
Du upprätthåller och förfinar Växas kundkategorisering.
Du arbetar med effektivisering av Växas kursadministration.
Du blir över tid delaktig i arbete med market automation genom ett strukturerat arbetssätt för hantering av leads och affärsmöjligheter.
Du arbetar tillsammans med kollegorna på marknadsavdelningen för att identifiera synergier och best practice i marknadsföring och försäljning.
Du arbetar proaktivt i linje med vår vision, värdegrund och övergripande företagsstrategi.

Om dig:
Du har arbetat med försäljning under några år i ett konsultföretag och gärna inom de gröna näringarna. Du drivs av att åstadkomma resultat i form av nöjda kunder och lönsam försäljning. Du arbetar strukturerat och utgår i ditt arbete från analys för att tillsammans med dina kollegor uppnå resultat. Du har sinne för detaljer men har även förmåga att se större perspektiv. Du är nyfiken på kundens vardag för att fånga upp kundinsikter och på omvärlden för inspiration för nya tekniska lösningar. Du har god förmåga att planera för hur genomföra dina arbetsuppgifter både på kort och lång sikt. Du har intresse för lantbruksfrågor och en vilja att arbeta med de mervärden som utmärker svensk mjölk- och köttproduktion i form av god djurhälsa, klimatsmart produktion och ekonomisk hållbarhet på gårdsnivå. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller lantbruk eller annan motsvarande utbildning.
Som person är du naturlig, prestigelös och med god samarbetsförmåga. Är du dessutom handlingskraftig och ansvarstagande, och trivs med att jobba i en miljö där vi både enskilt och i tillsammans åstadkommer resultat, kommer du att trivas hos oss
Om marknads- och kommunikationsavdelningen:
Inom avdelningen är vi tio medarbetare som jobbar för att stärka varumärket och bidra till ökad försäljning och lönsamhet. Vi samarbetar med hela företaget och driver både egna områden och löser andra avdelningars utmaningar. Inom avdelningen tar vi fram innehållet i Växas säljperioder, vi ansvarar för mässor, vi utvecklar Växas marknadsföring, vi ansvarar för Växas webb, vi driver två prenumererade tidningar och tar fram företags- och interninformation. Avdelningen är ansvarig för Växas kundsegmentering och tillsammans med IT driver vi systemstöd för säljarbetet via CRM.
Nu behöver vi bli fler och vi söker dig som vill arbeta med oss för att samordna företagets säljarbete. Genom att anställa dig vill vi driva satsningar på nya kundsegment, samordna och stötta våra sex affärsområdes försäljning och få mer nöjda kunder.
En blivande kollega säger så här om sitt jobb
"I Växa är jag en del av ett kompetent gäng som arbetar intensivt tillsammans för våra kunders bästa. Arbetsglädje är viktigt och i vårt marknadsteam är vi tio prestigelösa kollegor som jobbar tätt även om vi sitter på fem olika platser. Vi har alla fria, ansvarsfulla och utvecklande jobb. Jag är stolt över min roll i Växa och över att vara en del av sund och hållbar livsmedelsproduktion."
Placeringsort
Detta är en långsiktig roll med stora möjligheter att påverka arbetet. Heltid. Tillsvidare. Placeringsort: någon av Växas 26 driftsplatser. Läs mer här: www.vxa.se/driftsplatser
Ansök senast 2021-03-15
Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. För mera information kontakta marknadschef Mette Rehnström, [email protected] eller ring vardagar på 070-310 98 02.
Facklig kontaktperson: Nilla Henning [email protected]


Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Fältsäljare, region öst

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand b... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och de sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kunder.
Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med lantbruk eller gröna näringen, antingen via utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i maj-juni 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region öst vilket inkluderar Södermanlands län, Kronobergs län och Kalmar län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter på Jobbet.se Matilda Festin, 0704-451339 eller Lina Haglund, 0707-772373.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 21 februari 2021. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Lantarbetare

Verksamhetsbeskrivning AB Sofielunds Gård äger och driver jordbruksfastigheten Sofielund. Gården är belägen ca 15 km söder om Flen. Driften på Sofielund är helt ekologisk och omfattar 185 ha åker, 42 ha bete och 360 ha skog samt en köttdjursbesättning bestående av ca 90 Charolais-kor. Gården bedriver maskinsamverkan och legokörning tillsammans med ett annat jordbruksföretag. Jordbruket sysselsätter f n två personer samt en helgavbytare. Vi söker nu en Me... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning


AB Sofielunds Gård äger och driver jordbruksfastigheten Sofielund. Gården är belägen ca 15 km söder om Flen. Driften på Sofielund är helt ekologisk och omfattar 185 ha åker, 42 ha bete och 360 ha skog samt en köttdjursbesättning bestående av ca 90 Charolais-kor. Gården bedriver maskinsamverkan och legokörning tillsammans med ett annat jordbruksföretag. Jordbruket sysselsätter f n två personer samt en helgavbytare.
Vi söker nu en
Medarbetare/Lantarbetare
Du som söker tjänsten bör vara utbildad på gymnasienivå inom jord- eller skogsbruk, samt ha några års erfarenhet då ditt arbete kommer att innefatta alla i ett jordbruk förekommande sysslor. God vana och intresse för nötkreatur är en förutsättning då djurskötsel är en viktig del av arbetet. Du bör också kunna hantera större maskiner. Arbete ca var tredje helg ingår i tjänsten.
Körkortskrav: B - Personbil.
Tjänstebostad finns.
Välkommen med din ansökan tillsammans med CV. Vi går igenom ansökningshandlingarna löpande och tillsättning kan därför ske innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

För dig som vill jobba i Växa Sverige - Gör en spontanansökan!

Ansök    Maj 19    Ls Jobbet AB    Agronom
Om vi inte har tjänsten som passar dig utannonserad men du ändå vill jobba hos Växa Sverige, gör en intresseanmälan! Vi söker alltid talanger och ser alltid igenom inkomna intresseanmälningar när vi söker folk! Vi söker dig som brinner för svenskt lantbruk och vill vara en del av Växa Sveriges team av kompetenta och engagerade medarbetare. Hos oss får du en individuell kompetensplan, ett gediget introduktionsprogram och en mentor som stöttar dig när du är ... Visa mer
Om vi inte har tjänsten som passar dig utannonserad men du ändå vill jobba hos Växa Sverige, gör en intresseanmälan! Vi söker alltid talanger och ser alltid igenom inkomna intresseanmälningar när vi söker folk!
Vi söker dig som brinner för svenskt lantbruk och vill vara en del av Växa Sveriges team av kompetenta och engagerade medarbetare. Hos oss får du en individuell kompetensplan, ett gediget introduktionsprogram och en mentor som stöttar dig när du är ny.
Vi tror att du är utbildad Agronom, Lantmästare Agrotekniker, Byggingenjör, Husdjurstekniker, Veterinär, har Naturbruksgymnasium med påbyggnadskurser eller har praktisk erfarenhet av mjölk- och köttproduktion.
Oavsett vilken yrkesroll du har hos oss kommer du att ha kontinuerlig kontakt med andra människor och vi ser därför att du behöver goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Våra driftplatser
Vi har driftplatser på följande orter:
Bollnäs, Borlänge, Bredaryd, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Falköping, Flen, Färjestaden, Ingelstad, Kalmar, Kil, Laholm, Lilla Böslid, Linköping, Lövsta, Piteå, Röbäcksdalen, Stockholm, Söderköping, Töreboda, Uppsala, Vimmerby, Vänersborg, Ånäset, Örebro och Östersund
Vad kan jag jobba med på Växa Sverige?
Nedan finns en kort beskrivning av de tjänster vi ofta rekryterar.
Avelsrådgivare I arbetsuppgifterna ingår bland annat försäljning av rådgivning och doser, exteriörbedömning, avelsstrategier och avelsplaner. Du arrangerar kundträffar, studieresor och medverkar i utbildningar.
Avelssäljare Du brinner för att göra affärer och har ett stort intresse för människor. Ditt jobb blir att sälja doser och andra avelstjänster till både kött- och mjölkföretag.
Byggrådgivare Arbetet är mångsidigt och innefattar allt från tidiga skisser, förprövningsunderlag och kostnadsberäkningar till förfrågningsunderlag samt byggstyrning.
Djurhälsoveterinär I arbetsuppgifterna ingår rådgivning om förebyggande djurhälsa, bland annat inom Hälsopaket mjölk och ViLA. Du ansvarar för utbildningar både för lantbrukare och Växa Sveriges personal samt har tillsyn över husdjurstekniker och djurägarseminörer.
Husdjurstekniker Som husdjurstekniker arbetar du främst med fruktsamhetsarbete och service till våra kunder. Hos Växa Sverige finns det goda möjligheter för dig att utvecklas och specialisera dig inom till exempel robotprovmjölkning och ultraljudsundersökningar.
Lantbruksavbytare I arbetsuppgifterna ingår traditionell djurskötsel. Om du är rätt person har du stora möjligheter att påverka ditt arbete efter intresse och erfarenhet.
Produktionsrådgivare Som produktionsrådgivare arbetar du aktivt med utveckling av lantbruksföretag med mjölk- och köttproduktion. Vårt uppdrag är att tillhandahålla rådgivningstjänster inom utfodring och foderplanering, foderproduktion, produktionsekonomi, djurvälfärd och management.
Växtodlingsrådgivare Arbetet är mångsidigt och innefattar allt från växtodlingsplanering, fältbesök, att skriva växtodlingsbrev till projektledning och att anordna kurser samt fältvandringar.
Annat viktigt att veta
Eftersom det här är en intresseanmälan kommer du inte få någon löpande återkoppling. Vi kommer ta kontakt med dig när vi har en tjänst som vi tror matchar din profil.


Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Växa Sverige söker en medarbetare till Kundsupport!

Ansök    Apr 27    Ls Jobbet AB    Agronom
Vi behöver förstärka vårt kundsupportteam med en engagerad kollega. Tillsammans med ett kunnigt och engagerat team kommer du att ta ansvar för att ständigt utveckla, förbättra och ge kunderna bästa service! Supportens uppdrag innebär att stödja våra interna och externa användare med Växas program och applikationer. Du kommer att arbeta brett med många olika typer av ärenden. Utöver support kan det bli aktuell att delta i interna projekt eller hjälpa till ... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt kundsupportteam med en engagerad kollega.
Tillsammans med ett kunnigt och engagerat team kommer du att ta ansvar för att ständigt utveckla, förbättra och ge kunderna bästa service! Supportens uppdrag innebär att stödja våra interna och externa användare med Växas program och applikationer. Du kommer att arbeta brett med många olika typer av ärenden. Utöver support kan det bli aktuell att delta i interna projekt eller hjälpa till med utredningar – helt enkelt en varierande vardag tillsammans med dina kollegor. Våra kundkontakter sker mestadels via telefon och e-post. Vi har öppet vardagar kl.7.30-16.00.
Vem är du?
Du har stort intresse för vår bransch. Du är självgående och har förmåga att själv strukturera ditt arbete. Du är pedagogisk, tålmodig och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har en ödmjuk framtoning, brinner för att skapa kundnytta och är affärsmässig i ditt arbete. Du är nyfiken och söker aktivt den information du behöver för att lyckas i din roll med att ge den bästa möjliga service. Du är en lagspelare och strävar ständigt efter att utveckla dig själv, teamet och dess förutsättningar. Det är naturligt för dig och du inser vikten av att bidra med positiv energi till teamet dagligen.
Kompetenskrav:
Kunskap inom mjölk- eller köttproduktion
Du är lantmästare eller husdjuragronom eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
1-4 års erfarenhet av kundrelationer/kundkontakt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Växas program så som IndividRAM, MinGård, KKPC m.fl. Även andra verktyg så som CRM, Outlook & Teams.
Vi förutsätter att du har god datorvana samt god social kompetens

Känner du igen dig i beskrivningen? – Sök tjänsten och bli en del av vårt team!
Ansökan
Ansök redan idag! Rekryteringen startar nu. Urval och intervjuer sker löpande med tillträde enligt överenskommelse.
Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare med placering främst i Eskilstuna eller någon annan av Växas driftplatser i närheten så som Örebro, Flen, Stockholm eller Uppsala. Lön enligt överenskommelse.
Kontakt
IT-Enhetschef: Armina Avanes, [email protected], 070-280 66 64
Facklig kontakt Unionen: Alexander Svan, [email protected], 070-295 71 10
Akademikerna: Nilla Henning, [email protected], 010-471 05 37


Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Växa Sverige utökar nu med rådgivare inom hållbarhet & klimat!

Vill du vara med och forma framtidens hållbara lantbruk?  Har du stort intresse i och vill bidra till "Hållbarhet" för djur, människor, miljö och ekonomi? Då erbjuder vi ett spännande jobb som rådgivare inom hållbarhet och klimat där du har en stor roll i att lyfta förbättringspotentialen inom mjölk- och köttproduktion och visa på lösningar att producera mer klimatsmart. Du får möjlighet att påverka och initiera Växas hållbarhetstjänster och forma dem för ... Visa mer
Vill du vara med och forma framtidens hållbara lantbruk?  Har du stort intresse i och vill bidra till "Hållbarhet" för djur, människor, miljö och ekonomi?
Då erbjuder vi ett spännande jobb som rådgivare inom hållbarhet och klimat där du har en stor roll i att lyfta förbättringspotentialen inom mjölk- och köttproduktion och visa på lösningar att producera mer klimatsmart.
Du får möjlighet att påverka och initiera Växas hållbarhetstjänster och forma dem för framtiden. Som en del av detta har Växa Sverige nyligen ingått avtal där vi ska utföra klimat- och hållbarhetsbesök under 2020 (Arla Carbon Tool) och vi söker därmed förstärkning till teamet. Besöken innebär att tillsammans med lantbrukaren validera, tolka och analysera inmatad klimatdata och dess resultat samt att föreslå åtgärder för att minska gårdens klimatavtryck.
Arbetet är självständigt och du ingår i ett hållbarhetsteam där alla arbetar med klimatdata och hållbarhetsförbättringar hos våra kunder, antigen som rådgivare eller i kunskapssupport.
Du får en god introduktion, friskvårdsbidrag, privat sjukvårdsförsäkring och ett stort nätverk av kompetenta och härliga kollegor!
Om avdelningen Rådgivning & Företagande
Avdelningens 80 rådgivare arbetar med rådgivning och servicetjänster till lantbruksföretag i hela Sverige. Mjölk- och nötköttsproducenter utgör största andelen kunder. Rådgivarna arbetar med både basutbud och specialistrådgivning inom bl a mjölk och nötköttsproduktion, växtodling, miljö, ledarskap, ekonomi och bygg.
Din profil
Lantmästare, agronom eller motsvarande utbildning med intresse i hållbar produktion. B-körkort fordras. Har du erfarenhet av Greppa Näringens klimatrådgivning, har praktisk erfarenhet från mjölk- och köttproduktion eller har arbetat som rådgivare och/eller säljare i branschen är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personliga drivkraft och söker dig med engagemang och förmåga att möta människor på ett motiverande sätt. Du bidrar med glädje och kompetens till teamet. Arbetet är ansvarsfullt där du självständigt styr upp dina uppdrag.
Omfattning och placeringsort
Heltid alternativt deltid och tillsvidare med placering på någon av våra driftsplatser https://www.vxa.se/om-oss/driftsplatser/
Ansök omgående! Vi intervjuar och anställer löpande! 
Krav
Lantmästare, agronom eller motsvarande utbildning
Intresse i hållbar produktion
B-körkort fordras
Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande
Erfarenhet av Greppa Näringens klimatrådgivning
Praktisk erfarenhet från mjölk- och köttproduktion
Har arbetat som rådgivare och/eller säljare i branschen

Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Parkarbetare sökes

Park och grönyteskötsel sommaren 2020 sökes. Vi söker dig som fyllt 18 år och har B-körkort för skötsel av grönytor på Stäringe säteri utanför Flen. I arbetet ingår bl.a. gräsklippning, trimning och skötsel av grusgångar. Erfarenhet av åkgräsklippare, grästrimmer och fyrhjuling är meriterande. Arbetstid efter överenskommelse. Visa mer
Park och grönyteskötsel sommaren 2020 sökes.


Vi söker dig som fyllt 18 år och har B-körkort för skötsel av grönytor på Stäringe säteri utanför Flen.
I arbetet ingår bl.a. gräsklippning, trimning och skötsel av grusgångar.
Erfarenhet av åkgräsklippare, grästrimmer och fyrhjuling är meriterande.


Arbetstid efter överenskommelse. Visa mindre

Djurskötare till Kycklingproduktionen på Röhls Gård

Röhls Egendomsförvaltning söker Djurskötare till kycklingproduktionen. Vi söker en djurskötare som har djurens bästa för ögonen, och som brinner för att gör att bra arbete tillsammans med övriga anställda. Det kan under vissa perioder vara stressigt och mycket att göra medans det kan vara lugnare ibland, det viktiga är att man förstår att det är djuren som bestämmer hur och när arbetet skall utföras. Visst skiftarbete och larm Jour kommer att förekomma... Visa mer
Röhls Egendomsförvaltning söker Djurskötare
till kycklingproduktionen.
Vi söker en djurskötare som har djurens bästa för ögonen, och som brinner för att gör att bra arbete tillsammans med övriga anställda. Det kan under vissa perioder vara stressigt och mycket att göra medans det kan vara lugnare ibland, det viktiga är att man förstår att det är djuren som bestämmer hur och när arbetet skall utföras. Visst skiftarbete och larm Jour kommer att förekomma. Vi ser gärna både kvinnliga som manliga sökande. Erfarenhet av kyckling är meriterande, men inte avgörande. Rätt inställning till arbetet och viljan att göra ett bra jobb är viktigast. För oss är ordning och reda mycket viktigt, där djurvälfärd ligger i centrum, och är grunden för allt arbete.


Lön enligt avtal/överenskommelse


Tillträde efter överenskommelse


Flera bostadsalternativ finns på Gården. Vi ser gärna att man vill bo på Gården.
Gården ligger naturskönt ca 3 km från Malmköping, skola med förskola finns i Dunker bara någon kilometer bort.


Välkommen med din ansökan till:
[email protected]
Frågor ang tjänsten till Åsa på Tel nr: 070-5467061 Visa mindre

Harpsundsnämnden söker djurskötare

Då en av våra djurskötare i mjölkstallet bestämt sig för att gå vidare i karriären söker vi nu en ersättare. Vi söker dig med stort djurintresse, gillar att arbeta i team och vill utvecklas med oss. Du bör ha relevant bakgrund/utbildning, är självgående och vill ta ansvar. Är du också tekniskt intresserad, erfarenhet av mjölkrobot sedan tidigare, van med seminering och/eller har maskinvana är detta ett plus. För att få anställning hos oss ska du vara sve... Visa mer
Då en av våra djurskötare i mjölkstallet bestämt sig för att gå vidare i karriären söker vi nu en ersättare. Vi söker dig med stort djurintresse, gillar att arbeta i team och vill utvecklas med oss. Du bör ha relevant bakgrund/utbildning, är självgående och vill ta ansvar. Är du också tekniskt intresserad, erfarenhet av mjölkrobot sedan tidigare, van med seminering och/eller har maskinvana är detta ett plus.


För att få anställning hos oss ska du vara svensk medborgare och bli godkänd i en säkerhetsprövning. Visa mindre

Skogsarbetare sökes

Vi är ett företag som främst är verksamma inom skogsbruk och skogsvårdsverksamhet. Vi söker en eller flera arbetare som ska jobba med skogsplantering. Du som söker måste kunna jobba med ett fysiskt jobb som kräver god kondition. Körkort o erfarenhet av att jobba ute är en fördel men inte ett krav. Planteringsarbete med start runt 1 april och slut 30 juni med möjlighet till förlängning. Efter planteringssäsongen övergår arbetet till andra uppgifter, tex arb... Visa mer
Vi är ett företag som främst är verksamma inom skogsbruk och skogsvårdsverksamhet. Vi söker en eller flera arbetare som ska jobba med skogsplantering. Du som söker måste kunna jobba med ett fysiskt jobb som kräver god kondition. Körkort o erfarenhet av att jobba ute är en fördel men inte ett krav. Planteringsarbete med start runt 1 april och slut 30 juni med möjlighet till förlängning. Efter planteringssäsongen övergår arbetet till andra uppgifter, tex arbete med röjning av ungskog. Att ha planterat skog, kunna köra traktor eller skogsmaskin är en merit.
Välkommen med din ansökan!
Maila ditt svar! Visa mindre

Stall personal sökes

Stall personal sökes till litet privat stall i Malmköping. Arbetstid är varierande Dag kväll helg ca 20 tim vecka. Sedvanliga arbetsuppgifter i stall. Du skall vara ridkunnig samt ha vana att hantera unghästar. Vi har box plats om intresse finns att stalla upp en egen häst. Modernt stall med ridhus, ridbana och fina ridvägar. Bil behövs för att ta sig hit. Visa mer
Stall personal sökes till litet privat stall i Malmköping.
Arbetstid är varierande Dag kväll helg ca 20 tim vecka.
Sedvanliga arbetsuppgifter i stall.
Du skall vara ridkunnig samt ha vana att hantera unghästar.
Vi har box plats om intresse finns att stalla upp en egen häst.
Modernt stall med ridhus, ridbana och fina ridvägar.
Bil behövs för att ta sig hit. Visa mindre

Stall personal sökes

Stall personal sökes till litet privat stall i Malmköping.Arbetstid är varierande Dag kväll helg ca 12-20 tim vecka.Sedvanliga arbetsuppgifter i stall.Du skall vara ridkunnig samt ha vana att hantera unghästar.Vi har box plats om intresse finns att stalla upp en egen häst. Modernt stall med ridhus, ridbana och fina ridvägar.Bil behövs för att ta sig hit. Visa mer
Stall personal sökes till litet privat stall i Malmköping.Arbetstid är varierande Dag kväll helg ca 12-20 tim vecka.Sedvanliga arbetsuppgifter i stall.Du skall vara ridkunnig samt ha vana att hantera unghästar.Vi har box plats om intresse finns att stalla upp en egen häst. Modernt stall med ridhus, ridbana och fina ridvägar.Bil behövs för att ta sig hit. Visa mindre

Lantarbetare

VerksamhetsbeskrivningAB Sofielunds Gård äger och driver jordbruksfastigheten Sofielund. Gården är belägen ca. 15 km söder om Flen. Driften på Sofielund är helt ekologisk och omfattar 185 ha åker, 42 ha bete och 360 ha skog samt en köttdjursbesättning bestående av ca. 90 Charolais-kor. Gården bedriver maskinsamverkan och legokörning tillsammans med ett annat jordbruksföretag. Jordbruket sysselsätter f n två personer samt en helgavbytare.Vi söker nu enMedar... Visa mer
VerksamhetsbeskrivningAB Sofielunds Gård äger och driver jordbruksfastigheten Sofielund. Gården är belägen ca. 15 km söder om Flen. Driften på Sofielund är helt ekologisk och omfattar 185 ha åker, 42 ha bete och 360 ha skog samt en köttdjursbesättning bestående av ca. 90 Charolais-kor. Gården bedriver maskinsamverkan och legokörning tillsammans med ett annat jordbruksföretag. Jordbruket sysselsätter f n två personer samt en helgavbytare.Vi söker nu enMedarbetare/LantarbetareDu som söker tjänsten bör vara utbildad på gymnasienivå inom jord- eller skogsbruk, samt ha några års erfarenhet då ditt arbete kommer att innefatta alla i ett jordbruk förekommande sysslor. Vana och intresse för nötkreatur är en förutsättning då djurskötsel är en viktig del av arbetet. Du bör också kunna hantera större maskiner. Arbete ca var tredje helg ingår i tjänsten.Körkortskrav: B - Personbil.Tjänstebostad finns.Välkommen med din ansökan tillsammans med CV. Vi går igenom ansökningshandlingarna löpande och tillsättning kan därför ske innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Djurskötare kycklingar

Vi söker nu djurskötare till kycklingproduktionen. Kycklingproduktionen består av 5 500 kvm stallyta där det produceras ca 130 000 kycklingar per omgång i moderna stallar. Kycklingproduktionen ligger mycket vackert beläget på Åkerö Säteri som ligger på en ö i Yngaren. Det är mycket viktigt att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Tjänsten kan utformas mellan 50-100% arbetstid. Erfarenhet av djur och reperationskunskaper är meriterande men inget... Visa mer
Vi söker nu djurskötare till kycklingproduktionen.
Kycklingproduktionen består av 5 500 kvm stallyta där det produceras ca 130 000 kycklingar per omgång i moderna stallar. Kycklingproduktionen ligger mycket vackert beläget på Åkerö Säteri som ligger på en ö i Yngaren. Det är mycket viktigt att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Tjänsten kan utformas mellan 50-100% arbetstid. Erfarenhet av djur och reperationskunskaper är meriterande men inget krav då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du erbjuds bra villkor där vi kan ordna med boende.
Låter det intressant är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

Har du gedigna kunskaper inom trädgård?

Arbetsuppgifter är skötsel av utemiljöer, trädgårdsodling, trädgårdsanläggning samt beskärning . Du skall planera, genomföra och utvärdera ditt arbete tillsammans med kollegor.Vi vill att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med anläggning av trädgårdar och skötsel av gröna ytor, beskärning och trädvård, trädgårdsodling.Välkommen att bifoga personligt brev och cv i din ansökan. Visa mer
Arbetsuppgifter är skötsel av utemiljöer, trädgårdsodling, trädgårdsanläggning samt beskärning . Du skall planera, genomföra och utvärdera ditt arbete tillsammans med kollegor.Vi vill att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med anläggning av trädgårdar och skötsel av gröna ytor, beskärning och trädvård, trädgårdsodling.Välkommen att bifoga personligt brev och cv i din ansökan. Visa mindre

Växa Sverige söker Rådgivare med utvecklingsansvar!

Växa Sverige söker en rådgivare med utvecklingsansvar för managementprogrammet IndividRam. IndividRAM är ett managementverktyg för foderstatsplanering och produktionsuppföljning. I IndividRAM kan rådgivare och/eller kunder:Beräkna foderstater per individ eller per grupp av djur.Beräkna foderstater för ungdjur för rekrytering och ungdjur till slakt.Föra över fodergivor till gårdens utfodringsutrustning.Registrera besättningens kostnader för arbete, diverse ... Visa mer
Växa Sverige söker en rådgivare med utvecklingsansvar för managementprogrammet IndividRam. IndividRAM är ett managementverktyg för foderstatsplanering och produktionsuppföljning. I IndividRAM kan rådgivare och/eller kunder:Beräkna foderstater per individ eller per grupp av djur.Beräkna foderstater för ungdjur för rekrytering och ungdjur till slakt.Föra över fodergivor till gårdens utfodringsutrustning.Registrera besättningens kostnader för arbete, diverse och sjukdomar.Följa upp besättningens fodereffektivitet, foderkostnad, ”mjölk minus foder”, med mera, och analysera resultatet varje månad.Göra foderbudget utifrån inventerat lager, samt prognoser för framtida avkastning och leverans i en mjölkkobesättningVi står inför en spännande period då IndividRAM ska lyftas till nästa nivå som inkluderar nya funktioner och en modern digital plattform.Tjänsten är delad mellan utvecklingsansvar för IndividRAM samt rådgivning. Som rådgivare arbetar du aktivt med utveckling av lantbruksföretag med mjölk- och köttproduktion och ingår i ett team med flera olika kompetenser.I arbetsuppgifterna ingår Ta en aktiv roll i samarbetsprojektet för utveckling av IndividRAM till en ny webbaserad programvara. Vara Växas representant i NorFor och förmedla information till övriga rådgivare i organisationen. Även planering av kurser och utbildningar ingår i arbetsuppgifterna.Rådgivning ute hos våra kunder, framförallt för mjölkföretag, inom utfodring, foderplanering, produktionsekonomi, logistik, teknik och djurvälfärd. Viss rådgivning inom växtodling och nötköttsproduktion kan också ingå.Tillsammans med Växa Sveriges övriga personal såsom företagsrådgivare, husdjurstekniker, avelsrådgivare, djurhälsoveterinärer, bygg- och växtodlingsrådgivare bildar vi team runt våra kunder som förmedlar kunskap och information anpassad för det enskilda företaget.Lämplig utbildning och erfarenhet Agronom, lantmästare eller motsvarande akademisk utbildning. Tjänsten kräver ett gediget intresse för utfodring samt erfarenhet som rådgivare/säljare i branschen. Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska då delar av utvecklingsprojektet utförs med utländska samarbetspartners.Erfarenhet av projektledning och eller IT-projekt är meriterande.Som person är du öppen och lyhörd med tydligt kundfokus. Du har lätt för att skapa goda relationer och att samarbeta. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom egen drivkraft, stort engagemang och förmåga att möta människor. Arbetet är självständigt där du aktivt planerar dina kundbesök. B-körkort fordras.Omfattning och placeringsort  Heltid och tillsvidare med placering på något av våra kontor i Mälarregionen såsom Flen, Örebro, Uppsala eller Borlänge i Dalarna. Slutlig placeringsort kommer att vara beroende på den sökandes kompetensområde och eventuella befintliga kundkontakter samt bostadsort. Se något av våra kontor på vxa.seLön enligt överenskommelse.För mer information är du välkommen att kontakta Avdelningschef Rådgivning och Företagagande Ulrika Lundberg, [email protected], 010-4710559 alternativt Affärsområdeschef: Adam Stål, [email protected], 010-471 09 44 alt. Facklig kontaktperson: Jessica Stenvall, [email protected], 070-269 29 15Ansökan senast 2019-08-22 Vi annonserar hela juli och augusti och du kan börja söka direkt. Rekryteringsarbetet startar den 12 augusti då vi är på plats för att svara på frågor.KravAgronom, lantmästare eller motsvarande akademisk utbildningintresse för utfodring samt erfarenhet som rådgivare/säljare i branschenGoda kunskaper i svenska och engelskaMeriterandeErfarenhet av projektledningErfarenhet av IT-projektOm ossVäxa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag som utvecklar IT-lösningar för småföretagare verksamma i de gröna näringarna, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 300 heltidsanställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Trädgårdsodlare

Har du gedigna kunskaper inom trädgård?Arbetsuppgifter är skötsel av utemiljöer, trädgårdsodling, trädgårdsanläggning samt beskärning . Du skall planera, genomföra och utvärdera ditt arbete tillsammans med kollegor.Vi vill att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med anläggning av trädgårdar och skötsel av gröna ytor, beskärning och trädvård, trädgårdsodling.Välkommen att bifoga personligt brev och cv i din ansökan Visa mer
Har du gedigna kunskaper inom trädgård?Arbetsuppgifter är skötsel av utemiljöer, trädgårdsodling, trädgårdsanläggning samt beskärning . Du skall planera, genomföra och utvärdera ditt arbete tillsammans med kollegor.Vi vill att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med anläggning av trädgårdar och skötsel av gröna ytor, beskärning och trädvård, trädgårdsodling.Välkommen att bifoga personligt brev och cv i din ansökan Visa mindre

Parkskötare

Som parkskötare på Hedenlunda Slott är du ansvarig för löpande underhåll av slottsparken, planteringar samt övriga områden kring slottet. Som parkskötare är det viktigt att ha ett öga för detaljer samt även kunna se från ett fågelperspektiv. Ordning och reda och ett prydligt yttre är viktigt på Hedenlunda Slott för att ge gästerna den bästa upplevelsen. Det är viktigt att du är flexibel och beredd att ta dig an förekommande arbetsuppgifter även inom andra ... Visa mer
Som parkskötare på Hedenlunda Slott är du ansvarig för löpande underhåll av slottsparken, planteringar samt övriga områden kring slottet. Som parkskötare är det viktigt att ha ett öga för detaljer samt även kunna se från ett fågelperspektiv. Ordning och reda och ett prydligt yttre är viktigt på Hedenlunda Slott för att ge gästerna den bästa upplevelsen. Det är viktigt att du är flexibel och beredd att ta dig an förekommande arbetsuppgifter även inom andra områden som verksamheten jobbar med

Förutom arbetsuppgifterna som ingår på daglig basis arbetar du med planeringar, genomförande och uppföljning av dina arbetsområden.
Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.
KVALIFIKATIONER:
Du har utbildning och/eller en längre tids erfarenhet inom området.

För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att kunna arbeta såväl självständigt som i grupp samt ta egna initiativ. Som person är du kommunikativ och ödmjuk och har lätt för att skapa och behålla goda relationer.

Vi förutsätter att du är strukturerad och ansvarstagande, med en naturlig förmåga att se möjligheter istället för hinder. Du har hjärtat på rätta stället och förmågan att skapa en lugn och trygg arbetsmiljö, i en verksamhet som ofta präglas av högt tempo. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten kräver bilkörkort. Det är meriterande om du har maskinförarutbildning, motorsågsutbildning samt röjsågsutbildning Visa mindre

Djurskötare kycklingar

Åkerö Förvaltning AB bedriver sin verksamhet från Åkerö Säteri som är ett av Sörmlands äldsta herresäten och ligger på en ö i sjön Yngaren som ligger mellan Nyköping och Katrineholm. Förutom Åkerö Säteri ingår även Ottekil Gård i förvaltningen som ligger utanför Björkvik i Katrineholms kommun. I Åkerö Förvaltning bedrivs det integrerad grisproduktion, ungnötsuppfödning, dikoproduktion, slaktkycklingproduktion, växtodling, skogsproduktion samt fastighetsför... Visa mer
Åkerö Förvaltning AB bedriver sin verksamhet från Åkerö Säteri som är ett av Sörmlands äldsta herresäten och ligger på en ö i sjön Yngaren som ligger mellan Nyköping och Katrineholm. Förutom Åkerö Säteri ingår även Ottekil Gård i förvaltningen som ligger utanför Björkvik i Katrineholms kommun. I Åkerö Förvaltning bedrivs det integrerad grisproduktion, ungnötsuppfödning, dikoproduktion, slaktkycklingproduktion, växtodling, skogsproduktion samt fastighetsförvaltning.Vi söker nu djurskötare till kycklingproduktionen.Kycklingproduktionen består av 5 500 kvm stallyta där det produceras ca 130 000 kycklingar per omgång i moderna stallar. Kycklingproduktionen ligger mycket vackert beläget på Åkerö Säteri som ligger på en ö i Yngaren. Det är mycket viktigt att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Tjänsten kan utformas efter överenskommelse där en del av tjänsten kan innefatta maskinkörning, trädgårdsarbete, reparationer och underhåll. Erfarenhet av djur, reperationskunskaper är meriterande och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är på heltid där var fjärde helg är schemalagd. Du erbjuds bra villkor där vi kan ordna med boende.Låter det intressant är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

Gårdsarbete , växtodling , byggnation

På gården Rockelstad utanför Sparreholm i Sörmland driver vi en blandad lantbruksverksamhet. Verksamheten består av ekologisk växtodling, uthyrning för bröllop och konferenser, fastighetsunderhåll med reparationer och byggnationer. På gården finns även en mindre bygghandel och ett uthyrt häststall för ca 25 hästar. Vi har en stor park som gårdens medarbetare hjälps åt att sköta.Vi söker en person som kan hjälpa till med eller ansvara för vårt jordbruk, men... Visa mer
På gården Rockelstad utanför Sparreholm i Sörmland driver vi en blandad lantbruksverksamhet. Verksamheten består av ekologisk växtodling, uthyrning för bröllop och konferenser, fastighetsunderhåll med reparationer och byggnationer. På gården finns även en mindre bygghandel och ett uthyrt häststall för ca 25 hästar. Vi har en stor park som gårdens medarbetare hjälps åt att sköta.Vi söker en person som kan hjälpa till med eller ansvara för vårt jordbruk, men eftersom detta endast upptar en del av året innefattar arbetet även byggnation och reparationer av gårdens många byggnader. Du behöver ha vissa kunskaper i att underhålla maskiner. Flexibilitet att kunna göra många olika typer av praktiska arbeten är nödvändigt. Erfarenhet i att köra traktor i lantbruk, t.ex harva, plöja och putsa gräs är en stor fördel. Arbetet är mycket omväxlande och det underlättar om man själv kan se vad som behöver göras och ta tag i något projekt. Vissa tider på året är det lite intensivare, främst senvår och höst (vårbruk och skörd), detta är också högsäsong för vår Bröllop och konferensverksamhet.Vi tror att du t.ex. har gått någon form av naturbruk/lantbruksskola och har i alla fall provat på växtodling, eller att du arbetat med detta åtminstone någon del av ditt liv. Är du istället mycket erfaren kan en annan roll som totalansvarig för lantbruket vara aktuell. Vi tror att du är någonstans mellan 20 och 40 år, och antingen bor inom 5 mil från Sparreholm, alternativt är beredd att flytta hit då möjlighet till bostad finns. Vi kan erbjuda en trevlig miljö och ett mycket omväxlande arbete, där man ena dagen kan vara handledare för konferensaktiviteter, för att nästa dag köra traktor, eller sköta parken. Ibland får man vara lite rörmockare eller kanske renovera en möbel. Större byggprojekt pågår lite då och då vilket kan omfatta mycket snickeriarbete och målning. Ofta finns något gräv eller markberedningjobb att ta tag i. Det viktiga är inte att du kan eller har gjort allt förut, utan att du är praktiskt lagd, öppen och flexibel, och gärna socialt utåtriktad då man möter en hel del människor. Du behöver kunna svenska flytande och viss engelska samt ha minst B-körkort.Tanken är att det skall vara en heltidstjänst från sommaren/hösten 2019. Visa mindre