Lediga jobb som Tandsköterska i Flen

Se lediga jobb som Tandsköterska i Flen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Flen som finns hos arbetsgivaren.

Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik!

Flen Vår klinik är ny, modern och centralt beläget intill stationshuset. Vi är ett härligt gäng och kommer du till oss så får du 30 nya kollegor! Vi har ett nära och gott samarbete med kliniken i Malmköping, arbete på även den kliniken kan vara aktuellt. Vår värdegrund med betoning på samarbete, utveckling och professionellt arbetssätt är enkel att omsätta på arbetsplatserna. Arbetsmiljön är mycket god och tillsammans driver vi och utvecklar klinikerna ... Visa mer
Flen

Vår klinik är ny, modern och centralt beläget intill stationshuset. Vi är ett härligt gäng och kommer du till oss så får du 30 nya kollegor! Vi har ett nära och gott samarbete med kliniken i Malmköping, arbete på även den kliniken kan vara aktuellt.
Vår värdegrund med betoning på samarbete, utveckling och professionellt arbetssätt är enkel att omsätta på arbetsplatserna. Arbetsmiljön är mycket god och tillsammans driver vi och utvecklar klinikerna - hos oss ska både kunder och medarbetare trivas!

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom patientarbete och administrationen kring detta samt delegerade uppdrag. Du arbetar som del i ett team. Andra förekommande uppgifter kan vara t.ex. receptions- och sterilarbete.

Vi söker dig som:

• Är ordningsam, ansvarstagande, nyfiken, framåt och tycker om att samarbeta.
• Ser det som stimulerande med varierande arbetsuppgifter.
• Vill arbeta flexibelt och med en hög servicegrad till våra kunder.
• Tillsammans vill driva och utveckla kliniken framåt.

Om du är en lagspelare med stark känsla för service, då kommer du att trivas hos oss!
Förutsättningarna för att utvecklas i jobbet är de bästa, vi ser utveckling som en nyckel till framgång. Här finns en bred kompetens och massor av erfarenhet. Introduktion anpassar vi efter dina önskemål och behov.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV.

Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så fort som möjligt.

Folktandvården Sörmland ansvarar för 149 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Vi har idag närmare 37 000 kunder som har valt frisktandvårdsavtal hos oss. Vi är ca 490 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter drygt 400 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland! Visa mindre

Tandsköterska sökes till privatklinik i Malmköping

Ansök    Aug 5    Maria Brännström AB    Tandsköterska
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi prioriterar dina personliga egenskaper, särskilt att du är en pålitlig och ansvarstagande person. Tandläkare Maria Brännström är en liten, omtyckt klinik med många patienter som varit länge hos oss. Vi värdesätter ett personligt bemötande. Vi söker en utbildad tandsköterska som kommer att assistera tandläkare, ge våra patienter ett gott bemötande, hålla ordning i lokalen samt arbeta med viss administration och... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi prioriterar dina personliga egenskaper, särskilt att du är en pålitlig och ansvarstagande person. Tandläkare Maria Brännström är en liten, omtyckt klinik med många patienter som varit länge hos oss. Vi värdesätter ett personligt bemötande. Vi söker en utbildad tandsköterska som kommer att assistera tandläkare, ge våra patienter ett gott bemötande, hålla ordning i lokalen samt arbeta med viss administration och telefoni. I huvudsak kommer du att arbeta med vuxentandvård. Om intresse finns kan du också komma att få delegerade arbetsuppgifter.Hel- eller deltid enligt överenskommelse, tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Receptionist/tandsköterska till Flen

Folktandvården Sörmland Folktandvården Sörmland ansvarar för 139 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Hittills har drygt 41 800 kunder valt att teckna avtal om Frisktandvård. Vi är ca 460 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter 385 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utv... Visa mer
Folktandvården Sörmland

Folktandvården Sörmland ansvarar för 139 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris.
Hittills har drygt 41 800 kunder valt att teckna avtal om Frisktandvård. Vi är ca 460 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter 385 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!

Vår klinik ligger i nya lokaler belägna i stationshuset vid tågcentralen i Flen. Kliniken är ny, fräsch, modern och centralt beläget. Hos oss ska både kunder och medarbetare trivas! Vi har ett nära och gott samarbete med kliniken i Malmköping och arbete på den kliniken kan vara aktuellt. Vår värdegrund med betoning på samarbete, utveckling och professionellt arbetssätt är enkel att omsätta på arbetsplatserna. Arbetsmiljön är mycket god och tillsammans driver vi och utvecklar klinikerna. Vi är ett härligt gäng och kommer du till oss så får du 30 nya kollegor.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som receptionist och även när behov finns assistera som tandsköterska om verksamheten behöver hjälp.

Vi söker dig
Vi söker dig som trivs och tycker att det är utvecklande att arbeta varierat med olika arbetsuppgifter och du brinner för att ge bästa service både internt och externt. Du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med människor och har ett professionellt förhållningssätt i din yrkesroll. Vi jobbar situations anpassat med levande tidböcker som kräver flexibilitet och samarbete mellan reception och team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi kommer att ge dig en bra introduktion och handledning och här finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser att utveckling av våra kunskaper är en nyckel till våra framgångar. Om du är en lagspelare med stark känsla för service, då kommer du att trivas hos oss!

Krav:
Utbildad tandsköterska, goda datakunskaper och det är meriterande med tidigare erfarenhet av kundservice/receptionsarbete.

Tjänsten är på heltid och tillträde enligt överenskommelse.

Nyfiken? Kontakta klinikchef Cecilia Skogner [email protected]
eller via telefon 076-696 40 70.

Facklig företrädare för Vision är Dinitha Lööf, telefon 0150-564 77.
Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-XX-XX.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Tandsköterska till vår klinik i Flen

Flen Vår klinik ligger i nya lokaler belägna i stationshuset vid tågcentralen i Flen. Kliniken är ny, fräsch, modern och centralt beläget. Hos oss ska både kunder och medarbetare trivas! Vi har ett nära och gott samarbete med kliniken i Malmköping och arbete på den kliniken kan vara aktuellt. Vår värdegrund med betoning på samarbete, utveckling och professionellt arbetssätt är enkel att omsätta på arbetsplatserna. Arbetsmiljön är mycket god och tillsamm... Visa mer
Flen

Vår klinik ligger i nya lokaler belägna i stationshuset vid tågcentralen i Flen. Kliniken är ny, fräsch, modern och centralt beläget. Hos oss ska både kunder och medarbetare trivas! Vi har ett nära och gott samarbete med kliniken i Malmköping och arbete på den kliniken kan vara aktuellt. Vår värdegrund med betoning på samarbete, utveckling och professionellt arbetssätt är enkel att omsätta på arbetsplatserna. Arbetsmiljön är mycket god och tillsammans driver vi och utvecklar klinikerna. Vi är ett härligt gäng och kommer du till oss så får du 30 nya kollegor.

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom patientarbete och administrationen kring detta samt delegerade uppdrag. Andra förekommande uppgifter kan vara t.ex. receptions- och sterilarbete. Du arbetar också som del i ett team.

Vi söker dig som:
• Ser det som stimulerande med varierande arbetsuppgifter.
• Vana med kundkontakt i både telefon och personliga möten
• Är nyfiken och framåt och tycker om att arbeta med människor
• Vi arbetar flexibelt och med en hög servicegrad till våra kunder och du behöver känna att du delar den inställningen.
• Tillsammans med oss vill driva och utveckla vår klinik

Om du är en lagspelare med stark känsla för service, då kommer du att trivas hos oss!

Förutsättningarna för att utvecklas i jobbet är de bästa. Här finns en bred kompetens och massor av erfarenhet. Introduktion anpassar vi efter dina önskemål och behov. Vi ser att utveckling av våra kunskaper är en nyckel till våra framgångar.

Utbildningskrav
Utbildad tandsköterska

Folktandvården Sörmland ansvarar för 146 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Vi har idag närmare 37 000 kunder som har valt frisktandvårdsavtal hos oss. Vi är ca 485 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter drygt 400 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre