Lediga jobb som Elevassistent i Flen

Se lediga jobb som Elevassistent i Flen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Flen som finns hos arbetsgivaren.

Bettna skola söker elevhandledare

Ansök    Aug 10    Flens kommun    Elevassistent
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats
Bettna skolas verksamhet bygger på samverkan, relationsskapande och tillit mellan elever, skola och hem. Vi ser kunskaper och demokratiska värden som oumbärliga delar av en större helhet. Vi arbetar för att all vår verksamhet ständigt präglas av lärande och trygghet för elever och personal.

 

Bettna skola är en mindre enhet som består av ca 65 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Bettna skola tillsammans med Malmaskolan ingår i ett gemensamt rektorsområde.

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Uppdraget består av att finnas som ett extra stöd till elev i skolans vardag som även innefattar fritidsverksamhet. Du ingår i ett arbetslag och har ett nära samarbete tillsammans med övrig personal. 

 

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du får gärna ha erfarenhet av socialt arbete och relationsskapande verksamhet. Vi letar efter dig som vill arbeta utifrån våra ledord - lärande och trygghet för elever och personal genom samverkan, relationsskapande och tillit. Kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar ligger som grund i alla tjänster. 

 

Omfattning/varaktighet

Visstid, till och med 211221. 100%. Startdatum enligt överenskommelse.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Kontaktuppgifter

Cecilia Bingmark, rektor

[email protected] Visa mindre