Lediga jobb som Hantverksyrken i Flen

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Flen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Flen som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikativ Samhällsvägledare med Teamledaransvar till nytt Kontaktcenter

Ansök    Apr 30    Flens kommun    Samhällsvägledare
VÄLKOMMEN TILL FLENS KOMMUN - SÖRMLANDS HJÄRTA! I Flens kommun ska alla känna sig välkomna. Här är det enkelt och stimulerande att bo, leva och verka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Med hjärtat på rätt ställe kan alla göra skillnad.  Flen fortsätter utvecklas och nu behöver vi dig som vill bidra med engagemang och härlig energi vid formandet av vårt nya Kontaktcenter. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta... Visa mer
VÄLKOMMEN TILL FLENS KOMMUN - SÖRMLANDS HJÄRTA!

I Flens kommun ska alla känna sig välkomna. Här är det enkelt och stimulerande att bo, leva och verka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Med hjärtat på rätt ställe kan alla göra skillnad. 

Flen fortsätter utvecklas och nu behöver vi dig som vill bidra med engagemang och härlig energi vid formandet av vårt nya Kontaktcenter. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, besökare och företagare genom professionellt och respektfullt bemötande.

Det arbete vi gör tillsammans varje dag, året runt utgår från vår värdegrund; jag bemöter alla med respekt och omtanke utifrån alla människors lika värde; mitt arbete ska kännetecknas av öppenhet, ansvar och kvalitet; jag är stolt över vårt arbete och verksamhet.

 

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer spela en viktig roll i utvecklingen av det nya Kontaktcenter som ska startas upp under hösten 2020. Kontaktcenter är ansiktet ut till kommunens medborgare, besökare och företagare med uppdrag att ge service och information om kommunens olika verksamheter och tjänster. Det kan handla om allt från ansökan om bygglov och skolplats, frågor om hemtjänst och komvuxkurser till anmälan av fel och synpunkter.

Som ledare av ett team på fem kommer du vara med och utforma nya effektiva arbetssätt för att ge bättre och snabbare service till kommunens invånare. Kontaktcenter både avlastar och stöttar verksamheterna i kommunen och är en del av verksamhetsutvecklingen för hur vi tillsammans möter våra medborgare, besökare och företagare på bästa sätt. Som en självklar del av teamet ger du även service och information om kommunens olika verksamheter och tjänster.

En viktig del av ditt arbete är att säkerställa att informationen på kommunens hemsida är aktuell och pedagogisk. Du kommer både författa texter själv som korrekturläsa och publicera texter genom vårt hemsidesverktyg. Även spridning av information via andra kanaler som Facebook ingår i ditt uppdrag. Allt sker självklart i nära samarbete med kommunens olika verksamheter.

 

EGENSKAPER

Vi söker dig som är van att leda och fördela arbetet i en grupp och vågar ta snabba beslut om det behövs. Du har ett coachande förhållningssätt och eftersträvar en medskapande kultur i ditt arbetslag. Du är van att jobba med uppföljning och analys av nyckeltal och servicenivåer.

Kommunikation är ett stort intresse och du vet vilka kanaler som lämpar sig bäst för att nå ut med olika budskap. Du tycker om att författa pedagogiska texter och har antagligen arbetat med verktyg för webbpublicering tidigare.

Vidare kännetecknas du av en förmåga att ta initiativ och hitta lösningar. Du trivs i en miljö präglad av utveckling och tidvis högt tempo. Du är prestigelös och orädd för att “hugga i” där det behövs och motiveras av att leverera hög kvalitet.

 

KVALIFIKATIONER

Du har gedigen erfarenhet av att leda andra, har goda kunskaper om effektiv användning av olika kommunikationskanaler, är skicklig på att författa texter och har arbetat minst två år i ett serviceyrke med kundkontakt.

 

MERITERANDE

Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom t.ex. kommunikation eller statsvetenskap, arbetslivserfarenhet från offentlig förvaltning och god kunskap om användarvänlighet på webb.

 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidareanställning 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN SENAST 2020-05-24 Visa mindre

Beredningstekniker till fordonsindustrin

OM TJÄNSTEN: Som beredningstekniker förbereder du implementeringen av nya produkter och produktförändringar, bland annat i form av produktteknisk dokumentation och produktdata relaterad till vår kunds materiallista. Du kommer att lista komponenter, definiera standardtider, utvecklar standardprocesser för utförande och förpackningsinstruktioner. Avdelningen följer World class manufacturing principerna och en stor del av ditt arbete kommer att vara att driv... Visa mer
OM TJÄNSTEN:

Som beredningstekniker förbereder du implementeringen av nya produkter och produktförändringar, bland annat i form av produktteknisk dokumentation och produktdata relaterad till vår kunds materiallista. Du kommer att lista komponenter, definiera standardtider, utvecklar standardprocesser för utförande och förpackningsinstruktioner. Avdelningen följer World class manufacturing principerna och en stor del av ditt arbete kommer att vara att driva förbättringar och standardisering.

Till arbetsuppgifterna hör också utveckling av arbetsinstruktioner, ansvar över standardtiderna för arbetsmoment i processen samt arbete kring materiallistor och definition av nyttjandegrad av nytt/renoverat material. Vidare kommer du också att jobba med säkerställning kring standardprocesser och att dessa finns vid förpackning av produkter.

huvudsakliga ansvarsområde:

Materiallista och definition av utnyttjandegrad av nytt/renoverat materialUtveckling av arbetsinstruktioner (Standard Operating Procedure, SOP)Standardtid för arbetsmoment I processenSäkerställer att process och standard finns för förpackning av produkter

VI SÖKER DIG SOM:

Vi tror att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen samt har liknande kompetens genom tidigare beredningsliknande arbete. Du behärskar både det svenska och engelska språket, i både tal och skrift. Det är också viktigt att du har en förmåga att samarbete inom och mellan team samt att du har ett stort kundfokus i ditt arbete.

Det är meriterande men inget krav om du har följande:

Kunskap/erfarenhet från PDM system (Product Data Management)Bakgrund inom produktutveckling eller som processingenjörErfarenhet från montering av motorerFörmåga att skapa instruktioner och lära ut på ett pedagogiskt sättFörmåga att utmana standard och verka för ständiga förbättringar.

Erfarenhet och affärsförståelse för området Remanufacturing är meriterande.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. För rätt kandidat kan det finns möjlighet att bli direktanställd hos kunden förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ÖVRIG INFO:

·      Omfattning: Heltid

·      Start: Omgående

·      Placering: Flen

·      Rekryteringsansvarig: Mattias Isik

·      Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? Visa mindre

inredningssnickare/ytbehandling

Vår huvudsyssla är måttanpassade kök och inredningar som vi även monterar ute hos kund. Snickeriet ligger i Malmköping och vårt arbetsområde är södermanland och även stockholmsområdet. Vi håller också på med möbelrenoveringar och ytbehandling av köksluckor och möbler. Vi söker dig som kan både tillverka på snickeriet samt ute och montera inredning. cnc operatör är meriterande Du ska kunna flytande svenska samt b-körkort. vi har kollektivavtal.... Visa mer
Vår huvudsyssla är måttanpassade kök och inredningar som vi även monterar ute hos kund. Snickeriet ligger i Malmköping och vårt arbetsområde är södermanland och även stockholmsområdet.
Vi håller också på med möbelrenoveringar och ytbehandling av köksluckor och möbler.
Vi söker dig som kan både tillverka på snickeriet samt ute och montera inredning.
cnc operatör är meriterande
Du ska kunna flytande svenska samt b-körkort.
vi har kollektivavtal. Visa mindre