Lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog i Flen

Se lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog i Flen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Flen som finns hos arbetsgivaren.

Stenhammarskolan F-9 söker legitimerad Fritidshemslärare

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats

Bildningscentrum Stenhammar är en F-9 skola med cirka 900  elever beläget i Flen, i hjärtat av Sörmland, inom lagom avstånd från storstadsregionen i Stockholm. Stenhammarskolan är samlokaliserad med Kulturskolan i stora ljusa lokaler. Ca 5 min gångavstånd från tågstationen. 

 

Som medarbetare är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att tillsammans föra ett fantastiskt jobb.

 

Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål.

 

Du kommer att arbeta  tillsammans med  lärarkollegor, arbetslagsledare, förstelärare, elevassistenter, skolsköterska, kurator, specialpedagog, speciallärare, lärspridare, förstelärare, modersmålslärare, skoladministratörer, bibliotekarie, vaktmästare, biträdande rektor och rektor.

 

Stenhammarskolan har tre mål:


• Att alla elever når och överträffar kunskapsmålen
• Att alla elever känner sig trygga varje dag
• Att elever och personal har studiero

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Vi söker nu fritidshemslärare till Stenhammarskolan. Meriterande med erfarenhet av undervisning i idrott. Tillsammans med övriga fritidshemslärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av aktiviteter i fritidshemmet inom ramen för LGR 22 och skollagen.

 

Under skoltid samverkar du med klasslärare. I arbetet ingår ett helhetsansvar för elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. Som lärare i fritidshemmet gör du stor skillnad för eleven. Du finns med hela dagen och får en helhetsbild kring hur eleven och gruppen fungerar under både skoltid och fritidsverksamheten. Det ger dig fantastiska möjligheter att analysera elevens behov och för dig som pedagog goda möjligheter att göra aktiviteter som stärker eleven och gruppen i deras skolgång. 

 

Du genomför rastaktiviteter, aktiviteter inom skapande, rörelse, konflikthantering, lek och social gemenskap samt stöttar eleverna i lärandet under skoldagen. 

Skolan arbetar i många delar digitalt (Google miljö) samt använder digitala verktyg i undervisningen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för fritidshem. Du har god kunskap om fritidshemmets styrdokument samt ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling. Du planerar, genomför, dokumenterar och följer upp verksamheten i fritidshemmet både självständigt och tillsammans med kollegor. I ditt pedagogiska ledarskap är du en trygg och tydlig ledare som har förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av kunskap, trygghet och studiero. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Omfattning/varaktighet

Tillsvidare, 100% 

Intervjuer sker löpande.

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Kontakt

Mats Jensen, Rektor

[email protected] Visa mindre

Bettna skola söker legitimerad lärare i fritidshem

Ansök    Jan 8    Flens kommun    Grundlärare, fritidshem
Arbetsplats Vill du vara en nyckelspelare på en skola där kunskap och trygghet är ledorden som genomsyrar vårt arbete? Då är Bettna fritidshem platsen för dig! Vi söker en engagerad lärare som delar vår vision och brinner för att skapa en meningsfull, stimulerande och trygg lärandemiljö och fritid för våra elever under hela den samlade skoldagen.    Bettna skola och fritidshem tillsammans med Malmaskolan är två mindre enheter som tillsammans utgör rektor... Visa mer
Arbetsplats
Vill du vara en nyckelspelare på en skola där kunskap och trygghet är ledorden som genomsyrar vårt arbete? Då är Bettna fritidshem platsen för dig! Vi söker en engagerad lärare som delar vår vision och brinner för att skapa en meningsfull, stimulerande och trygg lärandemiljö och fritid för våra elever under hela den samlade skoldagen. 

 

Bettna skola och fritidshem tillsammans med Malmaskolan är två mindre enheter som tillsammans utgör rektorsområdet. Vår grundläggande filosofi är att bygga starka samarbeten och skapa förtroendefulla relationer mellan elever, skola och hem. Vi strävar efter att varje dag präglas av lärande och trygghet för både elever och personal.

 

Som lärare i fritidshem på Bettna skola blir du en viktig del av vårt arbetslag, där vi gemensamt strävar efter att driva och utveckla skolan. Du kommer att vara med och forma en lärandemiljö och meningsfull fritid där varje elev ges möjlighet att nå sina mål. Du ingår i ett nätverk tillsammans med kommunens övriga fritidshem. 

 

Tillsammans med övrig skolpersonal deltar du aktivt i skolans och fritidshemmets utvecklingsarbete. Vi arbetar i åldersintegrerade klasser och arbetar aktivt med att främja gemenskap parallellt med individuell utveckling. Här har du möjlighet att vara med och forma framtiden, där varje dag är en chans att göra skillnad.

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Vi söker en legitimerad lärare till vårt fritidshem, har du även en behörighet i något praktiskt-estetiskt ämne, främst slöjd eller idrott är det meriterande. Du ansvarar för planering, genomförande, uppföljning och utveckling av undervisning på fritidshemmet. Vi arbetar med Trivselledare på vår skola och du blir därför en viktig del i planering av rastaktiviteter tillsammans med skolans trivselledare.  

 

Kvalifikationer

Är du en passionerad och legitimerad lärare i fritidshem med en stark pedagogisk och didaktisk förmåga? Vill du vara en nyckelperson i ett sammanhållet och engagerat arbetslag där nära samarbete och flexibilitet är nyckeln till framgång? Då har du hittat rätt!

 

Vi söker dig som vill arbeta utifrån våra ledord och som kan anpassa undervisningen på fritidshemmet utifrån elevens behov för att ge bästa förutsättningar för att våra elever ska ges en meningsfull fritid och undervisning i fritidshemmet. Då arbetet är på en liten skolenhet krävs förmåga att samarbeta tillsammans med såväl personal som elever och dess vårdnadshavare. Vi är ett litet arbetslag där ett nära samarbete över gränserna är en prioriterad del och en nödvändighet för verksamhetens bästa. 

 

Omfattning/varaktighet

100%  tillsvidare.

Intervjuer och tillsättning av tjänst kan ske löpande då tjänsten är vakant från och med februari. 

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Kontakt

Cecilia Bingmark, rektor

[email protected]

 

Sveriges lärare

Madeleine Svedling

[email protected] Visa mindre

Lärare i fritidshem sökes till Stenhammarskolan

Ansök    Maj 8    Flens kommun    Grundlärare, fritidshem
Arbetsplats Stenhammarskolans verksamhet bygger på samverkan, relationsskapande och tillit - mellan elever, skola och hem. För oss utgör lärande och trygghet, kunskaper och demokratiska värden oumbärliga delar av en större helhet. Vi lägger ett särskilt fokus på professionaliseringen och utvecklingen av lärarrollen i samverkan mellan personal och skolledning.  Flens kommun är beläget i hjärtat av Sörmland, inom lagom pendlingsavstånd från storstadsregion... Visa mer
Arbetsplats

Stenhammarskolans verksamhet bygger på samverkan, relationsskapande och tillit - mellan elever, skola och hem. För oss utgör lärande och trygghet, kunskaper och demokratiska värden oumbärliga delar av en större helhet. Vi lägger ett särskilt fokus på professionaliseringen och utvecklingen av lärarrollen i samverkan mellan personal och skolledning. 

Flens kommun är beläget i hjärtat av Sörmland, inom lagom pendlingsavstånd från storstadsregionen Stockholm. Stenhammarskolan är en F-9 skola med ca 780 elever.  Skolan är belägen mitt i centrala Flen med cirka 3 min gångavstånd från tågstationen.

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Ditt huvuduppdrag är att tillsammans med övrig personal på fritidshemmet se till att verksamheten bedrivs enligt Lgr 22 och skollagen. Du har ansvaret för att utbildningen blir varierad både vad gäller ledd och fri verksamhet samt att olika material och lärmiljöer erbjuds och används för att stimulera elevernas lust att leka och lära. Du har därmed huvudansvar för att se till att undervisningen på fritidshemmet blir målstyrd. Du arbetar för att främja elevernas sociala utveckling och arbetar samtidigt praktiskt för att eleverna ska nå kunskapsmålen, du ser det som en självklar del av den vardagliga verksamheten. I uppdraget ingår att planera och leda rastverksamhet för elever från förskoleklass till årskurs 6 men också att arbeta som resurs i klass. Du ingår i arbetslaget för fritidshemmet.

 

Du blir en del av ett arbetslag av engagerade och kompetenta kollegor som ser att samarbete kring elevernas hela dag är en förutsättning för att skapa helhet och trygghet för både elever och vuxna. Vi ser att du arbetar för att stödja elevens utveckling och utveckla elevernas sociala kompetens. Dina arbetsuppgifter kommer utgöras av att bedriva den pedagogiska verksamheten på fritidshem/skola där du aktivt kommer planera och medverka till en utvecklande och meningsfull vardag för elever. Du ska på ett praktiskt sätt arbeta med skolans läroplan och stötta barnen i deras lärande. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer


• Som person har du förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha förmåga till att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska tycka om att arbeta flexibelt och du tycker det är viktigt med barnens inflytande. Bemötande och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändringar.

 


• Vi söker dig som är legitimerad lärare för fritidshem. Du har god kunskap om fritidshemmets styrdokument samt ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling. Du planerar, genomför, dokumenterar och följer upp verksamheten i fritidshemmet både självständigt och tillsammans med kollegor. I ditt pedagogiska ledarskap är du en trygg och tydlig ledare som har förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av kunskap, trygghet och studiero. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet

Tillsvidare, 100%. 

Startdatum enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Kontakt

Mats Jensen, Rektor

[email protected]

Sofia Güner, biträdande rektor

[email protected] Visa mindre

lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Om jobbet På Sparreholms skola och förskola är vi ett gäng glada engagerade pedagoger som försöker att göra allt för våra barn och elever. Vi är en liten privat skola/förskola som ligger idylliskt mitt i Sparreholm. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill bygga det bästa och attraktivaste fritidshemmet för våra elever. I vår skoldel har vi tre klasser. En förskoleklass och två 1-3klasser totalt har vi 49 elever. Skolan ligger med skogen och naturen i ... Visa mer
Om jobbet
På Sparreholms skola och förskola är vi ett gäng glada engagerade pedagoger som försöker att göra allt för våra barn och elever. Vi är en liten privat skola/förskola som ligger idylliskt mitt i Sparreholm. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill bygga det bästa och attraktivaste fritidshemmet för våra elever.
I vår skoldel har vi tre klasser. En förskoleklass och två 1-3klasser totalt har vi 49 elever. Skolan ligger med skogen och naturen i på knuten, vilket gör att vi gärna är ute i naturen. Vi är Grön flagg-certifierade vilket innebär att vi jobbar med hållbar utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad och kreativ lärare mot fritidshem till vår lågstadieskola.
Som lärare mot fritidshem/fritidspedagog kommer du att spela en viktig roll i att främja elevernas lärande och utveckling. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för att planera och genomföra stimulerande aktiviteter och lekar, främja samarbete och social interaktion samt skapa en trygg och inkluderande miljö för våra elever. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn och har god kunskap om deras behov och utveckling. Du ska kunna skapa en positiv och stöttande atmosfär där eleverna kan växa och utforska sin kreativitet. Din förmåga att organisera och leda aktiviteter kommer att vara värdefull i ditt arbete.
Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom pedagogik eller fritidsledarskap. Erfarenhet av arbete med lågstadieelever och kunskap om läroplanen är meriterande.
Om du är en passionerad lärare mot fritidshem/fritidspedagog som vill vara med och göra en positiv skillnad i elevernas liv, så ser vi fram emot din ansökan!
Om detta låter intressant är du välkommen att skicka in ditt CV och personligt brev via mail till [email protected].
Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Stenhammarskolan F-9 söker legitimerad Fritidshemslärare/pedagog

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats

Bildningscentrum Stenhammar är en F-9 skola med cirka 900  elever beläget i Flen, i hjärtat av Sörmland, inom lagom avstånd från storstadsregionen i Stockholm. Stenhammarskolan är samlokaliserad med Kulturskolan i stora ljusa lokaler. Ca 5 min gångavstånd från tågstationen. 

 

Som medarbetare är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att tillsammans föra ett fantastiskt jobb.

 

Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål.

 

Du kommer att arbeta  tillsammans med  lärarkollegor, arbetslagsledare, förstelärare, elevassistenter, skolsköterska, kurator, specialpedagog, speciallärare, lärspridare, förstelärare, modersmålslärare, skoladministratörer, bibliotekarie, vaktmästare, biträdande rektor och rektor.

 

Stenhammarskolan har tre mål:


• Att alla elever når och överträffar kunskapsmålen
• Att alla elever känner sig trygga varje dag
• Att elever och personal har studiero

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Vi söker nu Fritidshemslärare/pedagog och erbjuder tjänst på 100%. Tillsammans med övriga fritidslärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av aktiviteter i fritidshemmet inom ramen för LGR 22 och skollagen.

 

Under skoltid samverkar du med klasslärare och arbetar som resurs på klassnivå eller mot enskilda elever. I arbetet ingår ett helhetsansvar för elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. Som lärare i fritidshemmet gör du stor skillnad för eleven. Du finns med hela dagen och får en helhetsbild kring hur eleven och gruppen fungerar under både skoltid och fritidsverksamheten. Det ger dig fantastiska möjligheter att analysera elevens behov och för dig som pedagog goda möjligheter att göra aktiviteter som stärker eleven och gruppen i deras skolgång. 

 

Du genomför rastaktiviteter, aktiviteter inom skapande, rörelse, konflikthantering, lek och social gemenskap samt stöttar eleverna i lärandet under skoldagen. 

 

Tjänsten kan kombineras med undervisning om du har behörighet att undervisa i bild eller annat ämne. Skolan arbetar i många delar digitalt (Google miljö) samt använder digitala verktyg i undervisningen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare/pedagog för fritidshem. Du har god kunskap om fritidshemmets styrdokument samt ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling. Du planerar, genomför, dokumenterar och följer upp verksamheten i fritidshemmet både självständigt och tillsammans med kollegor. I ditt pedagogiska ledarskap är du en trygg och tydlig ledare som har förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av kunskap, trygghet och studiero. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Omfattning/varaktighet

Tillsvidare, 100% från 2023-08-01

Intervjuer sker löpande.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Kontakt

Mats Jensen, Rektor

[email protected] Visa mindre

Stenhammarskolan F-9 söker legitimerad Fritidshemslärare

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats

Bildningscentrum Stenhammar är en F-9 skola med cirka 900  elever beläget i Flen, i hjärtat av Sörmland, inom lagom avstånd från storstadsregionen i Stockholm. Stenhammarskolan är samlokaliserad med Kulturskolan i stora ljusa lokaler. Ca 5 min gångavstånd från tågstationen. 

 

Som medarbetare är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att tillsammans föra ett fantastiskt jobb.

 

Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål.

 

Du kommer att arbeta  tillsammans med  lärarkollegor, arbetslagsledare, förstelärare, elevassistenter, skolsköterska, kurator, specialpedagog, speciallärare, lärspridare, förstelärare, modersmålslärare, skoladministratörer, bibliotekarie, vaktmästare, biträdande rektor och rektor.

 

Stenhammarskolan har tre mål:


• Att alla elever når och överträffar kunskapsmålen
• Att alla elever känner sig trygga varje dag
• Att elever och personal har studiero

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Vi söker nu Fritidshemslärare/pedagog och erbjuder tjänst på 100%. Tillsammans med övriga fritidshemslärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av aktiviteter i fritidshemmet inom ramen för LGR 22 och skollagen.

 

Under skoltid samverkar du med klasslärare. I arbetet ingår ett helhetsansvar för elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. Som lärare i fritidshemmet gör du stor skillnad för eleven. Du finns med hela dagen och får en helhetsbild kring hur eleven och gruppen fungerar under både skoltid och fritidsverksamheten. Det ger dig fantastiska möjligheter att analysera elevens behov och för dig som pedagog goda möjligheter att göra aktiviteter som stärker eleven och gruppen i deras skolgång. 

 

Du genomför rastaktiviteter, aktiviteter inom skapande, rörelse, konflikthantering, lek och social gemenskap samt stöttar eleverna i lärandet under skoldagen. 

 

Skolan arbetar i många delar digitalt (Google miljö) samt använder digitala verktyg i undervisningen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare/pedagog för fritidshem. Du har god kunskap om fritidshemmets styrdokument samt ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling. Du planerar, genomför, dokumenterar och följer upp verksamheten i fritidshemmet både självständigt och tillsammans med kollegor. I ditt pedagogiska ledarskap är du en trygg och tydlig ledare som har förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av kunskap, trygghet och studiero. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Omfattning/varaktighet

Tillsvidare, 100% från 2023-08-01

Intervjuer sker löpande.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Kontakt

Mats Jensen, Rektor

[email protected] Visa mindre

Legitimerad fritidslärare med behörighet att undervisa so och sv

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats
I natursköna Mellösa med närhet till skog och natur ca 7 kilometer från tätorten Flen ligger Kyrkskolan, en F-6 skola med ca 110 elever och 15 medarbetare. 

 

Verksamheten är liten och gemytlig. Skolan har ett stort upptagningsområde som gör att den fyller en stor social funktion för våra elever. Personalen trivs och den som en gång börjar på Kyrkskolan slutar inte i första taget. Arbetslagen och skolledning har ett tätt och förtroendefullt samarbete där transparens och tillit står i fokus. 

 

Som pedagog hos oss är du med och skapar en skola, där alla elever ska ha möjlighet att uppnå målen och där lärandet upplevs som meningsfullt, stimulerande och tryggt. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i hela skolans och fritidshemmets utvecklingsarbete.

 

Synligt lärande är skolans pedagogiska ledstjärna och du som vill söka dig till oss ska ha tilltro till alla barns förmåga och du ska även vara flexibel och lyhörd. Du ska, lite mer än vanligt, ha förmåga att entusiasmera och motivera barn i deras lärande förbi hinder. Vi lägger stort fokus på personlig lämplighet.

 

Vi samverkar med Riksidrotsförbundet i en rörelsesatsning för mer aktiva elever som ska ges möjlighet till fysisk aktivitet hela dagen i både fritidshem och skola.

 

Hos oss på Kyrkskolan får du kollegor som vill samarbeta och lära tillsammans, en relationsskapande och pedagogiskt kunnig skolledning, tillgång till en elevhälsa som fokuserar på det förebyggande arbetet samt stor möjlighet till att påverka utvecklingen av undervisningen.

 

Flens kommun använder lärplattformen Unikum. Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg såsom inläsningstjänst, Begreppa, Classroom och Google Suits.

 

Du som är sugen på att byta arbetsplats, kontakta någon av oss för ett möte innan du avstår från att ansöka. 

 
Uppdrag
Fritidslärare med behörighet att undervisa i grundskolan

Vi söker en  fritidslärare/lärare med behörighet att undervisa i ämnena svenska, so och bild i blivande åk 4. Du kommer även att ha en del av tjänsten på vårt fritidshem/fritidsklubb. Du arbetar utifrån fritidshemmets uppdrag för att stimulera elevernas utveckling och lärande och följer den röda tråden mellan fritidshemmets och skolans pedagogiska planeringar. Du är utbildad fritidslärare med behörighet att undervisa i åk f-6.

 

Du blir en del av vårt arbetslag och kommer att planera och genomföra undervisning. Hos oss är eleverna delaktiga i undervisningen och har möjlighet att påverka arbetet bland annat genom självskattning och reflektion, ett synligt lärande.

 

Kvalifikationer

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du drivs av att skapa lärande utifrån elevens intresse. För oss är det viktigt att varje elev kommer till sin rätt och känner sig sedd av dig som pedagog. Vi vill därför att du är genuint intresserad av barns lärande och lyhörd för varje elevs individuella behov.

 

Du är en tydlig ledare med god framförhållning, tar ansvar och är självgående i ditt arbete.

Vi söker dig, vår nya kollega, som känner starkt engagemang för elever och undervisning. Du är lyhörd och intresserad av att utveckla vårt gemensamma arbete där du gärna bidrar med din kreativitet.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. 

 

Omfattning / Varaktighet
Tillsvidareanställning 100 %.

 

Rekryteringen kommer att påbörjas innan ansökningstiden har gått ut. 

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Lärarlegitimation är ett krav för att få en tillsvidareanställning. 

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Utdrag från belastningsregistret uppvisas vid anställning.

Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden.

 

Kontaktpersoner
Rektor Helene Ahlqvist Blomberg, 0157 – 43 15 01, [email protected]

Facklig representant kan nås genom kommunens växel 0157-43 00 00 Visa mindre

Fritidspedagog till Bildningscentrum Stenhammarskolan F-3

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Flens värdegrund
Jag bemöter alla med respekt och omtanken utifrån alla människors lika värde. Mitt arbete
ska kännetecknas av öppenhet, ansvar och kvalitet. Jag är stolt över vårt arbete och
verksamhet.


Arbetsplats
Stenhammarskolan F-3 har ca 335 elever och har fyra paralleller per årskurs, ca 175 av dessa
är inskrivna i vårt fritidshem, organiserat i tre hemvister. Vi strävar efter att lägga grunden
för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar
utvecklas både kunskapsmässigt och socialt.
Stenhammarskolan är en trevlig arbetsplats med god stämning och ett gott samarbetsklimat.
Vi är stolta över vår skola och det ambitiösa arbete som bedrivs här. Skolan präglas av goda
relationer, kompetensutbyte samt kollegiala stöd- och ledningsfunktioner.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker fritidspedagog/lärare mot fritidshem som vill vara med i det fortsatta arbetet med
att utveckla en fritidsverksamhet där varje elev ges möjlighet att växa utifrån sina
förutsättningar genom aktiviteter i olika pedagogiska miljöer. Du arbetar för att stödja
elevens utveckling och ge dem möjlighet att samspela med kamrater genom lek, skapande
och rörelse. Du arbetar för att utveckla elevens sociala, språkliga och matematiska förmågor
utifrån ett omvärldsperspektiv.
Du är insatt i aktuella styrdokument för undervisningen och du kan samarbeta systematiskt
med dina kollegor mot fritidshemmets mål. Du kan planera, genomföra och följa upp

verksamheten genom att reflektera, dokumentera och våga pröva nytt tillsammans med dina
elever och kollegor.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem. Du har
engagemang, målmedvetenhet och brinner för att skapa ett lustfyllt lärande i fritidshemmet.
Behörighet/erfarenhet att undervisa i idrott och/eller annat ämne är önskvärt.
Samverkan i klass under skoltid.

 

Omfattning/varaktighet
1 tjänst är tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 100 %.
Tillträde på tjänsten är 2023-01-09


Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan
Din ansökan skickar du in senast den 7 oktober. Du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

 

Kontaktpersoner
Per-Ola Andersson
Rektor
0157-430 601

[email protected]


Sofia Güner
Biträdande rektor
0157-430 602
[email protected]

Fackliga representanter nås via växeln, Telefonnummer: 0157-43 00 00 Visa mindre

Fritidspedagog till Bildningscentrum Stenhammarskolan F-3

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Flens värdegrund
Jag bemöter alla med respekt och omtanken utifrån alla människors lika värde. Mitt arbete
ska kännetecknas av öppenhet, ansvar och kvalitet. Jag är stolt över vårt arbete och
verksamhet.


Arbetsplats
Stenhammarskolan F-3 har ca 335 elever och har fyra paralleller per årskurs, ca 175 av dessa
är inskrivna i vårt fritidshem, organiserat i tre hemvister. Vi strävar efter att lägga grunden
för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar
utvecklas både kunskapsmässigt och socialt.
Stenhammarskolan är en trevlig arbetsplats med god stämning och ett gott samarbetsklimat.
Vi är stolta över vår skola och det ambitiösa arbete som bedrivs här. Skolan präglas av goda
relationer, kompetensutbyte samt kollegiala stöd- och ledningsfunktioner.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker fritidspedagog/lärare mot fritidshem som vill vara med i det fortsatta arbetet med
att utveckla en fritidsverksamhet där varje elev ges möjlighet att växa utifrån sina
förutsättningar genom aktiviteter i olika pedagogiska miljöer. Du arbetar för att stödja
elevens utveckling och ge dem möjlighet att samspela med kamrater genom lek, skapande
och rörelse. Du arbetar för att utveckla elevens sociala, språkliga och matematiska förmågor
utifrån ett omvärldsperspektiv.
Du är insatt i aktuella styrdokument för undervisningen och du kan samarbeta systematiskt
med dina kollegor mot fritidshemmets mål. Du kan planera, genomföra och följa upp

verksamheten genom att reflektera, dokumentera och våga pröva nytt tillsammans med dina
elever och kollegor.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem. Du har
engagemang, målmedvetenhet och brinner för att skapa ett lustfyllt lärande i fritidshemmet.
Behörighet/erfarenhet att undervisa i idrott och/eller annat ämne är önskvärt.
Samverkan i klass under skoltid.

 

Omfattning/varaktighet
1 tjänst är tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 100 %.
Tillträde på tjänsten är 2023-02-27


Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan
Din ansökan skickar du in senast den 5 februari Du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

 

Kontaktpersoner
Sofia Güner
Tf rektor
0157-430 602
[email protected]

Fackliga representanter nås via växeln, Telefonnummer: 0157-43 00 00 Visa mindre

Fritidspedagog till Bildningscentrum Stenhammarskolan F-3

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Flens värdegrund  

Jag bemöter alla med respekt och omtanken utifrån alla människors lika värde. Mitt arbete ska kännetecknas av öppenhet, ansvar och kvalitet. Jag är stolt över vårt arbete och verksamhet.

 

Arbetsplats 

Stenhammarskolan F-3 har ca 335 elever och har fyra paralleller per årskurs, ca 175 av dessa är inskrivna i vårt fritidshem, organiserat i tre hemvister.  Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt.

 

Stenhammarskolan är en trevlig arbetsplats med god stämning och ett gott samarbetsklimat. Vi är stolta över vår skola och det ambitiösa arbete som bedrivs här. Skolan präglas av goda relationer, kompetensutbyte samt kollegiala stöd- och ledningsfunktioner. 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker fritidspedagog/lärare mot fritidshem som vill vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla en fritidsverksamhet där varje elev ges möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom aktiviteter i olika pedagogiska miljöer. Du arbetar för att stödja elevens utveckling och ge dem möjlighet att samspela med kamrater genom lek, skapande och rörelse. Du arbetar för att utveckla elevens sociala, språkliga och matematiska förmågor utifrån ett omvärldsperspektiv.

Du är insatt i aktuella styrdokument för undervisningen och du kan samarbeta systematiskt med dina kollegor mot fritidshemmets mål. Du kan planera, genomföra och följa upp verksamheten genom att reflektera, dokumentera och våga pröva nytt tillsammans med dina elever och kollegor. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem. Du har engagemang, målmedvetenhet och brinner för att skapa ett lustfyllt lärande i fritidshemmet.

Behörighet/erfarenhet att undervisa i idrott och/eller annat ämne är önskvärt.

Samverkan i klass under skoltid. 

 

Omfattning/varaktighet

1 tjänst är tillsvidareanställning  med sysselsättningsgrad 100 %.

 

Tillträde på tjänsten är 2022-08-01

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. 

 

Ansökan

Din ansökan skickar du in senast den 30  april. Du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

 

Kontaktpersoner

Per-Ola Andersson

Rektor

0157-430 601

[email protected]

 

Sofia Güner

Biträdande rektor

0157-430 602

[email protected]

Fackliga representanter nås via växeln, Telefonnummer: 0157-43 00 00 Visa mindre

Fritidslärare samt skolgårdslärare

Sparreholms skola är en liten verksamhet med årskurs F-3 och ett fritidshem. Verksamheten ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms fritidshem använder vi naturen som verktyg i verksamheten och spenderar mycket tid utomhus i vår underbara närmiljö. Vårt fritidshem drivs av visionen att eleverna ska utveckla en inneboende motivation för ett livslångt lärande. Fritidshemmet ska vara en förlängning av skolan, som... Visa mer
Sparreholms skola är en liten verksamhet med årskurs F-3 och ett fritidshem. Verksamheten ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms fritidshem använder vi naturen som verktyg i verksamheten och spenderar mycket tid utomhus i vår underbara närmiljö.


Vårt fritidshem drivs av visionen att eleverna ska utveckla en inneboende motivation för ett livslångt lärande. Fritidshemmet ska vara en förlängning av skolan, som erbjuder trygghet, glädje och gemenskap. Hos oss är fritidshemmet en lika självklar del i elevernas kunskapsutveckling som övrig skolundervisning. Därför är ett samarbete kollegor emellan av största vikt i fritidshemmet.


Sparreholms skola och fritids lär eleverna med både hjärta och hjärna – inte bara för skolan, utan för livet.
Vi söker dig som är utbildad fritidslärare som vill arbeta både i fritidshemmet men också som skolgårdslärare. Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som pedagog men också som kollega och anställd.


Som pedagog har du förmåga att se till såväl den enskilda elevens behov som till gruppens möjligheter. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är inspirerande och stimulerande för eleverna. Du är driven och idérik, öppen och lyhörd för elevernas intressen. Du är en relationsbyggare med god kommunikativ förmåga och hög social kompetens. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog.


Som person har du ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor.


Du kommer att arbeta på ett litet fritidshem med stora tankar kring flexibilitet. Skolan har elever från förskoleklass till årskurs 3. För att elevernas vardag ska följa en röd tråd är samarbete mellan skola och fritidshem viktigt.


Du skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare, kollegor. I ditt arbete ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för elevernas utveckling. Som fritidspedagog på Sparreholms skola kommer du att ha ett nära samarbete med Sparreholms förskola. Som skolgårdslärare kommer du ansvara för rastverksamheten på skolan och vara en av nyckelpersonerna gällande att skapa trygghet och trivsel på skolans raster.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är du fritidsledare/fritidshemslärare och en kreativ trygg vuxen

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

 

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. 

 

Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

 

Arbetsplats

Vi har världens roligaste jobb: får följa och coacha unga under tonårstiden. I Flens kommun finns tre fritidsgårdar/fritidsklubbar belägna i Flens tätort, Malmköping och Hälleforsnäs. Verksamheten är en del av Barn-, utbildnings- och kulturförvaltningen. Här arbetar vi med barn inom skolbarnomsorg enligt skollagen och med ungdomar i öppen verksamhet, vår fritidsgårdar.

 

Vi arbetar för att våra fritidsklubbar och fritidsgårdar ska vara trygga och tillgängliga mötesplatser som understödjer lärande och social utveckling för barn och ungdomar. Verksamheterna ska ge barn och ungdomar en meningsfull fritid, en arena där vi jobbar utifrån ett coachande förhållningssätt. Barn och ungdomars egna inre drivkrafter styr verksamhetens innehåll. Vi arbetar utifrån Barnkonventionen som lag.

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Som fritidsledare arbetar du med barn och ungdomar i åldrarna 10-19 år, på alla våra fritidsgårdar och fritidsklubbar tillsammans med dina kollegor. Du samarbetar med skolor och inom och utom förvaltningen samt externt med till exempel studieförbund, lokala föreningar och andra myndigheter.

 

Med ett normkritiskt pedagogiskt arbetssätt coachar du unga i deras fritid, utifrån deras idéer, tankar och önskemål. Du kommer även genomföra större och mindre arrangemang och aktiviteter. Du kommer att arbeta med inflytande- och delaktighetsfrågor med fokus på ökad demokrati, jämställdhet och människors lika värde.

 

Arbete enligt schema dagtid på våra fritidsklubbar och  kvällar och helger på våra fritidsgårdar. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidsledare, fritidshemslärare eller har annan utbildning eller erfarenhet av arbete med barn och ungdomar som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av olika kulturer, olika funktionsvariationer och arbete med nyanlända är meriterande. Du sympatiserar med våra värdeord: Kärlek och respekt - allas lika värde. 

 

Meriterande är kunskaper inom coachande/motiverande tekniker. B-körkort är ett krav.

 

Som person är du kreativ och trygg, med god självinsikt samt har ett stort intresse för att arbeta med ungdomar. Du är flexibel och stresstålig med en förmåga att engagera, leda och motivera barn, ungdomar och kollegor. Du är tydlig och kan planera och utforma verksamhet i samarbete med andra. Du ska kunna arbeta växelvis mellan de olika orterna och därför ha ett flexibelt förhållningssätt.

 

I kommunen använder vi oss av Google i vårt administrativa och kommunikativa arbete. Tjänsten förutsätter att du har god datavana, kan använda dig av Googles verktyg och har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift företrädesvis på svenska men gärna på ytterligare språk.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet

Deltid 75 %. Tillsvidareanställning. Arbetet innebär tjänstgöring dagtid, kvällstid och helg. Provanställning kan tillämpas.

 

Tillträde: 1 april eller enligt överenskommelse

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre

Fritidspedagog

Mitt i hjärtat av Sörmland ligger Dunker. Om du vill arbeta i vacker natur kan detta var jobbet för dig. ARBETSUPPGIFTER: Vi söker en ny kollega till vårt fritidshem. Skolan i Dunker har idag 52 elever. Fritidshemmet har drygt 30 inskrivna elever. Det är nära till skog och mark. Vi nyttjar skolans småskalighet för att åstadkomma en lugn och trygg lärandemiljö för våra elever. Du kommer att tillsammans med andra pedagoger ansvara för fritidshemmets verksa... Visa mer
Mitt i hjärtat av Sörmland ligger Dunker.
Om du vill arbeta i vacker natur kan detta var jobbet för dig.
ARBETSUPPGIFTER: Vi söker en ny kollega till vårt fritidshem.
Skolan i Dunker har idag 52 elever. Fritidshemmet har drygt 30 inskrivna elever. Det är nära till skog och mark. Vi nyttjar skolans småskalighet för att åstadkomma en lugn och trygg lärandemiljö för våra elever. Du kommer att tillsammans med andra pedagoger ansvara för fritidshemmets verksamhet. Fritidshemmet kompletterar skolan och erbjuder en meningsfull fritid och stöd i utvecklingen. Viktiga delar i arbetet är värdegrundsuppdraget. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten. KVALIFIKATIONER: Vi söker dig som
-har fritidspedagogexamen eller är legitimerad lärare i fritidshem -gör den pedagogiska verksamheten både rolig, inspirerande och utmanande
-har goda ledaregenskaper
-har god insikt och kunskap i fritidshemmets styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet
-anpassar ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuellt elevens behov eller elevgruppens behov
-har en förmåga att skapa goda relationer med både barn och vuxna
-har god samarbetsförmåga, kan ta eget ansvar och är flexibel
-är trygg med att använda IT som en del av din undervisning
-har goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift, då dokumentation är en del av arbetet. Bra med erfarenhet av Unikum.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande.
ÖVRIGT: För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och möjliggöra en god kommunikation med dig som sökande tar vi bara emot ansökningar digitalt.
Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning


Information om jobbet:
Du måste vara utbildad fritidspedagog eller närma dig en avslutande utbildning för att komma med i urvalet .
Arbetstid & varaktighet
• Deltid 75%
• 6 månader provanställning
• Vanlig anställning
Lön
• Fast lön
• Ange löneanspråk Visa mindre

Timvikariat pedagog i fritidshem

Sparreholms skola är en liten verksamhet med årskurs F-3 och ett fritidshem. Verksamheten ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms fritidshem använder vi naturen som verktyg i verksamheten och spenderar mycket tid utomhus i vår underbara närmiljö. Vårt fritidshem drivs av visionen att eleverna ska utveckla en inneboende motivation för ett livslångt lärande. Fritidshemmet ska vara en förlängning av skolan, som... Visa mer
Sparreholms skola är en liten verksamhet med årskurs F-3 och ett fritidshem. Verksamheten ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms fritidshem använder vi naturen som verktyg i verksamheten och spenderar mycket tid utomhus i vår underbara närmiljö.


Vårt fritidshem drivs av visionen att eleverna ska utveckla en inneboende motivation för ett livslångt lärande. Fritidshemmet ska vara en förlängning av skolan, som erbjuder trygghet, glädje och gemenskap. Hos oss är fritidshemmet en lika självklar del i elevernas kunskapsutveckling som övrig skolundervisning. Därför är ett samarbete kollegor emellan av största vikt i fritidshemmet.


Sparreholms skola och fritids lär eleverna med både hjärta och hjärna – inte bara för skolan, utan för livet.
Vi söker dig som vill arbeta på timmar i fritidshemmet. Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som pedagog men också som kollega och anställd.


Som pedagog har du förmåga att se till såväl den enskilda elevens behov som till gruppens möjligheter. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är inspirerande och stimulerande för eleverna. Du är driven och idérik, öppen och lyhörd för elevernas intressen. Du är en relationsbyggare med god kommunikativ förmåga och hög social kompetens. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog.


Som person har du ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor.


Du kommer att arbeta på ett litet fritidshem med stora tankar kring flexibilitet. Skolan har elever från förskoleklass till årskurs 3. För att elevernas vardag ska följa en röd tråd är samarbete mellan skola och fritidshem viktigt.


Du skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare, kollegor. I ditt arbete ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för elevernas utveckling. Som fritidspedagog på Sparreholms skola kommer du att ha ett nära samarbete med Sparreholms förskola.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fritidspedagog till Bildningscentrum Stenhammarskolan F-3 i Flen

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Flens värdegrund  

Jag bemöter alla med respekt och omtanken utifrån alla människors lika värde. Mitt arbete ska kännetecknas av öppenhet, ansvar och kvalitet. Jag är stolt över vårt arbete och verksamhet.

 

Arbetsplats 

Stenhammarskolan F-3 har ca 345 elever och har fyra paralleller per årskurs, ca 175 av dessa är inskrivna i vårt fritidshem, organiserat i tre hemvister.  Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt.

 

Stenhammarskolan är en trevlig arbetsplats med god stämning och ett gott samarbetsklimat. Vi är stolta över vår skola och det ambitiösa arbete som bedrivs här. Skolan präglas av goda relationer, kompetensutbyte samt kollegiala stöd- och ledningsfunktioner. 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker fritidspedagog/lärare mot fritidshem som vill vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla en fritidsverksamhet där varje elev ges möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom aktiviteter i olika pedagogiska miljöer. Du arbetar för att stödja elevens utveckling och ge dem möjlighet att samspela med kamrater genom lek, skapande och rörelse. Du arbetar för att utveckla elevens sociala, språkliga och matematiska förmågor utifrån ett omvärldsperspektiv.

 

Du är insatt i aktuella styrdokument för undervisningen och du kan samarbeta systematiskt med dina kollegor mot fritidshemmets mål. Du kan planera, genomföra och följa upp verksamheten genom att reflektera, dokumentera och våga pröva nytt tillsammans med dina elever och kollegor. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem. Du har engagemang, målmedvetenhet och brinner för att skapa ett lustfyllt lärande i fritidshemmet.

 

Behörighet/erfarenhet att undervisa i idrott och/eller annat ämne är önskvärt.

 

Samverkan i klass under skoltid. 

 

Omfattning/varaktighet

1 tjänst är tillsvidareanställning  med sysselsättningsgrad 100 %.

 

Tillträde på tjänsten är 2022-01-03

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. 

 

Ansökan

Din ansökan skickar du in senast den 30 november. Du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

 

Fackliga representanter nås via växeln, Telefonnummer: 0157-43 00 00 Visa mindre

Bettna skola söker legitimerad lärare i fritidshem

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats

Bettna skolas verksamhet bygger på samverkan, relationsskapande och tillit - mellan elever, skola och hem. Vi ser kunskaper och demokratiska värden som oumbärliga delar av en större helhet. Vi arbetar för att all vår verksamhet ständigt ska präglas av lärande och trygghet för elever och personal.

 

Skolan ligger i idylliska Bettna och har ca. 65 elever i årskurs F-6 varav ca. 30 har fritidsplats.

 

Skolan ingår tillsammans med Malmaskolan i Malmköpings grundskoleområde. Skolorna delar skolledning och expedition.

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem. Du kommer att ansvara för planeringen, genomförandet och utvecklingen av fritidshemmets arbete.

 

Du kommer att ingå i ett arbetslag.

 

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem med mycket god pedagogisk och didaktisk förmåga samt djup förståelse för fritidshemmets uppdrag och förutsättningar.

 

Du kommer att få ett särskilt ansvar för att utveckla fritidshemsverksamheten på Bettna skola tillsammans med skolledningen och grundskoleområdets professionsutvecklare.

 

Det är även särskilt meriterande om du har behörighet och legitimation som lärare i grundskolan.

 

Vi letar efter dig som vill arbeta utifrån våra ledord - lärande och trygghet för elever och personal genom samverkan, relationsskapande och tillit.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet

Tillsvidare från och med 2021-08-09, 100%

 

Intervjuer sker löpande.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre

Legitimerad lärare i fritidshem

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats

Bettna skolas verksamhet bygger på samverkan, relationsskapande och tillit - mellan elever, skola och hem. Vi ser kunskaper och demokratiska värden som oumbärliga delar av en större helhet. Vi arbetar för att all vår verksamhet ständigt ska präglas av lärande och trygghet för elever och personal.

Skolan ligger i idylliska Bettna och har ca. 65 elever i årskurs F-6 varav ca. 30 har fritidsplats. Skolan ingår tillsammans med Malmaskolan i Malmköpings grundskoleområde. Skolorna delar skolledning och expedition.

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem. Du kommer att ansvara för planeringen, genomförandet och utvecklingen av fritidshemmets arbete. Du kommer att ingå i ett arbetslag.

 

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem med mycket god pedagogisk och didaktisk förmåga samt djup förståelse för fritidshemmets uppdrag och förutsättningar. Du kommer att få ett särskilt ansvar för att utveckla fritidshemsverksamheten på Bettna skola tillsammans med skolledningen och grundskoleområdets professionsutvecklare.

 

Det är även särskilt meriterande om du har behörighet och legitimation som lärare i grundskolan.

 

Vi letar efter dig som vill arbeta utifrån våra ledord - lärande och trygghet för elever och personal genom samverkan, relationsskapande och tillit.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet

Tillsvidare från och med 2021-03-12, 100%

Intervjuer sker löpande.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre

Fritidspedagog till Bildningscentrum Stenhammarskolan F-3

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

 

 Arbetsplats 

Stenhammarskolan F-3 har ca 370 elever och har fyra paralleller per årskurs, ca 200 av dessa är inskrivna i vårt fritidshem, organiserat i tre hemvister.  Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt.

 

På Stenhammarskolan finns även grundsärskola 1-9.

 

Stenhammarskolan är en trevlig arbetsplats med god stämning och ett gott samarbetsklimat. Vi är stolta över vår skola och det ambitiösa arbete som bedrivs här. Skolan präglas av goda relationer, kompetensutbyte samt kollegiala stöd- och ledningsfunktioner. 

 

Arbetsuppgifter
Vi söker fritidspedagog/lärare mot fritidshem som vill vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla en fritidsverksamhet där varje elev ges möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom aktiviteter i olika pedagogiska miljöer. Du arbetar för att stödja elevens utveckling och ge dem möjlighet att samspela med kamrater genom lek, skapande och rörelse. Du arbetar för att utveckla elevens sociala, språkliga och matematiska förmågor utifrån ett omvärldsperspektiv.

 

Du är insatt i aktuella styrdokument för undervisningen och du kan samarbeta systematiskt med dina kollegor mot fritidshemmets mål. Du kan planera, genomföra och följa upp verksamheten genom att reflektera, dokumentera och våga pröva nytt tillsammans med dina elever och kollegor. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem.

 

Du har engagemang, målmedvetenhet och brinner för att skapa ett lustfyllt lärande i fritidshemmet.

 

Behörighet/erfarenhet att undervisa i idrott och/eller annat ämne är önskvärt.

 

Samverkan i klass under skoltid. 

 

Lärarlegitimation med ämnesbehörighet är meriterande.

 

Omfattning/varaktighet

1 tjänst är tillsvidareanställning  med sysselsättningsgrad 100 %.

Tillträde på tjänsterna är 2021-08-01

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Vid lönesättningen kommer ett lönetillägg för försteläraruppdraget att utgå.

 

Ansökan

Din ansökan skickar du in senast den 31 maj. Du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

 

Kontaktpersoner

Per-Ola Andersson

Rektor

0157-430 601

[email protected]

 

 

Angelica Ankarstrand

Biträdande rektor

0157-430 602

[email protected]

 

Fackliga representanter nås via växeln, Telefonnummer: 0157-43 00 00 Visa mindre

Bettna skola söker legitimerad lärare i fritidshem

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats
Bettna skolas verksamhet bygger på samverkan, relationsskapande och tillit - mellan elever, skola och hem. Vi ser kunskaper och demokratiska värden som oumbärliga delar av en större helhet. Vi arbetar för att all vår verksamhet ständigt ska präglas av lärande och trygghet för elever och personal.

Skolan ligger i idylliska Bettna och har ca. 60 elever i årskurs F-6 varav ca. 30 har fritidsplats. Skolan ingår tillsammans med Malmaskolan i Malmköpings grundskoleområde. Skolorna delar skolledning och expedition.

 

Arbetsuppgifter/uppdrag
Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem. Du kommer att ansvara för planeringen, genomförandet och utvecklingen av fritidshemmets arbete. Du kommer att ingå i ett arbetslag.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem med mycket god pedagogisk och didaktisk förmåga samt djup förståelse för fritidshemmets uppdrag och förutsättningar. Du kommer att få ett särskilt ansvar för att utveckla fritidshemsverksamheten på Bettna skola tillsammans med skolledningen och grundskoleområdets professionsutvecklare.

Det är även särskilt meriterande om du har behörighet och legitimation som lärare i grundskolan.

Vi letar efter dig som vill arbeta utifrån våra ledord - lärande och trygghet för elever och personal genom samverkan, relationsskapande och tillit.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet
Tillsvidare från och med 2021-01-11, 100%

Intervjuer sker löpande.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre

Fritidspedagog till Bildningscentrum Stenhammarskolan

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Fritidspedagog till Bildningscentrum Stenhammarskolan F-3 i Flen
 

Flens värdegrund  

Jag bemöter alla med respekt och omtanken utifrån alla människors lika värde. Mitt arbete ska kännetecknas av öppenhet, ansvar och kvalitet. Jag är stolt över vårt arbete och verksamhet.

 

Arbetsplats 

Stenhammarskolan F-3 har ca 355 elever och har fyra paralleller per årskurs, ca 200 av dessa är inskrivna i vårt fritidshem, organiserat i tre hemvister.  Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt.

 

Stenhammarskolan är en trevlig arbetsplats med god stämning och ett gott samarbetsklimat. Vi är stolta över vår skola och det ambitiösa arbete som bedrivs här. Skolan präglas av goda relationer, kompetensutbyte samt kollegiala stöd- och ledningsfunktioner. 

 

Arbetsuppgifter
Vi söker fritidspedagog/lärare mot fritidshem som vill vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla en fritidsverksamhet där varje elev ges möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom aktiviteter i olika pedagogiska miljöer. Du arbetar för att stödja elevens utveckling och ge dem möjlighet att samspela med kamrater genom lek, skapande och rörelse. Du arbetar för att utveckla elevens sociala, språkliga och matematiska förmågor utifrån ett omvärldsperspektiv.

Du är insatt i aktuella styrdokument för undervisningen och du kan samarbeta systematiskt med dina kollegor mot fritidshemmets mål. Du kan planera, genomföra och följa upp verksamheten genom att reflektera, dokumentera och våga pröva nytt tillsammans med dina elever och kollegor. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem. Du har engagemang, målmedvetenhet och brinner för att skapa ett lustfyllt lärande i fritidshemmet.

Samverkan i klass under skoltid. 

Lärarlegitimation med ämnesbehörighet är meriterande.

 

Omfattning/varaktighet

Tjänsten är ett vikariat med sysselsättningsgrad 100 %.

Tillträde på tjänsten är 2021-01-04 med varaktighet t.o.m 2021-05-31

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Vid lönesättningen kommer ett lönetillägg för försteläraruppdraget att utgå.

 

Ansökan

Din ansökan skickar du in senast den 6 december. Du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

 

Kontaktpersoner

Per-Ola Andersson

Rektor

0157-430 601

[email protected]

 

Angelica Ankarstrand

Biträdande rektor

0157-430 602

[email protected]

 

Fackliga representanter nås via växeln, Telefonnummer: 0157-43 00 00 Visa mindre

Bettna skola söker legitimerad lärare i fritidshem

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats
Bettna skolas verksamhet bygger på samverkan, relationsskapande och tillit - mellan elever, skola och hem. Vi ser kunskaper och demokratiska värden som oumbärliga delar av en större helhet. Vi arbetar för att all vår verksamhet ständigt ska präglas av lärande och trygghet för elever och personal.

Skolan ligger i idylliska Bettna och har ca. 60 elever i årskurs F-6 varav ca. 30 har fritidsplats. Skolan ingår tillsammans med Malmaskolan i Malmköpings grundskoleområde. Skolorna delar skolledning och expedition.

 

Arbetsuppgifter/uppdrag
Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem. Du kommer att ansvara för planeringen, genomförandet och utvecklingen av fritidshemmets arbete. Du kommer att ingå i ett arbetslag.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem med mycket god pedagogisk och didaktisk förmåga samt djup förståelse för fritidshemmets uppdrag och förutsättningar. Du kommer att få ett särskilt ansvar för att utveckla fritidshemsverksamheten på Bettna skola tillsammans med skolledningen och grundskoleområdets professionsutvecklare.

Det är även särskilt meriterande om du har behörighet och legitimation som lärare i grundskolan.

Vi letar efter dig som vill arbeta utifrån våra ledord - lärande och trygghet för elever och personal genom samverkan, relationsskapande och tillit.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet
Tillsvidare från och med 2021-01-11, 100%

Intervjuer sker löpande.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre

Fritidspedagog med utvecklaruppdrag till Stenhammarskolan F - 3 i Flen

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Flens värdegrund
Jag bemöter alla med respekt och omtanken utifrån alla människors lika värde. Mitt arbete ska kännetecknas av öppenhet, ansvar och kvalitet. Jag är stolt över vårt arbete och verksamhet.

Arbetsplats
Stenhammarskolan F-3 har 375 elever och har fyra paralleller per årskurs, ca 200 av dessa är inskrivna i vårt fritidshem, organiserat i tre hemvister. Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt.

Stenhammarskolan är en trevlig arbetsplats med god stämning och ett gott samarbetsklimat. Vi är stolta över vår skola och det ambitiösa arbete som bedrivs här. Skolan präglas av goda relationer, kompetensutbyte samt kollegiala stöd- och ledningsfunktioner.

För att utveckla och säkra kvaliteten på vårt fritidshem ska vi tillsätta en Fritidspedagog med uppdrag som professionsutvecklare. Uppdraget utgår från läroplansuppdraget samt övriga styrdokument.

Uppdragsbeskrivning
Som fritidspedagog/professionsutvecklare är grunduppdraget att arbeta med barngrupp.

Ditt uppdrag är att utveckla verksamheten och skapa förutsättningar för barn att nå hög måluppfyllelse samt dela med dig och bjuda in till verksamhetsbesök och pedagogiska diskussioner. Du kommer, tillsammans med rektor för fritidshem arbeta med att kartlägga och analysera utvecklingsbehov, planera och genomföra insatser samt följa upp och utvärdera dessa.

Utöver Fritidspedagogen/professionsutvecklare på Stenhammarskolan rekryteras ytterligare två tjänster med motsvarande kompetens vilka kopplas till grundskoleområdet i Malmköping/Bettna och Hälleforsnäs/Mellösa. Dessa tre skall samverka och stödja varandra i att utveckla fritidshemmens arbete. Arbete utgår utifrån verksamhetsidén att vi i Flen skapar en sammanhållen, likvärdig och utvecklingsinriktad utbildning för högre måluppfyllelse och betygsutfall.

Uppdraget innebär att:
- Vara uppdaterad gällande aktuell forskning och arbeta med implementering av forskningen
- Planera för, samt leda kollegor i kollegialt lärande inom olika definierade utvecklingsområden
- Leda seminarier (lärande organisation) och sprida kunskaper och erfarenheter

Den förväntade effekten är att säkra och höja kvaliteten på våra fritidshem i Flens kommunala fritidshem samt att vara attraktiv arbetsgivare, vilket innebär att genom denna satsning kunna rekrytera flera legitimerade fritidspedagoger/lärare i fritidshem.

Utifrån ovanstående beskrivning söker Stenhammarskolans fritidshem en fritidspedagog eller lärare i fritidshem med legitimation. Är det dig vi söker?

Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning 100%

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Vid lönesättningen kommer ett lönetillägg för försteläraruppdraget att utgå. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Sparreholms skola är en nystartad skola med årskurs F-3 och ett fritidshem. Verksamheten ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms fritidshem använder vi naturen som verktyg i verksamheten och spenderar mycket tid utomhus i vår underbara närmiljö. Vår skola drivs av visionen att eleverna ska utveckla en inneboende motivation för ett livslångt lärande. Fritidshemmet ska vara en förlängning av skolan, som erbjud... Visa mer
Sparreholms skola är en nystartad skola med årskurs F-3 och ett fritidshem. Verksamheten ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms fritidshem använder vi naturen som verktyg i verksamheten och spenderar mycket tid utomhus i vår underbara närmiljö.


Vår skola drivs av visionen att eleverna ska utveckla en inneboende motivation för ett livslångt lärande. Fritidshemmet ska vara en förlängning av skolan, som erbjuder trygghet, glädje och gemenskap. Hos oss är fritidshemmet en lika självklar del i elevernas kunskapsutveckling som övrig skolundervisning. Därför är ett samarbete kollegor emellan av största vikt i fritidshemmet.


Sparreholms skola lär eleverna med både hjärta och hjärna – inte bara för skolan, utan för livet.
Vi söker dig som är behörig lärare i fritidshem alternativt fritidspedagog. Har du även behörighet i något eller några ämnen i grundskolan är det meriterande. Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som fritidspedagog men också som kollega och anställd.


Som pedagog har du förmåga att se till såväl den enskilda elevens behov som till gruppens möjligheter. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är inspirerande och stimulerande för eleverna. Du är driven och idérik, öppen och lyhörd för elevernas intressen. Du är en relationsbyggare med god kommunikativ förmåga och hög social kompetens. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen på fritidshemmet.


Som person har du en stark integritet och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och fritidsverksamheten. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Vill du arbeta på en nystartad skola i Sparreholm, med undervisning mitt i naturen?


Du kommer att arbeta på en liten skola med stora tankar kring flexibilitet. Skolan har elever från förskoleklass till årskurs 3. För att elevernas vardag ska följa en röd tråd är samarbete mellan skola och fritidshem viktigt. Vi söker nu en fritidspedagog som vill utveckla fritidshemmet tillsammans med kollegor och elever enligt den nya läroplanen. Under skoldagarna är din arbetsuppgift att vara lärarstöd i undervisningen.


Du skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare, kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår det att utforma en verksamhet som stimulerar och respekterar alla elevers rätt till en god lärmiljö. Du förbereder, genomför och utvärderar verksamheten utifrån elevernas intressen och behov. I ditt arbete ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för elevernas utveckling. Som fritidspedagog på Sparreholms skola kommer du att ha ett nära samarbete med Sparreholms förskola. Visa mindre