Lediga jobb som Kock, storhushåll i Flen

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Flen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Flen som finns hos arbetsgivaren.

Kock

Vi söker kock/kokerska till Bolmängens psykiatriska behandlingshem. Bolmängen är ett privat boende för människor med både fyskisk och psykisk funktionsnedsättning. Som kock på Bolmängen arbetar du ensam och självständigt i verksamhetens tillagningskök. Maten lagas i möjligaste mån från grunden. Det serveras frukost, lunch och middag. I arbetet ingår beställning av varor, städning, kontakt med leverantörer, hantering av specialkost, HACCP (produktsäkerhet)... Visa mer
Vi söker kock/kokerska till Bolmängens psykiatriska behandlingshem. Bolmängen är ett privat boende för människor med både fyskisk och psykisk funktionsnedsättning.
Som kock på Bolmängen arbetar du ensam och självständigt i verksamhetens tillagningskök.
Maten lagas i möjligaste mån från grunden. Det serveras frukost, lunch och middag.
I arbetet ingår beställning av varor, städning, kontakt med leverantörer, hantering av specialkost, HACCP (produktsäkerhet) och egenkontroll. Du ska ha en god kunskap om måltiders näringsinnehåll och vara uppdaterad på livsmedelsverkets nationella riktlinjer.
Är du den vi söker och vill veta mer?
Välkommen att höra av dig till bitr. verksamhetschef Anna Carlsson eller förståndare Emil Elbander. Visa mindre

Kock sökes

Vi planerar en nystart av lunchrestaurang i Sparreholm med anslutning till Fabriken, ett av Sörmlands populäraste utflyktsmål med shopping för hela familjen. Restaurangen har varit stängt sedan september pga för höga elpriser. Innan dess har det varit välbesökt lunchrestaurang som serverade lunchar alla dagar i vecka måndag till söndag. Vi söker 2 kockar som är driftiga, engagerade och brinner för mat. Arbetstiden är dagtid kl 8-16, måndag till söndag efte... Visa mer
Vi planerar en nystart av lunchrestaurang i Sparreholm med anslutning till Fabriken, ett av Sörmlands populäraste utflyktsmål med shopping för hela familjen. Restaurangen har varit stängt sedan september pga för höga elpriser. Innan dess har det varit välbesökt lunchrestaurang som serverade lunchar alla dagar i vecka måndag till söndag.
Vi söker 2 kockar som är driftiga, engagerade och brinner för mat.
Arbetstiden är dagtid kl 8-16, måndag till söndag efter schema, det ska serveras lunchbuffé. Tjänsterna finns i Sparreholm (ca 40-50 km från Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Strängnäs).
Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Flytande i svenska språket är ett måste. Lön enligt kollektivavtal. Då vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan eller frågor till [email protected] eller 070-310 74 90
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Vi söker en deltidskock till Bolmängens Psykiatriska behandlingshem. (ca 75% tjänst som innnefattar arbete varannan helg) Vi erbjuder fast anställning, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension, pedagogisk måltid frukost, lunch, middag. Hör av dig så berättar vi mer! Visa mer
Vi söker en deltidskock till Bolmängens Psykiatriska behandlingshem. (ca 75% tjänst som innnefattar arbete varannan helg)
Vi erbjuder fast anställning, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension, pedagogisk måltid frukost, lunch, middag.
Hör av dig så berättar vi mer! Visa mindre

Kock sökes till liten förskola/skola

Vi är en liten privat förskola/skola med ca 90 barn och 19 personal som ligger idylliskt i Sörmländska Sparreholm med skogen och vattnet inpå knuten. Sparreholms förskola/skola har funnits som privat i ca 5 år innan dess var det en kommunal skola. Våra barn/elever älskar skolmaten då vi lagar all mat från grunden här i vårt eget kök. Som kock hos oss är det du som bestämmer menyn, beställer matvaror och lagar all vår mat. Vi är stolt över vårt kök, då vi... Visa mer
Vi är en liten privat förskola/skola med ca 90 barn och 19 personal som ligger idylliskt i Sörmländska Sparreholm med skogen och vattnet inpå knuten. Sparreholms förskola/skola har funnits som privat i ca 5 år innan dess var det en kommunal skola.
Våra barn/elever älskar skolmaten då vi lagar all mat från grunden här i vårt eget kök. Som kock hos oss är det du som bestämmer menyn, beställer matvaror och lagar all vår mat. Vi är stolt över vårt kök, då vi alltid serveras god mat.

Kvalifikationer
För att trivas hos oss behöver du vara utbildad kock, ansvarstagande, ha kunskap om dietkost och kunskap om livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:
Kunskap om klimat och hållbarhet
Erfarenhet av beställningar
Erfarenhet av att leda och organisera
Datorvana
Som person är det viktigt att du kan ta eget ansvar, är noggrann och har god organisationsförmåga. Vi ser också att du har servicekänsla och tycker om barn.

Övrigt: Vid intresse maila till [email protected]
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Lön: månadslön
Anställningsvillkor:
100 % vikariat Visa mindre

Kock på Matbruket

Ansök    Apr 25    Flens kommun    Kock, storhushåll
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats

 

Måltidsservice, Matbruket

Måltidsservice är enheten i Flens kommun som tillagar och serverar måltider till kommunens skolor och förskolor. Vi tillagar också luncher och middagar till våra särskilda boenden samt levererar varor till boendenas övriga måltider.

 

Det finns ett nybyggt produktionskök, Matbruket i Hälleforsnäs, 6 skolrestauranger och 7 förskolekök och vi har ca 40 kockar och måltidsvärdar som jobbar hos oss.

En anställning på Måltidsservice innebär en placering i ett visst kök eller som resursperson men vi arbetar som ett team inom hela Måltidsservice och det ingår att arbeta på andra ställen än det egna köket för kortare eller längre perioder.

 

Måltidsservice strävar efter att maten ska tillagas från grunden med hög kvalitet på råvarorna och serverade med kunskap och kärlek för att ge och få Måltidsglädje.

Våra måltider ska vara goda, säkra, näringsrika och uppfylla våra matgästers behov. 

Vi arbetar med utematlagning, event, högtider och andra exempel på guldkant inom offentlig gastronomi. 

Flens kommun har tagit fram ett hållbarhetsprogram där det finns högt ställda mål för Måltidsservice inom hållbarhet, miljö och klimatpåverkan.

 

Nu söker vi kock till vårt nybyggda produktionskök Matbruket i Hälleforsnäs. Där tillagar vi ca 2000 portioner mat per dag till förskola, skola och särskilda boenden. Vi är ca 10 medarbetare i köket och tillagar mat alla dagar året om. Tjänsten är heltid och innefattar helger och röda dagar

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Som kock på Matbruket kommer du att 


• arbeta med alla i ett kök förekommande uppgifter såsom beställning av råvaror och övrigt nödvändigt material, förberedelse och tillagning av mat, specialkost, anpassade måltider, måltider med anpassade konsistenser och näringstäthet samt diskning och rengöring av lokalerna på Matbruket.

 


• förbereda, tillaga och skicka kall mat till skolor och förskolor för sluttillagning
• förbereda, tillaga och skicka varm mat till äldreomsorg
• ansvara för dina inköp med medvetenhet kring rådande budget och göra klimatsmarta val
• arbeta med vårt egenkontrollprogram och sköta dokumentation
• tillsammans med kökschef, samordnare och din arbetsgrupp utveckla och förbättra recept, maträtter, menyer, arbetssätt och arbetsmetoder i syfte att höja gästnöjdhet och för att hålla god livsmedelssäkerhet. 

 

Du får en arbetsgivare som leder och verkar enligt sina värdeord respekt, omtanke, öppenhet, ansvar, kvalitet och stolthet. En arbetsgivare med höga förväntningar med närhet till ledning och styrning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som


•  har kockutbildning motsvarande 3-årigt restaurangprogram på gymnasienivå eller annan dokumenterad  erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.


•  har erfarenhet från offentliga måltider eller annan professionell matlagning som bedöms som likvärdig
•  har god IT-vana
•  har god kunskap gällande matlagningsteknik och god råvarukännedom
•  har god förmåga att samarbeta och kommunicera
•  har ett positivt förhållningssätt, starkt driv att förbättra och utveckla
•  är stresstålig
•  har förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt på kort och lång sikt
•  behärskar svenska språket i tal och skrift
•  kan bidra till att utveckla offentliga måltider i Flens kommun
•  är medveten om din betydelse för att ge och få Måltidsglädje
•  har B-körkort då utleverans av måltider kan förekomma

 

Meriterande

Du har:


• arbetat i storkök
• vana med arbete i kostdatasystem och e-handel
• erfarenhet från och kunskap om matlagning för äldre, deras näringsbehov och särskilda förutsättningar
• kunskap om miljö- och klimatsmart matlagning

 

På flen.se, mat och måltider kan du läsa mer om Måltidsservice verksamhet och på Instagram maltidsserviceflen kan du se bilder från verksamheten och Matbruket.

 

Omfattning/varaktighet

Sista ansökan: 2022-05-25

Intervjuer: Sker löpande

Tillsvidareanställning 100% 

Tillträde: Augusti 2022 eller enl ök 

Lön enl ök

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktperson: Per Kålbäck epost: [email protected] tel. 0157-43 16 01 Visa mindre

Husmor/kock till Gårdsjöns Tonårsvård

Beskrivning Gårdsjöns Tonårsvård AB startade 1995 och har sedan starten bedrivit vård och behandling för ungdomar med missbruk, relations- och sociala problem. Idag driver vi två enheter; Gårdsjö samt Trägårns HVB. Eskilstuna Stadsmission förvärvade Gårdsjöns tonårsvård i februari 2022 och vi vill nu utöka bemanningen med en husmor/kock. Vi söker just nu en engagerad husmor/kock till våra två enheter vid Gårdsjöns Tonårsvård, tillsammans med resten a... Visa mer
Beskrivning
Gårdsjöns Tonårsvård AB startade 1995 och har sedan starten bedrivit vård och behandling för ungdomar med missbruk, relations- och sociala problem.

Idag driver vi två enheter; Gårdsjö samt Trägårns HVB.

Eskilstuna Stadsmission förvärvade Gårdsjöns tonårsvård i februari 2022 och vi vill nu utöka bemanningen med en husmor/kock.

Vi söker just nu en engagerad husmor/kock till våra två enheter vid Gårdsjöns Tonårsvård, tillsammans med resten av personalen, får du en viktig roll i att skapa en god och trivsam miljö.
Du har själv stort inflytande kring dina arbetsuppgifter och får stor frihet att utveckla denna tjänst tillsammans med dina kollegor.
Uppdraget inkluderar ansvar för tillredning av mat, inköp av matvaror samt efterfölja/upprätta rutiner och arbetssätt kring matlagning, kökshållning och att hushålla med boendets budget.

Du som husmor kommer till viss del också vara delaktig i det sociala arbetet med våra ungdomar som hjälper till med husets skötsel och matlagning. Alla hjälps åt efter bästa förmåga men det är du som leder och fördelar arbetet i köket. Du ska därför vara intresserad av att arbeta med målgruppen och ska ha ett lugnt, mjukt och pedagogiskt bemötande.

Arbetsuppgifter
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten och vi ser gärna att du är intresserad av socialt arbete, är flexibel och tycker om och är duktig på att tillaga god, varierad och näringsrik mat från grunden. Du som person behöver trivas med, och känna dig trygg med att arbeta när kollegor och ungdomar och ha lätt för att samarbeta. Vidare behöver du vara bra på att planera och strukturera arbetet i köket och ansvara för inköp relaterat till satt budget. Du behöver kunna arbeta självständigt och effektivt, samt vara mån om om att ha fint och ordningsamt runt dig och vara bra på att skapa trivsel.


Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av att jobba på restaurang eller i storhushåll, alternativt ha en utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av matlagning från skilda nationaliteter. Erfarenhet av liknande verksamhet är starkt meriterande.

Viktigast av allt är att du har god hand med människor och ett öppet sinne.Villkor
Tjänsten kräver ett utdrag från misstanke- och belastningsregistret.

B-körkort är ett krav.

Urval kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Visa mindre

Kock till Stiftelsen Dunkers förskola och skola

Vill du arbeta på en mindre skola/förskola på landet med ca 55 elever i skolan och 36 barn i förskolan? Då har vi jobbet du söker. Utifrån budget har du möjlighet att laga bra mat från grunden och utveckla vår måltidsverksamhet. Dunkers skola ligger i Dunker ca 6 km utanför Malmköping. Vi erbjuder en trevlig miljö samt glada och flexibla arbetskamrater Tjänstgöringsgrad 75 % Tillträde efter överenskommelse Semestertjänst, ange löneanspråk ARBETSUPPGIFTER... Visa mer
Vill du arbeta på en mindre skola/förskola på landet med ca 55 elever i skolan och 36 barn i förskolan? Då har vi jobbet du söker.
Utifrån budget har du möjlighet att laga bra mat från grunden och utveckla vår måltidsverksamhet.
Dunkers skola ligger i Dunker ca 6 km utanför Malmköping. Vi erbjuder en trevlig miljö samt glada och flexibla arbetskamrater
Tjänstgöringsgrad 75 %
Tillträde efter överenskommelse
Semestertjänst, ange löneanspråk
ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss lagar du mat från grunden. Tillagning av specialkost, vegetarisk kost eller allergikost ingår. Du förbereder frukost, mellanmål, lagar mat i samarbete med köksbiträdet. Beställa livsmedel, planera matsedlar, diska, hålla god ordning i köket, matsal samt övriga förekommande arbetsuppgifter.
Vi har stort fokus på att laga klimatsmart och säsongsanpassad mat. Vi använder oss av svenska råvaror.
KVALIFIKATIONER
• Kockutbildning och goda kunskaper i livsmedelsverkets rekommendationer gällande mat för barn i förskola/skola.
• Erfarenhet av arbete i förskolekök, skolkök det senaste året.
• Goda kunskaper om och erfarenhet av att tillaga special- och allergikost.
• Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i grupp och kan organisera och utföra ditt arbete självständigt.
• Meriterande om du är väl bevandrad i det vegetariska köket
• Vi ser gärna att du har kunskaper inom HACCP samt beställningar digitalt.
Du drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa och känner glädje av att leverera näringsriktig och vällagad mat. Vi ser gärna att du har känslan för att väcka nyfikenheten kring måltiderna till våra barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Förmågor och färdigheter vi värdesätter är självständighet, flexibilitet och ett positivt engagemang. . God kunskap i svenska språket, tal och skrift
För att arbeta i skola och förskola krävs att ett godkänt utdrag ur belastningsregistret kan uppvisas. Utdraget får inte vara äldre än 12 månader. Mer information finns på www.polisen.se. Visa mindre

Bolmängen psykiatri söker kock/kokerska

Om oss Bolmängen är ett psykiatriskt korttidsboende i Flen. Vi har engagerad personal och är inne i en kreativ fas med en ny ledning sedan sommaren 2021. Vi är idag 16 medarbetare som arbetar på Bolmängen, utöver det har vi våra oumbärliga vikarier. Vi arbetar i ett team med sjuksköterska, stödassistenter, kokerska, verksamhetschef och vaktmästare. Tillsammans skapar vi det som är Bolmängen. Din roll Som kokerska på Bolmängen sköter du planering av vecka... Visa mer
Om oss
Bolmängen är ett psykiatriskt korttidsboende i Flen. Vi har engagerad personal och är inne i en kreativ fas med en ny ledning sedan sommaren 2021.
Vi är idag 16 medarbetare som arbetar på Bolmängen, utöver det har vi våra oumbärliga vikarier. Vi arbetar i ett team med sjuksköterska, stödassistenter, kokerska, verksamhetschef och vaktmästare. Tillsammans skapar vi det som är Bolmängen.
Din roll
Som kokerska på Bolmängen sköter du planering av veckans måltider samt inköp. Du tillagar och förbereder hela veckans måltider. Specialkost kan förekomma. Din arbetstid är förlagd måndag till fredag, 07-16.
Bolmängen är ett boende med 20 platser och alla måltider serveras i vår patientmatsal.
Vem är du?
Vi söker en sommarvikarie mellan v.27-31 som har köksvana, meriterande är om du har erfarenhet av ett storkök. Vi tror att du gillar att planera måltider och att laga mat, du är kreativ och flexibel. Du är noggrann och klarar att följa en uppsatt budget.
Anställningsform
Sommarvikariat mellan v.27-31
Arbetet är förlagt till dagtid måndag – fredag.
Arbetsomfattning kan diskuteras vid önskemål att jobba mindre än 100%


Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Jennie Berton, 0725-44 40 70
Fackliga företrädare, 0157-122 30


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-03-21.
Intervjuer kan komma att ske löpande Visa mindre

Vill du bli en av oss på Vikingens vårdhem i Malmköping?

Vikingens vårdhem i Malmköping är ett privatägt omvårdnadsboende för vuxna med psykisk och/eller fysisk funktionsnedsättning. Vi erbjuder en arbetsplats med engagerande medarbetare och god gemenskap. Dina kvalifikationer: Du har en positiv syn på livet och känner engagemang för människor. Du är ansvarstagande, har gott bemötande, har respekt för den enskilda individen och fin samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du ä... Visa mer
Vikingens vårdhem i Malmköping är ett privatägt omvårdnadsboende för vuxna med psykisk och/eller fysisk funktionsnedsättning. Vi erbjuder en arbetsplats med engagerande medarbetare och god gemenskap.
Dina kvalifikationer:
Du har en positiv syn på livet och känner engagemang för människor. Du är ansvarstagande, har gott bemötande, har respekt för den enskilda individen och fin samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Du är utbildad kock eller har motsvarande erfarenhet av storhushåll inklusive väl förankrade hygienkunskaper. På Vikingens vårdhem lagas frukost, lunch och middag till ca 50 personer. Visa mindre

Måltidsservice söker kock som vill jobba med måltidsglädje

Ansök    Sep 19    Flens Kommun    Kock, storhushåll
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats
Måltidsservice uppdrag är att tillaga och servera god, näringsriktig och där så är möjligt, ekologisk mat till förskolor, skolor och äldreboenden i Flens kommun. Vi har tre centralkök, fyra tillagningskök, sju mottagningskök och tre serveringskök i varierande storlek runtom i kommunen.
Läs mer om oss på Mat och måltider på flen.se eller följ oss på Instagram @maltidsserviceflen

Arbetsuppgifter/uppdrag
Du kommer att arbeta som kock inom Måltidsservice i Flens kommun. Tjänsten innefattar matlagning och andra i ett kök förekommande sysslor. I våra kök tillagar vi måltider till förskolor, skolor och äldreomsorg och den huvudsakliga produktionen sker måndag till och med fredag. Äldreomsorgens måltider på helgerna tillagas på centralköket i Flen. Ditt uppdrag innebär att arbeta som kock på vårt centralkök i Flen och tjänsten innefattar helgarbete var tredje helg.

Kvalifikationer
Kockutbildning och erfarenhet av matlagning i storkök eller restaurangkök i minst 3 år eller arbete som kock i storkök eller restaurangkök i minst 5 år
Erfarenhet av specialkost är en merit
Goda kunskaper i livsmedelshygien, samt utbildad i HACCP
Datavana
Goda kunskaper i svenska språket
Erfarenhet från liknande arbete är meriterande
Det är viktigt att du tycker om att samarbeta och att du är flexibel och stresstålig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

Omfattning/varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre

Måltidsservice söker kock som vill jobba med måltidsglädje

Ansök    Dec 6    Flens Kommun    Kock, storhushåll
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats
Måltidsservice uppdrag är att tillaga och servera god, näringsriktig och där så är möjligt, ekologisk mat till förskolor, skolor och äldreboenden i Flens kommun. Vi har tre centralkök, fyra tillagningskök, sju mottagningskök och tre serveringskök i varierande storlek runtom i kommunen.
Läs mer om oss på Mat och måltider på flen.se eller följ oss på Instagram @maltidsserviceflen
Arbetsuppgifter/uppdrag

Du kommer att arbeta som kock inom Måltidsservice i Flens kommun. Tjänsten innefattar matlagning och andra i ett kök förekommande sysslor. I våra kök tillagar vi måltider till förskolor, skolor och äldreomsorg och den huvudsakliga produktionen sker måndag till och med fredag. Äldreomsorgens måltider på helgerna tillagas på centralköket i Flen. Ditt uppdrag innebär att arbeta som kock på vårt centralkök i Flen och tjänsten innefattar helgarbete var tredje helg.


Kvalifikationer
Kockutbildning och erfarenhet av matlagning i storkök eller restaurangkök i minst 3 år eller arbete som kock i storkök eller restaurangkök i minst 5 år
Erfarenhet av specialkost är en merit
Goda kunskaper i livsmedelshygien, samt utbildad i HACCP
Datavana
Goda kunskaper i svenska språket
Erfarenhet från liknande arbete är meriterande
Det är viktigt att du tycker om att samarbeta och att du är flexibel och stresstålig.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.


Omfattning/varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre

Måltidsservice söker kock som vill jobba med måltidsglädje

Ansök    Apr 1    Flens kommun    Kock, storhushåll
Arbetsplats Måltidsservice uppdrag är att tillaga och servera god, näringsriktig och där så är möjligt, ekologisk mat till förskolor, skolor och äldreboenden i Flens kommun. Vi har tre centralkök, fyra tillagningskök, sju mottagningskök och tre serveringskök i varierande storlek runtom i kommunen. Läs mer om oss på Mat och måltider på flen.se eller följ oss på Instagram @maltidsserviceflen   Arbetsuppgifter/uppdrag Du kommer att arbeta som kock inom Må... Visa mer
Arbetsplats

Måltidsservice uppdrag är att tillaga och servera god, näringsriktig och där så är möjligt, ekologisk mat till förskolor, skolor och äldreboenden i Flens kommun. Vi har tre centralkök, fyra tillagningskök, sju mottagningskök och tre serveringskök i varierande storlek runtom i kommunen.
Läs mer om oss på Mat och måltider på flen.se eller följ oss på Instagram @maltidsserviceflen

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Du kommer att arbeta som kock inom Måltidsservice i Flens kommun. Tjänsten innefattar matlagning och andra i ett kök förekommande sysslor. I våra kök tillagar vi måltider till förskolor, skolor och äldreomsorg och den huvudsakliga produktionen sker måndag till och med fredag. Äldreomsorgens måltider på helgerna tillagas på centralköket i Flen. Ditt uppdrag innebär att arbeta som kock i ett av våra centralkök och tjänsten innefattar helgarbete var tredje helg.


Kvalifikationer

Kockutbildning och erfarenhet av matlagning i storkök eller restaurangkök i minst 3 år eller arbete som kock i storkök eller restaurangkök i minst 5 år
Erfarenhet av specialkost är en merit
Erfarenhet av konsistensanpassning är en merit
Goda kunskaper i livsmedelshygien är ett krav, samt utbildad i HACCP
Datavana är ett krav
Du skall ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift
Erfarenhet från liknande arbete är meriterande
Du skall ha förmågan att arbeta under eget ansvar, kunna samarbeta och arbeta i grupp
samt att du är flexibel och stresstålig


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.


Omfattning/varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.Kontaktpersoner

Per Kålbäck
Kökschef
0157-43 16 01
[email protected]

Monika Holm
Måltidschef
0157 - 43 16 00
[email protected]

AnnaKarin Karlson
Måltidssamordnare
0157 - 43 16 30
[email protected] Visa mindre

Måltidsservice söker kock som vill jobba med måltidsglädje

Ansök    Jul 1    Flens Kommun    Kock, storhushåll
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdeg... Visa mer
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats
Måltidsservice uppdrag är att tillaga och servera god, näringsriktig och där så är möjligt, ekologisk mat till förskolor, skolor och äldreboenden i Flens kommun. Vi har tre centralkök, fyra tillagningskök, sju mottagningskök och tre serveringskök i varierande storlek runtom i kommunen.
Läs mer om oss på Mat och måltider på flen.se eller följ oss på Instagram @maltidsserviceflen

Arbetsuppgifter/uppdrag
Du kommer att arbeta som kock inom Måltidsservice i Flens kommun. Tjänsten innefattar matlagning och andra i ett kök förekommande sysslor. I våra kök tillagar vi måltider till förskolor, skolor och äldreomsorg och den huvudsakliga produktionen sker måndag till och med fredag. Äldreomsorgens måltider på helgerna tillagas på centralköket i Flen. Ditt uppdrag innebär att arbeta som kock på vårt centralkök i Flen och tjänsten innefattar helgarbete var tredje helg.

Kvalifikationer
Kockutbildning och erfarenhet av matlagning i storkök eller restaurangkök i minst 3 år eller arbete som kock i storkök eller restaurangkök i minst 5 år
Erfarenhet av specialkost är en merit
Goda kunskaper i livsmedelshygien, samt utbildad i HACCP
Datavana
Goda kunskaper i svenska språket
Erfarenhet från liknande arbete är meriterande
Det är viktigt att du tycker om att samarbeta och att du är flexibel och stresstålig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

Omfattning/varaktighet
Tjänsten är ett graviditetsvikariat på 100% och gäller från och med 190901 till och med 20200831 eller till ordinarie medarbetare återgår i tjänst.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre

Kock till lunchrestaurangen

Ansök    Jun 10    Fabriken    Kock, storhushåll
Fabriken driver lunchrestaurang i Sparreholm med anslutning till ett av Sörmlands populäraste utflyktsmål med shopping för hela familjen. Vi serverar lunch alla dagar i vecka måndag till söndag. För att stärka vårt team söker restaurang Fabriken en medhjälpare till kock som vill vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare.Vi söker dig som är kock eller kock under utbildning, driftig, engagerad och brinner för mat. Du ska kunna laga god och när... Visa mer
Fabriken driver lunchrestaurang i Sparreholm med anslutning till ett av Sörmlands populäraste utflyktsmål med shopping för hela familjen. Vi serverar lunch alla dagar i vecka måndag till söndag. För att stärka vårt team söker restaurang Fabriken en medhjälpare till kock som vill vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare.Vi söker dig som är kock eller kock under utbildning, driftig, engagerad och brinner för mat. Du ska kunna laga god och näringsrik mat, har fin känsla för service och gilla gästkontakt. Hos oss är tempot högt. För att lyckas i tjänsten behöver du vara flexibel och kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och bidra till vårt team. Därför lägger vi stor vikt även vid dina personliga egenskaper. Glatt humör är någonting vi uppskattar alldeles extra.Arbetstiden är dagtid kl 8-16, måndag till söndag efter schema. Tjänsten finns i Sparreholm (ca 40-50 km från Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Strängnäs) Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Flytande i svenska språket är ett måste. Lön enligt kollektivavtal. Då vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.Välkommen med din ansökan eller frågor till [email protected] eller 070-310 74 90Jobbtyp: Heltid eller deltidErfarenhet:Kock: 1-2 år (Meriterande)Utbildning:Gymnasieutbildning (Meriterande)Språk:svenska (Krav) Visa mindre

Kock till lunchrestaurangen

Ansök    Apr 1    Fabriken    Kock, storhushåll
Fabriken driver lunchrestaurang i Sparreholm med anslutning till ett av Sörmlands populäraste utflyktsmål med shopping för hela familjen. Vi serverar lunch alla dagar i vecka måndag till söndag. För att stärka vårt team söker restaurang Fabriken en engagerad kock som vill vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare. Vi söker dig som är utbildad kock, driftig, engagerad och brinner för mat. Du ska kunna laga god och näringsrik mat, har fin kä... Visa mer
Fabriken driver lunchrestaurang i Sparreholm med anslutning till ett av Sörmlands populäraste utflyktsmål med shopping för hela familjen. Vi serverar lunch alla dagar i vecka måndag till söndag.

För att stärka vårt team söker restaurang Fabriken en engagerad kock som vill vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare.
Vi söker dig som är utbildad kock, driftig, engagerad och brinner för mat. Du ska kunna laga god och näringsrik mat, har fin känsla för service och gilla gästkontakt. Du ska också kunna det svenska köket och vara intresserad av utveckla restaurangens meny.
Hos oss är tempot högt. För att lyckas i tjänsten behöver du vara flexibel och kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och bidra till vårt team. Därför lägger vi stor vikt även vid dina personliga egenskaper. Glatt humör är någonting vi uppskattar alldeles extra.
Arbetstiden är dagtid kl 8-16, måndag till söndag efter schema. Tjänsten finns i Sparreholm (ca 40-50 km från Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Strängnäs)
Du bör ha minst 2 års yrkeserfarenhet. Körkort är ett krav. Flytande i svenska språket är ett måste. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal. Då vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan eller frågor till [email protected] eller 070-310 74 90

Jobbtyp: Heltid eller deltid
Erfarenhet:
Kock: 2 år (Meriterande)
Utbildning:
Gymnasieutbildning (Meriterande)
Språk:
svenska (Krav) Visa mindre