Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Flen

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Flen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Flen som finns hos arbetsgivaren.

Nagelteknolog sökes

Vi söker en serviceinriktad och är noggrann nagelteknolog. Det är även önskvärt att du kan göra ögonfransar. Vi ser gärna att du är utbildad inom området. Arbetsuppgifterna är manikyr, pedikyr, nagelförlängning, fransförlängning etc.Tjänsten är heltid 100%Lön enligt kollektivavtal Visa mer
Vi söker en serviceinriktad och är noggrann nagelteknolog. Det är även önskvärt att du kan göra ögonfransar. Vi ser gärna att du är utbildad inom området. Arbetsuppgifterna är manikyr, pedikyr, nagelförlängning, fransförlängning etc.Tjänsten är heltid 100%Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Fotvårdsspecialist till primärvården (vikariat)

Malmköping Vårdcentral Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Paramedicin Sörmland är en verksamhet som kännetecknas av arbetsglädje och engagemang! Vårt fokus är hälsa och livskvalitet hos de vi möter. Vår verksamhetsidé bygger på att vi genom respektfullt bemötande, engagemang, delaktighet och samarbete skapar effektiv vård av hög kvalitet. Idag arbetar 21 fotvårdsspecialister inom verksamheten. Vi är en enhet som vär... Visa mer
Malmköping Vårdcentral

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Paramedicin Sörmland är en verksamhet som kännetecknas av arbetsglädje och engagemang! Vårt fokus är hälsa och livskvalitet hos de vi möter. Vår verksamhetsidé bygger på att vi genom respektfullt bemötande, engagemang, delaktighet och samarbete skapar effektiv vård av hög kvalitet.

Idag arbetar 21 fotvårdsspecialister inom verksamheten. Vi är en enhet som värdesätter ett gott samarbete och mycket skratt! Om du är intresserad av att delta i den spännande utvecklingen av fotsjukvården inom Region Sörmland, då är du rätt person för jobbet!

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av medicinsk fotsjukvård där du bedömer, behandlar och följer upp, samt ansvarar för information och utbildning inom ditt kompetensområde. Du behandlar främst patienter med diabetes enligt Nationella riktlinjer. Du arbetar självständigt och ingår i fot- och diabetesteam på sjukhus och vårdcentral.

Vi får remisser via läkare, diabetessjuksköterska eller sjuksköterska. Arbetet består även av journalföring och bokning i datajournal.

Din kompetens
Medicinsk fotvårdsutbildning och undersköterskeutbildning eller motsvarande sjukvårdskompetens i botten. Erfarenhet av arbete med personer med diabetes och sår. Genomförda diabetes- och sårutbildningar är önskvärda. Datavana är ett krav.

Personliga egenskaper


• Du är engagerad och trygg i din roll som fotvårdsterapeut
• Du är flexibel, noggrann och van att planera och utföra ditt arbete självständigt
• Du har en god samarbetsförmåga
• Du är positiv till förändringar, då vi är en verksamhet som ständigt utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Vikariat på 75%. Tillträde enligt överenskommelse fram till 2020-04-30. Möjlighet till förlänging under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Niclas Collin, 072-144 11 69, [email protected] (https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/[email protected])
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss i Region Sörmland!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-01-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre