Lediga jobb som Teknisk chef, kommun i Flen

Se lediga jobb som Teknisk chef, kommun i Flen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Flen som finns hos arbetsgivaren.

Manufacturing engineer sökes till Volvo i Flen

Ansök    Jul 4    Experis AB    Teknisk chef, kommun
Vi söker en engagerad specialist som kommer att spela en nyckelroll i vår strävan att effektivisera och förbättra massproduktion av varor. I denna roll kommer du att ansvara för att designa, utveckla och implementera nya eller reviderade produktionsprocesser för att säkerställa en effektiv och ekonomisk tillverkning. Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du är anställd av oss på Jefferson Wells men jobbar hos kunden i Flen. Ansvarsområden * Design... Visa mer
Vi söker en engagerad specialist som kommer att spela en nyckelroll i vår strävan att effektivisera och förbättra massproduktion av varor. I denna roll kommer du att ansvara för att designa, utveckla och implementera nya eller reviderade produktionsprocesser för att säkerställa en effektiv och ekonomisk tillverkning. Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du är anställd av oss på Jefferson Wells men jobbar hos kunden i Flen.

Ansvarsområden

* Design och Layout: Skapa och optimera layouten för tillverkningsutrustning för att säkerställa maximal effektivitet och produktivitet.
* Produktionssekvens och Procedurer: Utforma produktionssekvenser och specificera procedurer för tillverkning av verktyg och utrustning samt anpassa maskiner efter fabrikens behov.
* Testning och Problemlösning: Genomföra tester under alla produktionsstadier för att kontrollera variabler och lösa produktionsproblem.
* Teknisk Vägledning: Ge råd till produktdesigningenjörer om tekniska specifikationer som bäst utnyttjar utrustning och tillverkningstekniker.
* Regelverksefterlevnad: Säkerställa att produktionsprocesser och procedurer följer gällande regler och föreskrifter.
* Projektledning: Hantera stora projekt eller processer från start till slut med begränsad tillsyn från chef.
* Vägledning och Coachning: Vägleda, granska och delegera arbete till mindre erfarna yrkespersoner.

Kvalifikationer

* Civilingenjörsexamen eller motsvarande inom relevant område.
* Minst 8 års erfarenhet inom tillverkningsteknik eller liknande roll.
* Stark analytisk och problemlösningsförmåga.
* Erfarenhet av projektledning och förmåga att hantera komplexa problem.
* God kommunikations- och ledarskapsförmåga.
* Förmåga att arbeta självständigt och i team.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kan du kontakta ansvarig konsultchef på [email protected]. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Teknisk chef till Unilever Produktions glassfabrik, Flen

Ansök    Okt 26    Experis AB    Teknisk chef, kommun
Varje dag säljer vi dagligvaror till 150 miljoner konsumenter i över 100 länder vilket gör oss till en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln. I Sverige består Unilever av två affärsområden; Foods & Ice-cream samt Home & Personal Care med huvudkontor i Stockholm samt fabriker i Flen, och Helsingborg. Unilevers uppgift är att berika tillvaron med vitalitet och tillgodose människors vardagliga behov av näringsriktig mat, hygien och personlig omsor... Visa mer
Varje dag säljer vi dagligvaror till 150 miljoner konsumenter i över 100 länder vilket gör oss till en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln. I Sverige består Unilever av två affärsområden; Foods & Ice-cream samt Home & Personal Care med huvudkontor i Stockholm samt fabriker i Flen, och Helsingborg.

Unilevers uppgift är att berika tillvaron med vitalitet och tillgodose människors vardagliga behov av näringsriktig mat, hygien och personlig omsorg med varumärken som hjälper dem att må bra, se bra ut och få mer ut av livet.

Nu söker Unilever en strategisk, engagerad och tekniskt kompetent chef som brinner för utvecklings- och optimeringsprojekt inom underhåll och teknisk utrustning!

Arbetsuppgifter
I rollen som Teknisk chef på Unilever kommer du ansvara för utvecklingsarbetet samt det strategiska arbetet med kortsiktigt och långsiktigt underhåll. Du kommer att driva, hantera och ansvara för diverse tekniska projekt inom underhåll, optimering, teknisk utrustning och utveckling samt leda och följa upp arbetet inom "Unilever Process Safety Management-programmet". I dina projekt ansvarar du för att säkerställa leverans, planering, tidsram och budget. I dina arbetsuppgifter ingår också att utveckla standarder för teknisk utrustning, system och tekniska processer samt att öka effektivitet och minska kostnader för teknik och underhåll.

Genom ditt strategiska och tekniska ledarskap utvecklar du ditt team och deras arbete. Du stöttar samarbete och tvärfunktionellt arbete mellan det tekniska teamet och produktionsteamet samt uppmuntra innovation och kreativitet för att uppnå hållbar teknisk stabilitet och utveckling. Du kommer samarbeta internt med regionala och globala team samt utveckla externa affärsrelationer med till exempel myndigheter, leverantörer och partners.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Teknisk chef på Unilever ser vi att du har en teknisk högskoleutbildning inom maskinteknik, underhållsteknik, produktionsteknik eller liknande. Du har arbetat som teknisk chef, produktionschef, underhållschef eller processchef ett antal år inom tillverkande industri, gärna inom tillverkning av livsmedel, hygienartiklar eller liknande. Du är van vid att driva tekniska projekt och optimerings- och utvecklingsprocesser.

Som ledare är du kommunikativ, tydlig och drivande. Du leder, följer upp och utvecklar ditt team med ett strategiskt och engagerat ledarskap. Din samarbetsförmåga är mycket god då tjänsten innebär många olika kontaktytor, både extern och internt. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Unilever Produktion med Experis. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke, [email protected] alt 070 -377 54 27. Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Välkommen med din ansökan! Visa mindre