Lediga jobb som Teamledare i Flen

Se lediga jobb som Teamledare i Flen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Flen som finns hos arbetsgivaren.

Teamledare natt till förvarsenhet 3 i Flen

Ansök    Okt 25    Migrationsverket    Teamledare
Vi söker teamledare natt till Förvarsenhet 3 i Flen. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Frågor som berör och engagerar. Vi erbjuder en dynamisk miljö där ständiga förbättringar och mötet med människor står i fokus Huvudsakliga arbetsuppgifter Som teamledare företräder du arbetsgivaren och stödjer närmaste chef i det operativa ledningsarbetet på enheten. Det innebär att du fördelar resurser, ... Visa mer
Vi söker teamledare natt till Förvarsenhet 3 i Flen.

Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Frågor som berör och engagerar. Vi erbjuder en dynamisk miljö där ständiga förbättringar och mötet med människor står i fokus

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som teamledare företräder du arbetsgivaren och stödjer närmaste chef i det operativa ledningsarbetet på enheten. Det innebär att du fördelar resurser, samordnar och följer upp teamets dagliga arbete och rapporterar löpande till enhetschefen. Genom ett coachande förhållningssätt vägleder du medarbetarna i teamet.

Du leder teamet mot resultat och måluppfyllelse och säkerställer att standarder följs. Du driver arbetet med att ständigt förbättra metoder och arbetssätt. Som teamledare medverkar du till att enheten har bra förutsättningar i form av en utvecklande arbetsmiljö, rätt kompetens, rimlig arbetsbelastning, tydliga mål och en god planering.

Personliga kompetenser
Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Samordnar grupper och blir en referenspunkt för andra. Skapar engagemang och delaktighet. Arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp. Du arbetar bra med komplexa frågor. Analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem. Du tar ansvar för dina uppgifter. Strukturerar själv ditt angreppsätt och driver dina processer vidare. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Krav

- Akademisk utbildning med juridisk, samhällsvetenskaplig eller beteendevetenskaplig inriktning, eller annan utbildning i kombination med för rollen relevant erfarenhet
- Erfarenhet av att leda och utveckla grupper och/eller individer
- God kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Goda kunskaper i Officepaketet

Meriter

- Erfarenhet av ledande position i ett teambaserat arbetssätt
- Ledarskapsutbildning
- Erfarenhet av coachande ledarskap
- Erfarenhet av att leda i förändring
- Arbete i offentlig verksamhet
- Kunskap om samtals- och utredningsmetodik
- Erfarenhet av förvaltningsrättslig ärendehantering

Upplysningar
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Arbetstider: Schemalagd arbetstid natt, helgarbete förekommer
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Placering: Flen
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vill du veta mer
Vill du veta mer om den aktuella rollen och enheten kontakta ansvarig enhetschef Joakim Andersson [email protected].

Ansökan
Välkommen med dina ansökningshandlingar senast den 7 november 2021. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Migrationsverket finns för människor som söker skydd i Sverige och för dem som vill arbeta, studera eller bo här. Detta gör vi inom asylrättens och den reglerade invandringens gränser. Vi tar emot ansökningar, prövar dem och fattar beslut om vilka som har rätt att komma hit eller stanna här, och vilka som måste lämna landet.


I vårt arbete som statstjänstemän handlar vi i enlighet med fattade beslut och visar omdöme vid uttalanden och agerande. Det krävs en hög säkerhets- och sekretessmedvetenhet hos oss och vi vägleds av den statliga värdegrunden och Migrationsverkets värdeord mod, empati och tydlighet.


När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan. Ansökningar med ofullständigt CV eller uteblivna svar på frågor beaktas inte i lika stor utsträckning. Som en del i rekryteringsprocessen kan du behöva genomföra tester och/eller arbetsprover. Om du kallas till intervju kan du också komma att behöva besvara ett antal frågor kopplat till säkerhet.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Visa mindre

Flens kommun söker teamledare till hemtjänsten

Ansök    Jun 13    Flens kommun    Teamledare
Är du kollegan som vill hjälpa oss att hålla Sörmlands hjärta klappande? En av våra teamledare ska under en tid prova på nya arbetsuppgifter. Därför söker vi nu en trygg och modig ledare med hjärtat på rätt plats, som trivs med att utveckla och bedriva kvalitetsarbete. Med din erfarenhet och kompetens skapar du tillsammans med hemtjänstteamet och enhetschef en meningsfull vardag av hög kvalitet för de äldre i Flens kommun.  Arbetsuppgifter/Uppdrag Som... Visa mer
Är du kollegan som vill hjälpa oss att hålla Sörmlands hjärta klappande?


En av våra teamledare ska under en tid prova på nya arbetsuppgifter. Därför söker vi nu en trygg och modig ledare med hjärtat på rätt plats, som trivs med att utveckla och bedriva kvalitetsarbete. Med din erfarenhet och kompetens skapar du tillsammans med hemtjänstteamet och enhetschef en meningsfull vardag av hög kvalitet för de äldre i Flens kommun. 

Arbetsuppgifter/Uppdrag


Som teamledare i hemtjänsten har du en viktig roll vad gäller planering och struktur av arbetet. Du utbildar och motiverar teamet och är delaktig i exempelvis schemaläggning och bemanningsfrågor. I ditt uppdrag ansvarar du även för att kvalitetsgranska, följa upp och utveckla befintlig dokumentation och rutiner.  

Genom ett coachande och närvarande förhållningssätt leder och stöttar du medarbetare i det dagliga arbetet. Du ansvarar för att teamet handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplaner, mål, policyer och riktlinjer. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt och målmedvetet sätt och ser möjligheter i förändringar. 

För denna tjänst krävs 


För denna tjänst krävs att du för tjänsten har relevant och aktuell utbildning/erfarenhet (som lägst på gymnasial nivå) inom områdena:  


• psykiatri
• lågaffektivt bemötande
• MI-utbildning.
• handledare/utbildare, särskilt inom området dokumentation.  
• B-körkort
• God förmåga att i det svenska språket uttrycka dig i tal och skrift 

Meriterande

Det är meriterande med andra metoder och kompetenser som kan vara värdefulla för verksamheten, exempelvis pedagogik och psykologi. Tidigare erfarenheter av processkartläggning, förändringsledning och teamledarrollen är ytterligare meriterande.   

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll är du en trygg och modig ledare. Du motiveras av att få människor att växa genom ett tydligt, närvarande och coachande ledarskap. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du lyssnar aktivt, kan anpassa ditt budskap efter olika målgrupper, ger feedback och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och kommunen. För dig är det viktigt att skapa rätt förutsättningar för att ge kommunens äldre en meningsfull och värdig vardag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Om arbetsplatsen


Flens kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med lika möjligheter för alla. Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder våra anställda semesterväxling samt subventionerad friskvård och ersättning för patientvårdsavgift upp till högkostnadsskydd. I rollen som teamledare för hemtjänsten Malmköping och Sparreholm placeras du i Malmköping. 

Övrigt 


I Flens kommun är det enkelt att bo, verka och leva. Här finns det bästa av det mesta med ett rikt fritids- och kulturliv och framgångsrika företag vars tjänster och produkter är unika. Vi som bor i hjärtat av Sörmland är stolta över vår fantastiska natur och våra olika särprägel. Vår kommun är det självklara alternativet för dem som söker det goda livet med bra boende, goda kommunikationer och ett bra näringslivsklimat. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.flen.se eller i vår digitala broschyr här är det enkelt att bo, leva och verka! 

Omfattning/varaktighet och tillträde 


Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under perioden 19 augusti till och med 31 december. 

Varmt välkommen till Flen! 
Välkommen med din ansökan senast: 30 juni
Intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.
Fackliga ombud nås via Kontaktcenter: 0157- 43 00 00. OBS! Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka in ansökan via vårt system. Vänd dig då till kommunens webbplats www.flen.se eller till Kontaktcenter för instruktioner. Kontakt


Rekryterande chef nås under rekryteringsperioden via e-post: [email protected] Visa mindre

Ny Spritfabrik i Malmköping söker 3 nyckelpersoner Teamleader Produktion

Ansök    Nov 7    Viness AB    Teamledare
Om Företaget Viness AB är en aktör på den svenska och internationella alkoholmarknaden. Varumärken som Love Spirit, Sture Vodka, Tomtemors Starkvinsglögg samt Snapsar och importerade viner finns i portföljen. Viness AB är koncernens tillverkningsbolag där vi blandar och fyller alla egentillverkade produkter. Bolaget starta sin verksamhet 2007 och expanderar nu med en egen tillverkningsanläggning i Malmköping Sörmland. Jobbet som Teamleader produktion Teaml... Visa mer
Om Företaget
Viness AB är en aktör på den svenska och internationella alkoholmarknaden. Varumärken som Love Spirit, Sture Vodka, Tomtemors Starkvinsglögg samt Snapsar och importerade viner finns i portföljen. Viness AB är koncernens tillverkningsbolag där vi blandar och fyller alla egentillverkade produkter. Bolaget starta sin verksamhet 2007 och expanderar nu med en egen tillverkningsanläggning i Malmköping Sörmland.
Jobbet som Teamleader produktion
Teamleadern rapporterar till platsansvarig och är ansvarig för den dagliga verksamheten inom produktion i Malmköping.
Jobbet är heltid med 6 månaders provanställning.
Du har det dagliga ansvaret genom att deltaga i och leda övriga operatörer på produktionslinan samt lager och förråd. Vi söker en maskinteknisk person med intresse för ständiga förbättringar vår process och det material vi jobbar med. Gärna erfarenhet av 5S och Lean. Du ansvarar också för FU och ordning och reda på lager färdiga produkter samt i förråd av alla komponenter som behövs i produktionen. Visa mindre

Team leader som är redo att ta nästa steg i karriären

Ansök    Sep 20    First Reserve AB    Teamledare
Bakgrund Vill du arbeta med varumärken som verkligen påverkar vår miljö? Då bör du läsa vidare! Företaget vi rekryterar för är marknadsledande i Norden. 75% av alla fabrikens volymer är för Norden och fabriken har producerat ledande svenska och danska varumärken i mer än 75 år. Ditt jobb som teamledare är att leda planeringsteamet på fabriken i Flen. Du kommer att arbeta nära och tillsammans med MSO-planning och Europe IC-kategorin för att säkerställa go... Visa mer
Bakgrund

Vill du arbeta med varumärken som verkligen påverkar vår miljö? Då bör du läsa vidare!
Företaget vi rekryterar för är marknadsledande i Norden. 75% av alla fabrikens volymer är för Norden
och fabriken har producerat ledande svenska och danska varumärken i mer än 75 år. Ditt jobb som teamledare är att leda planeringsteamet på fabriken i Flen. Du kommer att arbeta nära och tillsammans med MSO-planning och Europe IC-kategorin för att säkerställa god service till rätt kostnader för våra kundvarumärken.

Arbetsuppgifter

• Leda planeringsteamet.-Stödja, coacha och utveckla teamet i det dagliga arbetet.
• Gör rätt avvägning mellan lager, service och (produktion) kostnader
• Sammanställa, driva utveckling och optimera planeringsprocesser och sätt att arbeta mot affärspartners
• Representant vid Europeiska planering / RCCP-möten
• Resurs planera
• Effektivisering av arbetssätt
• Leverera, förbättra och utveckla KPI: er
• Leverera utmärkt kommunikation till alla intressenter
• Kommunicera risker och möjligheter för verksamheten framåt
• Utveckla och samordna åtgärder i syfte att leverera och nå affärsmål

Vem är du?

Du har en akademisk examen inom relevant område eller erfarenhet av en liknande roll, gärna inom FMCG. Har erfarenhet av ledarskap och nu vill ta nästa steg in i ledningsgruppen. Du gillar/drivs av en "Vi" attityd. Talar flytande engelska och svenska, i både tal och skrift och besitter en god kommunikationsförmåga och kan kommunicera med personer på olika nivåer. Du har förmågan att kunna fatta snabba beslut även under press. Merietrande om du bor i närheten av Flen då arbetat är förlagt på orten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult på First Reserve AB kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, avtalsenlig pension och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig i just din karriär. Med värdeorden Engagemang, Utveckling, Laganda och Ansvarstagande välkomnar vi dig till ett företag där du som konsult står i fokus!

Ansökan

En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar vi på First Reserve efter mångfald i våra tillsättningar.

För bästa hantering och utifrån GDPR tar vi endast emot din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta Helena Adestedt: 070 208 01 49 eller [email protected]

Notera att vi utifrån GDPR ej tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre