Lediga jobb Statens Jordbruksverk i Flen

Se alla lediga jobb från Statens Jordbruksverk i Flen. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Flen som finns inom det yrket.

Djurvårdare till Flen

Är du beredd att jobba i en samhällsbärande verksamhet? Då är detta kanske en spännande utmaning. För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smi... Visa mer
Är du beredd att jobba i en samhällsbärande verksamhet? Då är detta kanske en spännande utmaning.

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Arbetsplatsen är på vår mottagning i Flen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en medlem till vårt team i Flen. Dina arbetsuppgifter innefattar att se till att hygienen på mottagningen hålls på rätt nivå vilket innebär städ, tvätt och instrumentvård. Det innefattar också beställningar och att stötta övrig personal i deras arbete. Receptionsarbete och bemanning av våra mottagningstelefoner ingår.
Du ansvarar för egen administration och är en viktig del av våra mottagningars dagliga drift.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är djurvårdare nivå 2 eller 3. Du är positiv och arbetsvillig, du behöver vara trygg med att arbeta självständigt efter instruktion och ha en god samarbetsförmåga. Flexibilitet och förmåga att leda dig själv är viktigt då du kommer ha många olika arbetsuppgifter och arbetsledning sker ofta på distans.

ÖVRIGT
Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb! Visa mindre

Veterinär till Distriktsveterinärerna Flen

Ansök    Mar 12    Statens Jordbruksverk    Veterinär
För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket. Vi står u... Visa mer
För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Distriktsveterinärerna Sörmland
I Sörmland har vi tre mottagningar som är förlagda till Eskilstuna, Flen och Nyköping. Vi söker nu ytterligare en veterinär till vår mottagning i Flen! Viss tjänstgöring på våra övriga mottagningar kan förekomma.

Flen är orten för vår medelstora mottagning. Vi tar emot smådjur för enklare åtgärder och remitterar mer komplicerade fall till vår mottagning i Eskilstuna. Vi har tillgång till ultraljud samt blodkemi på mottagningen. En stor del av våra kunder i Flen hittas i fält och där är fördelningen jämn mellan lantbrukets djur och häst. Det finns stora möjligheter att utvecklas utifrån intresseområde.

I Eskilstuna hittar vi vår största mottagning i länet och det är också den som fortsätter att växa. Vi har ett stort kundunderlag gällande smådjur och häst. Lantbrukets djur träffar vi i vår ambulerande praktik. Vår ambition är att vi inom ett drygt år har öppnat en ny, större veterinärmottagning där vi även kan ta emot hästar för kastrationer, munhåleundersökningar, medicinska utredningar, ultraljud och röntgen. Vi tar redan idag emot sådana uppdrag men då hemma i stallet. På smådjurssidan har vi i nuläget en välutrustad mottagning där vi tar emot hundar, katter och en mindre del övriga sällskapsdjur. Vi har tillgång till röntgen, ultraljud, blodanalysmaskiner, dentalunit samt dentalröntgen.

Sörmlands residensstad är Nyköping, där är vår minsta mottagning lokaliserad. I Nyköping har vi ett stort kund-underlag inom områdena lantbrukets djur samt häst. Vi tar emot smådjur för enklare åtgärder i mån av tid.

Distriktsveterinärerna Sörmland har ett aktivt samarbete Inom länet och du behöver vara beredd att arbeta även på annan än din hemmamottagning om behovet finns.

Nyfiken på oss? Gå gärna in på www.distriktsveterinarerna.se och läs mer om oss och vår vardag.


ARBETSUPPGIFTER
Distriktsveterinärerna i Sörmland är i ständig utveckling och vi söker dig som, tillsammans med oss, har en önskan och vilja att driva vår verksamhet framåt.

Vår praktik består av lantbrukets djur, häst och smådjur i olika omfattning, för att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta med alla djurslag samt se varierade arbetsuppgifter som inspirerande. Det är önskvärt att du vill utvecklas speciellt inom häst och lantbrukets djur då det är en stor del av vårt kundunderlag. Hos oss finns det alla möjligheter att få arbeta med det som inspirerar just dig, vi har tre mottagningar med olika utrustningsnivå och en mycket flexibel schemaläggare. Tycker du exempelvis att det är väldigt roligt med odontologi på smådjur har vi utrustningen du behöver på vår mottagning i Eskilstuna. Skulle du hellre vilja gräva ner dig inom något annat område ser vi till att du får möjlighet till det när tillfälle ges. Vi har en önskan att utveckla vårt hästteam som leds av vår hästveterinär och du kan vara en del av detta om intresse finns.

Det är meriterande om du har erfarenhet från någon distriktsveterinärmottagning med liknande praktik för att du snabbt skall komma in i arbetet. Bilkörning är en naturlig del i arbetet och du behöver känna dig bekväm med det.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Vi har ett beredskapssamarbete i Sörmland och jobbar då i team om två veterinärer som hjälper och stödjer varandra. Vi täcker upp för varandra vid behov vilket innebär att du behöver kunna vara flexibel för beredskapsförändringar och vara beredd på att hoppa in med kort varsel vid t.ex. sjukdom. Vårt största fokus är arbetsmiljön och vi vill verkligen att alla skall trivas hos oss. Därför är det viktigt med en god kommunikation och att vi kan vara ärliga mot varandra.


KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten är självgående, har god samarbetsförmåga, är lojal, serviceinriktad och uppvisar gott omdöme. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, stabilitet samt en öppenhet för nya arbetssätt och teknik. Vi finns till för våra kunder så du behöver ha tydligt kundfokus. Personlig lämplighet värderas högt, vi jobbar för god gemenskap där vi arbetar som ett team och delar ansvaret för givna arbetsuppgifter.

Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav.

Vi har löpande urval och intervjuer så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb! Visa mindre

Djurvårdare nivå 2 till Distriktsveterinärerna i Flen

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket. Vi står u... Visa mer
För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Arbetsplatsen är i Flen samt till viss del i Eskilstuna.



ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar dagtid på vår mottagning i Flen och ibland i Eskilstuna, arbete på obekväm arbetstid kan förekomma. Du är en del av ett skötersketeam och ni ansvarar tillsammans för att alla arbetsuppgifter på mottagningen blir utförda. Ni svarar i telefon, sköter bokning av patienter för flera mottagningar och ansvarar för kundkontakt via vår kundmail. I arbetsuppgifterna ingår även att assistera veterinär, ta hand om egna patienter och sköta all markservice på mottagningen. I den ingår tvätt, städ, bilvård, beställningar, uppackning, instrumentvård etc.
Du ansvarar för din egen administration och är en viktig del av våra mottagningars dagliga drift.



KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är djurvårdare nivå 2 med klinisk erfarenhet. Du skall ha arbetat något år med liknande arbetsuppgifter på djurklinik. Det är ett krav att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Du skall vara självgående i ditt arbete och en positiv lagspelare. Vi ser också att du har en vilja att driva vår utveckling framåt tillsammans med oss.



ÖVRIGT
Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb! Visa mindre

Veterinär till Distriktsveterinärerna i Flen

Ansök    Jan 11    Statens Jordbruksverk    Veterinär
För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket. Vi står u... Visa mer
För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

I Sörmland har vi tre mottagningar som är förlagda till Eskilstuna, Flen och Nyköping. Vi söker nu en veterinärer till vår mottagning i Flen, tjänsten avser ett graviditetsvikariat. Viss tjänstgöring på våra övriga mottagningar kan förekomma.

Välkommen till Distriktsveterinärerna Sörmland.
Flen är orten för vår medelstora mottagning. Även där tar vi emot smådjur för enklare åtgärder. Vi har tillgång till ultraljud samt blodkemi på mottagningen. Behöver något mer avancerat göras med djuret intern-remitterar vi till mottagningen i Eskilstuna. En stor del av våra kunder i Flen hittas i fält och där är fördelningen jämn mellan lantbrukets djur och häst.

I Eskilstuna hittar vi vår största mottagning i länet och det är också den som fortsätter att växa. Vi har ett stort kundunderlag gällande smådjur och häst. Lantbrukets djur träffar vi i vår ambulerande praktik. Vår ambition är att vi inom ett drygt år har öppnat en ny, större veterinärmottagning där vi även kan ta emot hästar för kastrationer, munhåleundersökningar, medicinska utredningar, ultraljud och röntgen. Vi tar redan idag emot sådana uppdrag men då hemma i stallet. På smådjurssidan har vi i nuläget en välutrustad mottagning där vi tar emot hundar, katter och en mindre del övriga sällskapsdjur. Vi har tillgång till röntgen, ultraljud, blodanalysmaskiner, dentalunit samt dentalröntgen.

Sörmlands residensstad är Nyköping, där är vår minsta mottagning lokaliserad. I Nyköping har vi ett stort kundunderlag inom områdena lantbrukets djur samt häst. Vi tar emot smådjur för enklare åtgärder i mån av tid.

Distriktsveterinärerna Sörmland har ett aktivt samarbete inom länet och du behöver vara beredd att arbeta även på annan plats än din hemmamottagning om behovet finns.

Nyfiken på oss? Gå gärna in på www.distriktsveterinarerna.se och läs mer om oss och vår vardag.

Vi har löpande urval och intervjuer så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Vi lyser nu ut ett långtidsvikariat till vår mottagning i Flen.

Distriktsveterinärerna i Sörmland är i ständig utveckling och vi söker dig, som tillsammans med oss har en önskan och vilja att driva vår verksamhet framåt.

Vår praktik består av lantbrukets djur, häst och smådjur i olika omfattning. För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta med alla djurslag samt se varierade arbetsuppgifter som inspirerande. Det är önskvärt att du vill utvecklas speciellt inom häst och lantbrukets djur då det är en stor del av vårt kundunderlag. Hos oss finns det alla möjligheter att få arbeta med det som inspirerar just dig, vi har tre mottagningar med olika utrustningsnivå och en mycket flexibel schemaläggare. Tycker du exempelvis att det är väldigt roligt med odontologi på smådjur har vi utrustningen du behöver på vår mottagning i Eskilstuna. Skulle du hellre vilja gräva ner dig inom något annat område ser vi till att du får möjlighet till det när tillfälle ges. Vi har en önskan att utveckla vårt team för häst som leds av vår hästveterinär och du kan vara en del av detta om intresse finns.

Det är ett krav att du har erfarenhet från någon distriktsveterinärmottagning med liknande praktik för att du snabbt skall komma in i arbetet. Bilkörning är en naturlig del i arbetet och du behöver känna dig bekväm med det.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Vi har ett beredskapssamarbete i Sörmland och jobbar då i team om två veterinärer som hjälper och stödjer varandra. Vi täcker upp för varandra vid behov vilket innebär att du behöver kunna vara flexibel för beredskapsförändringar och vara beredd på att hoppa in med kort varsel vid t.ex. sjukdom. Vårt största fokus är arbetsmiljön och vi vill verkligen att alla skall trivas hos oss. Därför är det viktigt med en god kommunikation och att vi kan vara ärliga mot varandra.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten är självgående, har god samarbetsförmåga, är lojal, serviceinriktad och uppvisar gott omdöme. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, stabilitet samt en öppenhet för nya arbetssätt och teknik. Vi finns till för våra kunder så du behöver ha tydligt kundfokus. Personlig lämplighet värderas högt, vi jobbar för god gemenskap där vi arbetar som ett team och delar ansvaret för givna arbetsuppgifter.

Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb! Visa mindre