Lediga jobb Unilever Produktion AB i Flen

Se alla lediga jobb från Unilever Produktion AB i Flen. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Flen som finns inom det yrket.

Assisterande kvalitetstekniker

Assisterande Kvalitetstekniker till Unilever Produktions AB, Flen Unilever berikar människors liv genom att tillhandahålla näring, hygien och personlig vård genom sina varumärken. Vi når dagligen 150 miljoner konsumenter i över 100 länder och är en ledande aktör inom dagligvaruhandeln. I Sverige är Unilever representerat av två affärsområden, Foods & Ice-cream och Home & Personal Care, med huvudkontor i Stockholm och en fabrik i Flen. Vi strävar efter at... Visa mer
Assisterande Kvalitetstekniker till Unilever Produktions AB, Flen
Unilever berikar människors liv genom att tillhandahålla näring, hygien och personlig vård genom sina varumärken. Vi når dagligen 150 miljoner konsumenter i över 100 länder och är en ledande aktör inom dagligvaruhandeln. I Sverige är Unilever representerat av två affärsområden, Foods & Ice-cream och Home & Personal Care, med huvudkontor i Stockholm och en fabrik i Flen. Vi strävar efter att sprida glädje genom våra premiumglassprodukter genom att fokusera på medarbetare, teknologi och produktkvalitet.

Drömmer du om att jobba i en glassfabrik, där provsmakning ingår i arbetet?
Som assisterande kvalitetstekniker ingår du i kvalitetsteamet och ska arbeta främst med kvalitetskontroll så som provtagning, provberedning och analyser samt administrativa uppgifter beträffande kvalitetssäkring.
Kan det vara du?
Vi önskar att du har en naturvetenskaplig bakgrund och eventuellt studier inom livsmedelsteknik eller liknande.
Erfarenhet från jämförbar roll från livsmedelsfabrik och kunskaper inom livsmedelsäkerhet ses som meriterande.
Som person är du noggrann och logiskt tänkande samt har lätt för att kommunicera och har god samarbetsförmåga. Du ska ha ett gott omdöme och en förståelse för kvalitetskrav samt ha goda kunskaper både i svenska och engelska.
Vi på Unilever värderar mångfald och ser det som en möjlighet att växa tillsammans för att uppnå bättre affärsresultat. Vi strävar efter inkludering och att skapa möjligheter för alla.
Om du delar vår passion för högkvalitativa produkter och vill vara en del av ett dynamiskt team som strävar efter att göra skillnad i människors liv, då kan du vara den vi letar efter.
Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.
Tidsbegränsad anställning, 1 april- 30 augusti, med eventuell förlängning. (Anställningsstart kan diskuteras). Visa mindre

Teknisk operatör

GB Glace Flen söker Tekniska operatörer till säsong 2024. Vad innebär jobbet som Teknisk operatör? Som Teknisk operatör kommer du ha ansvar för drift, underhåll, förbättringar och reparationer av produktionsutrustning som är nödvändig för att nå uppsatta mål inom produktionen (KPIs), så som; säkerhet, produktivitet, kvalitet, hälsa, miljö, kostnad, effektivitet och spill. Tillsammans med ett team kommer du att med stort yrkeskunnande och expertis följa f... Visa mer
GB Glace Flen söker Tekniska operatörer till säsong 2024.


Vad innebär jobbet som Teknisk operatör?
Som Teknisk operatör kommer du ha ansvar för drift, underhåll, förbättringar och reparationer av produktionsutrustning som är nödvändig för att nå uppsatta mål inom produktionen (KPIs), så som; säkerhet, produktivitet, kvalitet, hälsa, miljö, kostnad, effektivitet och spill. Tillsammans med ett team kommer du att med stort yrkeskunnande och expertis följa fastställda standards för produktionens effektivitet och driva fokuserad problemlösning för akuta åtgärder av maskinerna samt driva förebyggande förbättringsarbeten. Fokus på säkerhet och kvalitet kännetecknar den tekniska operatören med god problemlösningsförmåga.
Dina ansvarsområden är följande;
· Arbeta med dagligt underhåll för att behålla driftsäkerhet.
· Arbeta med långsiktigt underhåll för att effektivisera maskiner och utrustning.
· Göra stopporsaksanalyser och skapa en underhållsplan.
· Effektivisera omställningar genom att minska omställningstiden.
Vår kandidat
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är givande att arbeta med teknik, drift och underhåll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och har en vilja att göra ett bra arbete. Vidare ser vi att du har någon form av teknisk utbildning och grundläggande förståelse och kunskap för olika styrsystem som förekommer på maskiner och har erfarenhet av felsökning och grundläggande reparationer.
Övrigt
Arbetet innebär skiftarbete vilket betyder att dag-, kväll-, helg- och nattarbete förekommer. Schema presenteras löpande med minst 14 dagars framförhållning
Krav på kunskaper i svenska. 18 är eller äldre pga arbetsmiljöförhållanden inom industriarbete. Möjlighet att ta sig till arbetet även när det inte finns kollektivtrafik.


Meriterande
Erfarenhet som teknisk operatör eller likvärdig erfarenhet samt erfarenhet av tillverkning inom livsmedelsindustrin. Visa mindre

Line Manager till Unilever Produktion AB GB Glace Flen.

Vi söker nu en Line Manager till vår dynamiska glassfabrik i Flen. I denna roll är du ansvarig för att driva produktionen samtidigt som efterlevnaden av Unilevers affärsprinciper, lokala regler och grundläggande krav säkerställs. Det innefattar ansvar för säkerhet, hälsa och kvalitet för att uppfylla affärsplanen på lokal nivå. Line Manager arbetar i tvärfunktionella team för att utveckla långsiktiga strategier, förbättringsplaner och utvecklingsplaner för... Visa mer
Vi söker nu en Line Manager till vår dynamiska glassfabrik i Flen. I denna roll är du ansvarig för att driva produktionen samtidigt som efterlevnaden av Unilevers affärsprinciper, lokala regler och grundläggande krav säkerställs. Det innefattar ansvar för säkerhet, hälsa och kvalitet för att uppfylla affärsplanen på lokal nivå. Line Manager arbetar i tvärfunktionella team för att utveckla långsiktiga strategier, förbättringsplaner och utvecklingsplaner för att uppnå hållbara tillverkningsnivår som mäts i KPI: er.

Nyckelansvarsområden
- Ansvara för att producera rätt produkt säkert med rätt kvalitet, kvantitet och ekonomiskt resultat.
- Leda verksamheten i enlighet med Unilevers affärsprinciper, värderingar och regler.
- Ansvarig för grundläggande aspekter på platsen, inklusive säkerhet, en hälsosam arbetsmiljö, kvalitet, service, hållbarhet och mångfald, jämlikhet och inkludering.
- Driva den finansiella agendan genom att följa upp avfall, förluster, skapa handlingsplaner och kontinuerligt förbättra den ekonomiska vinsten inom angivet ansvarsområdet.
- Driva en proaktiv säkerhetskultur baserad på beteende på platsen.
- Uppnå KPI för angivet ansvarsområde och årlig affärsplan.
- Aktivera en digital fabrik, datastyrd analys och innovationsbaserad handlingsplan.
- Leda utvecklingsagendan för ditt team, teknologi och produkt för angivet ansvarsområden.
- Kontinuerligt utveckla operativ pålitlighet och kapacitet inom angivet ansvarsområdet.
- Samarbeta med teknikavdelningen och bidra till utveckling av den tekniska agendan genom att skapa tydliga ramar, arbetsmetoder och mål.
- Skapa en säker, stimulerande och rolig arbetsmiljö för teamet för att kunna förbättra en hälsosam närvaro.
- Övervaka efterlevnad av lagar avseende arbete, arbetstid och vila.
- Arbeta i tvärfunktionella team och styrgrupper på ett samordnat sätt för att driva utvecklingen.
- Aktivt arbeta med Unilever Sustainability Living Plan inom det respektive ansvarsområdet.
- Aktivt driva AM-pelaren som en del av Unilevers Manufacturing Standards-agenda inom det respektive ansvarsområdet.
- Driva Standards of Leadership genom linjeledning.
- Skapa en PDCA- och verifieringsstruktur för att driva utvecklingsagendan för funktion, teknik och personal.
- Skapa utbildnings- och utvecklingsplaner för personalen.


Vår kandidat
Vi söker en kandidat som har förmågan att strategiskt driva och utveckla verksamheten på ett analytiskt och logiskt sätt. Vi värdesätter även förmågan att arbeta agilt, vara flexibel och snabb i att hantera uppgifter. Vidare kommer du att kombinera operativt arbete med långsiktig strategisk planering. Du bör därför vara lösningsfokuserad och samtidigt ha förmågan att arbeta långsiktigt. För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att kunna arbeta med olika datorsystem, inklusive SAP och Microsoft Office.
Erfarenhet inom Supply Chain-verksamhet och kunskap inom tillverkning och/eller teknik är ett krav. Ledarskapskompetens är ytterligare kvalifikationer som vi letar efter hos våra kandidater. Det är även viktigt att du har en stark förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och har kunskap att hantera finansiell information.
Meriterade
- En eftergymnasial utbildning, gärna med akademisk bakgrund.
- 5-10 års erfarenhet av produktion. Visa mindre

Basoperatör

Ansök    Nov 10    Unilever Produktion AB    Glassberedare
Vi söker nu produktionsmedarbetare som kan bidra till vår fortsatta framgång genom att upprätthålla våra höga standarder inom arbetsmiljö, teamarbete, processhantering, teknik och kvalité. Dina arbetsuppgifter Följa och tillämpa säkerhetsinstruktioner och policys, samt upprätthålla ordning enligt 5S-metoden. Effektivt hantera det löpande arbetet med övervakning och påfyllnad av material på tilldelad produktionslinje med möjlighet att arbeta över flera p... Visa mer
Vi söker nu produktionsmedarbetare som kan bidra till vår fortsatta framgång genom att upprätthålla våra höga standarder inom arbetsmiljö, teamarbete, processhantering, teknik och kvalité.


Dina arbetsuppgifter
Följa och tillämpa säkerhetsinstruktioner och policys, samt upprätthålla ordning enligt 5S-metoden. Effektivt hantera det löpande arbetet med övervakning och påfyllnad av material på tilldelad produktionslinje med möjlighet att arbeta över flera produktionslinjer.
Identifiera enklare tekniska problem för att förebygga tidigt slitage. Utföra omställningar och reparationer med hjälp av instruktioner och coachning. Du behöver även följa företagets kvalitetspolicy och upprätthålla höga standarder för kvalitet och hygien.


Vår kandidat
Värdesätter att arbeta i team men har en god förmåga att arbeta självständigt. Har ett tekniskt intresse och förmåga att snabbt anpassa sig till nya processer. Har en stark känsla för detaljer och kvalitet.


Vi erbjuder
- Ett arbete i en dynamisk och stöttande miljö.
- Möjligheter till personlig utveckling.
- Arbete i ett företag som är engagerat i hållbarhet och innovation.


Meriterande:
Erfarenhet av arbete i produktionsmiljö eller annan relevant bakgrund
Övrigt
Arbetet innebär skiftarbete vilket betyder att dag-, kväll-, helg- och nattarbete förekommer. Schema presenteras löpande med minst 14 dagars framförhållning
Krav på goda kunskaper i svenska. Minst 18 år fyllda.
Möjlighet att ta sig till arbetet även när det inte finns kollektivtrafik. Visa mindre

Teknisk operatör

GB Glace Flen söker Tekniska operatörer till säsong 2024. Vad innebär jobbet som Teknisk operatör? Som Teknisk operatör kommer du ha ansvar för drift, underhåll, förbättringar och reparationer av produktionsutrustning som är nödvändig för att nå uppsatta mål inom produktionen (KPIs), så som; säkerhet, produktivitet, kvalitet, hälsa, miljö, kostnad, effektivitet och spill. Tillsammans med ett team kommer du att med stort yrkeskunnande och expertis följa f... Visa mer
GB Glace Flen söker Tekniska operatörer till säsong 2024.


Vad innebär jobbet som Teknisk operatör?
Som Teknisk operatör kommer du ha ansvar för drift, underhåll, förbättringar och reparationer av produktionsutrustning som är nödvändig för att nå uppsatta mål inom produktionen (KPIs), så som; säkerhet, produktivitet, kvalitet, hälsa, miljö, kostnad, effektivitet och spill. Tillsammans med ett team kommer du att med stort yrkeskunnande och expertis följa fastställda standards för produktionens effektivitet och driva fokuserad problemlösning för akuta åtgärder av maskinerna samt driva förebyggande förbättringsarbeten. Fokus på säkerhet och kvalitet kännetecknar den tekniska operatören med god problemlösningsförmåga.
Dina ansvarsområden är följande;
· Arbeta med dagligt underhåll för att behålla driftsäkerhet.
· Arbeta med långsiktigt underhåll för att effektivisera maskiner och utrustning.
· Göra stopporsaksanalyser och skapa en underhållsplan.
· Effektivisera omställningar genom att minska omställningstiden.
Vår kandidat
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är givande att arbeta med teknik, drift och underhåll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och har en vilja att göra ett bra arbete. Vidare ser vi att du har någon form av teknisk utbildning och grundläggande förståelse och kunskap för olika styrsystem som förekommer på maskiner och har erfarenhet av felsökning och grundläggande reparationer.
Övrigt
Arbetet innebär skiftarbete vilket betyder att dag-, kväll-, helg- och nattarbete förekommer. Schema presenteras löpande med minst 14 dagars framförhållning
Krav på kunskaper i svenska. Minst 18 år fyllda. Möjlighet att ta sig till arbetet även när det inte finns kollektivtrafik.


Meriterande
Erfarenhet som teknisk operatör eller likvärdig erfarenhet samt erfarenhet av tillverkning inom livsmedelsindustrin. Visa mindre

Maskinoperatör

GB Glace Flen söker maskinoperatörer till säsong 2024. Vad gör en maskinoperatör? Rollen som maskinoperatör varierar mellan olika områden och teknik, men ligger inom arbetsområden som produktion, materialöverföring, mixer och packning. Huvuduppgiften är att se till att maskinerna fungerar säkert och effektivt. Det innebär att följa en plan för produktionen, hålla koll på kvalitén, och se till att maskinerna körs så effektivt som möjligt. Som maskinoperatör... Visa mer
GB Glace Flen söker maskinoperatörer till säsong 2024.
Vad gör en maskinoperatör?
Rollen som maskinoperatör varierar mellan olika områden och teknik, men ligger inom arbetsområden som produktion, materialöverföring, mixer och packning. Huvuduppgiften är att se till att maskinerna fungerar säkert och effektivt. Det innebär att följa en plan för produktionen, hålla koll på kvalitén, och se till att maskinerna körs så effektivt som möjligt.
Som maskinoperatör ska du också hålla maskinerna rena, kolla dem regelbundet och rapportera om det finns några problem. Om det uppstår tekniska problem får du hjälp av en teknisk operatör. Det betyder att du jobbar tillsammans med det tekniska teamet i fabriken.
För att klara jobbet bra behöver du kunna använda maskinerna på rätt sätt. Du måste förstå hur de fungerar och kunna märka om något inte står rätt till. Det är också viktigt att du följer alla regler och instruktioner för hur maskinerna ska användas. Det är viktigt att du kan lösa problem som uppstår och ta beslut som behövs för produktionen. Ett annat viktigt område är säkerheten. Du måste känna till säkerhetsregler och se till att området runt maskinerna är säkert att arbeta i. Fabriken arbetar efter metoden 5S som betyder ordning och reda genom inventering, placering, rengöring, rutiner och disciplin. Som maskinoperatör förväntas du arbeta utifrån denna princip och vara ledande i det genom din roll till övriga yrkeskategorier.
Vår kandidat
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är givande att arbeta i team och kan leda teamet och arbetet framåt. Du måste kunna samarbeta effektivt och vara en ansvarsfull, stöttande och kommunikativ lagspelare. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en vilja att göra ett bra arbete. Du har även viljan att lära av andra och lära ut till andra i kompetenshöjande syfte.


Meriterande
Erfarenhet som maskinoperatör och erfarenhet av tillverkning inom livsmedelsindustrin.


Övrigt
Arbetet innebär skiftarbete vilket betyder att dag-, kväll-, helg- och nattarbete förekommer. Schema presenteras löpande med minst 14 dagars framförhållning
Krav på goda kunskaper i svenska. Minst 18 år fyllda.
Möjlighet att ta sig till arbetet även när det inte finns kollektivtrafik. Visa mindre

Styr och Reglertekniker

Har du erfarenhet som Styr och Reglertekniker? Vi söker dig med styr och regler / automations kompetens för arbete hos GB GLACE/Unilever. D arbetar i ett team med ansvar att förbättra driftsäkerhet inom hela företagets verksamhet, såsom; felsökning, kalibrering och programmering av styrsystem. Utöver de vardagliga åtagandena så kan du komma tillhöra olika projektgrupper där du är spetskompetensen inom styr- och regler. Du har tidigare erfarenhet och k... Visa mer
Har du erfarenhet som Styr och Reglertekniker?
Vi söker dig med styr och regler / automations kompetens för arbete hos GB GLACE/Unilever.
D arbetar i ett team med ansvar att förbättra driftsäkerhet inom hela företagets verksamhet, såsom; felsökning, kalibrering och programmering av styrsystem.
Utöver de vardagliga åtagandena så kan du komma tillhöra olika projektgrupper där du är spetskompetensen inom styr- och regler.
Du har tidigare erfarenhet och kvalifikationer såsom;
· Gymnasieutbildning inom styr och regler automation med relevant arbetslivserfarenhet.
· Teknisk YH-utbildning ses som en merit.
· Arbetslivserfarenhet från automation, programmering eller underhåll ses som ett plus
· Kunskaper inom PLC programmering, Siemens S7, industriell IT och automation är meriterande
Kan det vara du?
Som person är du ambitiös och du arbetar proaktivt och strukturerat för att utveckla dig själv och ditt arbete. Tekniskt intresserad person och drivs av utmaningar Du har lätt att lära och ta till dig nya arbetssätt, samt är noggrann och analytisk. För att passa i rollen bör du ha ett energirikt och lösningsorienterat arbetssätt.

Ansök redan idag!
Bifoga ditt CV och personliga brev redan idag .
Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Teknisk operatör GB GLACE

Har du erfarenhet som teknisk operatör eller maskinoperatör? Vi söker dig med teknisk kompetens för arbete hos GB GLACE/Unilever. Som teknisk operatör arbetar du i ett team med förebyggande underhåll, ökad driftsäkerhet, förbättringsarbeten, TPM, etc. Du jobbar vidare med att förbättringar inom säkerhet, kvalité och service efterlevs efter uppsatta mål. Du har tidigare erfarenhet och kvalifikationer såsom; · Gymnasieutbildning inom automation med relevant ... Visa mer
Har du erfarenhet som teknisk operatör eller maskinoperatör?
Vi söker dig med teknisk kompetens för arbete hos GB GLACE/Unilever.
Som teknisk operatör arbetar du i ett team med förebyggande underhåll, ökad driftsäkerhet, förbättringsarbeten, TPM, etc.
Du jobbar vidare med att förbättringar inom säkerhet, kvalité och service efterlevs efter uppsatta mål.
Du har tidigare erfarenhet och kvalifikationer såsom;
· Gymnasieutbildning inom automation med relevant arbetslivserfarenhet.
· Teknisk YH-utbildning ses som en merit.
· Arbetslivserfarenhet från automation, programmering eller underhåll ses som ett plus.
· Mekanisk kunskap är meriterande.

Kan det vara du?
Som person är du ambitiös och du arbetar proaktivt och strukturerat för att utveckla dig själv och ditt arbete. Du har lätt att lära och ta till dig nya arbetssätt, samt är noggrann och analytisk. För att passa i rollen bör du ha ett energirikt och lösningsorienterat arbetssätt.

Ansök redan idag!
Bifoga ditt CV och personliga brev i PDF–format till .
Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre