Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Flen

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Flen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Flen som finns hos arbetsgivaren.

Flens kommun söker studentmedarbetare till kommunikationsenheten

Är du studentmedarbetaren som vill hjälpa oss att hålla Sörmlands hjärta klappande? Kommunikationsenheten söker nu en person som kan stötta upp enheten med tydliga kommunikationsuppdrag. Hos oss finns extrajobbet där du får arbeta inom ditt utbildningsområde, samtidigt som du knyter kontakter och får viktig erfarenhet. Tjänsten vi erbjuder är en stor möjlighet för dig som snart ska ut i arbetslivet. Den offentliga sektorn är ofta en stor arbetsgivare, vilk... Visa mer
Är du studentmedarbetaren som vill hjälpa oss att hålla Sörmlands hjärta klappande?
Kommunikationsenheten söker nu en person som kan stötta upp enheten med tydliga kommunikationsuppdrag. Hos oss finns extrajobbet där du får arbeta inom ditt utbildningsområde, samtidigt som du knyter kontakter och får viktig erfarenhet. Tjänsten vi erbjuder är en stor möjlighet för dig som snart ska ut i arbetslivet. Den offentliga sektorn är ofta en stor arbetsgivare, vilket gör att det kan finnas många karriärvägar att gå när man är anställd. Du får inte bara en chans att utvecklas och få erfarenhet, du bidrar dessutom till samhället och arbetar för att skapa en kommunservice och välfärd av hög kvalitet.

I Flens kommun får du ett meningsfullt arbete som gör skillnad på riktigt, med utmärkta pendlingsmöjligheter och ett utvecklande arbetsklimat! 

Arbetsuppgifter/uppdrag

• Relevanta arbetsuppgifter och arbetslivserfarenhet i förhållande till din utbildning
• Kontaktnät, referenser och en merit i ditt CV
• Förståelse för hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation
• Förståelse för kopplingen mellan din utbildning och ett framtida arbete
• Möjlighet att själv planera och styra över din arbetstid

Dina arbetsuppgifter rör både kommunikation och webbarbete. Du kommer arbeta med varierande uppgifter som exempelvis, sociala medier-inlägg, nyhetsbrev, webbpublicering, grafisk formgivning och korrekturläsning av texter. Dessa områden är viktiga för kommunen och riktar sig både externt och internt. Du har stor flexibilitet att själv lägga ditt jobbschema, med respekt för föreläsningar och andra läromoment. Vi ser gärna att du jobbar på plats på kontoret i Flens stadshus, som ligger ett stenkast från både tåg- och busskommunikationer. 

Dina kvalifikationer
Du är student vid en högskola eller universitet och studerar inom kommunikationsområdet. Du har kunskap och intresse inom kommunikationsområdet. Du är strukturerad, kommunikativ och lyhörd. Vi tror det är ett plus om du trivs med att arbeta självständigt samt är lösningsfokuserad. Tidigare erfarenhet av arbete kopplat till kommunikation är meriterande. Du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Omfattning/varaktighet och tillträde 
Deltid, omfattning ca 10 timmar per vecka. 

Om arbetsplatsen

Flens kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med lika möjligheter för alla. Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder våra tillsvidareanställda semesterväxling samt subventionerad friskvård och ersättning för patientvårdsavgift upp till högkostnadsskydd. 

Kommunikationsenehten tillhör HR-avdelningen, där även lönenheten ingår. I kommunikationsteamet har du fyra heltidsanställda kollegor som du kommer få vägledning av. 

Övrigt 
I Flens kommun är det enkelt att bo, verka och leva. Här finns det bästa av det mesta med ett rikt fritids- och kulturliv och framgångsrika företag vars tjänster och produkter är unika. Vi som bor i hjärtat av Sörmland är stolta över vår fantastiska natur och våra olika orters särprägel. Vår kommun är det självklara alternativet för dem som söker det goda livet med bra boende, goda kommunikationer och ett bra näringslivsklimat. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.flen.se eller i vår digitala broschyr här är det enkelt att bo leva och verka! 


Varmt välkommen till Flen! 

Ansökningstid och tillträde 
Välkommen med din ansökan senast: 2023-11-30
Tillträde enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du börjar efter årsskiftet


Intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen. 
Fackliga ombud nås via Kontaktcenter: 0157- 43 00 00 


OBS! Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka in ansökan via vårt system. Vänd dig till kommunens webbplats www.flen.se eller till Kontaktcenter för vidare instruktioner. Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Flen

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Flen för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till at... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Flen för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Flen" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre